Ivanti beloont partners met de 2018 Partner of the Year Awards

Ivanti erkent opvallende prestaties en aanzienlijke bijdragen in het helpen van klanten bij het beheren en beveiligen van hun digitale werkplekken

's-Hertogenbosch, 14 juni 2018Ivanti®, het bedrijf dat IT samenbrengt voor beter beheer en betere beveiliging van de digitale werkplek, kondigde dinsdag de winnaars van de 2018 Partner of the Year Awards, EMEA aan. De awards werden uitgereikt tijdens een ceremonie op de Ivanti Interchange18 in Madrid.“Ivanti beloont graag het succes en de passie van partners die onze visie propageren. De visie om IT-silo’s te doorbreken en IT samen te brengen door verbeterd inzicht en het automatiseren van processen,” zegt James Anderson, Area Vice President, EMEA Channel bij Ivanti. “Onze Partners of the Year hebben een aanzienlijke bijdrage geleverd aan onze zakelijke groei en bieden een indrukwekkende toewijding en expertise aan onze wederzijdse klanten.”

“Ivanti blijft zijn toewijding aan de verkoopkanalen tonen, met de geboden middelen, de samenwerking in het partner-ecosysteem en de programma’s die ons helpen om een bloeiende onderneming te bouwen rond hun oplossingen om IT samen te brengen,” zegt Pascal Stam, Alliance Manager bij Comparex. “We zijn vereerd met twee Ivanti awards: EMEA Partner of the Year en EMEA Identity Partner of the Year.”

“We zijn erg blij met deze award van Ivanti,” zegt Mukesh Gupta, CEO & Founder van e92plus.“Hij staat symbool voor ons voortdurende en succesvolle partnerschap. We zien een snelle groei van de omzet met Ivanti en we kijken uit naar de toekomst met de Unified IT roadmap.”

“Blue Turtle Technologies kent een lange geschiedenis als partner van Ivanti en de vorige incarnaties van het merk. We zijn zeer dankbaar voor de EMEA IT Service Management Partner of the Year award,” zegt Tom Erlank, Business Unit Head bij Blue Turtle. “Een grote opsteker voor ons team, dat onvermoeibaar werkt om ons succesvol te maken.”

“Softcat is zeer tevreden met de Ivanti EMEA Security Partner of the Year award,” zegt James Baker, Alliances Director bij Softcat. “Ivanti levert de oplossingen die onze klanten nodig hebben bij het verenigen van hun IT en bij de beveiligingsinspanningen voor het betere beheer en de grotere veiligheid die ze nodig hebben voor hun digitale werkplek.”

De 2018 Ivanti Partner of the Year Awards, EMEA zijn:
 • EMEA Partner of the Year – Comparex
 • EMEA Distributor of the Year – Dupaco
 • EMEA Identity Partner of the Year – Comparex
 • EMEA UWM Partner of the Year – Computacenter
 • EMEA ITSM Partner of the Year – Blue Turtle
 • EMEA UEM Partner of the Year – Invent
 • EMEA Security Partner of the Year – Softcat
 • EMEA Security Distributor of the Year – E92
 • EMEA Services Partner of the Year – Easy Desk
 • EMEA Consultancy Partner of the Year – IT Value
 • EMEA Partner Sales Person of the Year – Harry Krueger, Invent
 • EMEA Partner Project of the Year – TUV Nord
Het Ivanti Partnerprogramma, dat vorig jaar nog werd verbeterd met uitgebreide activatiemiddelen voor diverse type partners, biedt programma’s voor managed service providers (MSP’s), Expert Solution Providers (ESP’s) en Consultancy Partners, alliance partners en distributiepartners.

Kijk voor meer informatie over het Ivanti Partnerprogramma op https://www.ivanti.com/en-US/partners.Bijlagen
1.6 MB jpg  27887921607_d4ffc402d7_o.jpgIvanti: The Power of Unified IT

Ivanti brengt IT en Security samen, voor het beter beheren en beveiligen van de digitale werkplek. Van pc’s tot mobiele apparatuur, virtuele machines en datacentra, Ivanti inventariseert IT-assets on-premises en in de cloud, verbetert de IT-dienstverlening en vermindert risico’s door inzicht te bieden in de IT-omgeving en deze te automatiseren. Het uitgebreide portfolio van Ivanti omvat oplossingen voor IT Security, IT Service Management (ITSM), IT Asset Management (ITAM), Unified Endpoint Management (UEM) en Data & Analytics. Ivanti heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City, Amerika, en heeft kantoren over de hele wereld. Ga voor meer informatie naar www.ivanti.com en volg ons op @IvantiBenelux en @GoIvanti.Voor meer informatie (niet voor publicatie):
Pride PR
Ivette van der Elst
ivanti@pridepr.nl
t: 071-5680028