Raet en Talentsoft tekenen strategische partnerovereenkomst

Amsterdam, 13 juni 2018 Raet, marktleider op het gebied van HR Cloudoplossingen en HR dienstverlening, en Talentsoft, Europees marktleider op het gebied van Talentmanagement, kondigen vandaag een strategisch partnerschap aan. Door de integratie van de twee platformen kan er een complete end-to-end employee experience worden aangeboden: van core HR en payroll tot recruitment, competentiemanagement en learning.

“Door samen te werken met Talentsoft kunnen wij onze internationale klanten een geïntegreerde oplossing bieden”, zegt Sander Odijk, Director Partnerships & Strategic Alliances van Raet. “Klanten zullen profiteren van een ‘one-stop-shop’ voor HR, omdat de volledige geïntegreerde oplossing door Raet wordt aangeboden en ondersteund.”

Samen werken aan unified employee experience
De Talentsoft Talent Management suite wordt geïntegreerd met de Raet Youforce HR core en Payroll suite. Beide partijen voeren ook een gezamenlijk verkoopbeleid. De samenwerking tussen beide partijen weerspiegelt de stijgende behoefte in de HR-markt aan geïntegreerde oplossingen die voldoen aan de geldende lokale en Europese wet- & regelgeving.

Gezamenlijke belangen
“We zijn zeer trots op de samenwerking met een marktleider zoals Raet.  Twee complementaire leiders, beide gebaseerd op dezelfde Microsoft.net architectuur, bundelen hun krachten voor een unieke waarde propositie”, aldus Jean-Stéphane Arcis, CEO van Talentsoft.

Ook vanuit de markt is er positief gereageerd op de partnerovereenkomst: “De integratie van Talentsoft en Raet komt goed overeen met de trends die IDC ziet in de HCM markt voor Talent Management-totaaloplossingen", vertelt Alexandros Stratis, Senior Research Analyst van IDC. “Het is een grote stap voorwaarts en tekenend voor het soort integratie en mogelijkheden waar de markt op dit moment om vraagt”.

-------

Over Raet
Raet is gespecialiseerd in HR-cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services. De oplossingen creëren eenvoud en eenheid en geven bij meer dan 10.000 organisaties managers en HR-professionals dagelijks controle over hun HR-zaken. Raet biedt daarnaast 1,7 miljoen medewerkers altijd en overal de mogelijkheid om hun HR-zaken te regelen in één geïntegreerd systeem, vanaf elk gewenst device.

Raet is sinds 1965 actief in Nederland en een opkomende speler op de internationale markt. Raet en haar ruim 1.200 medewerkers opereren vanuit meer dan 15 landen wereldwijd, waaronder Nederland, Spanje, België, Peru, Chili en Argentinië. Kijk voor meer informatie op: www.raet.nl

Over Talentsoft
Talentsoft werd in 2007 opgericht en is de Europese leider op het gebied van cloudbased talentmanagement en digital learning software, met meer dan 1800 klanten en 9 miljoen gebruikers in 130 landen en 27 talen. Met een talentmanagementoplossing waarin werving en selectie, competentiemanagement, loopbaanbegeleiding en trainingsprogramma's samenkomen, legt Talentsoft de basis voor de toekomst van HR. www.talentsoft.nl

Meer informatie
Marcommit
Marlin Goethals
+31 (0)35-5822730
raet@marcommit.nl