Laura Rijks benoemd tot product development director bij Marcommit

Baarn, 13 juni 2018 – Laura Rijks (29) is door Marcommit, PR- en contentmarketingbureau gespecialiseerd in IT, tech en HR, aangesteld als product development director en treedt in deze functie toe tot het management team. Naast haar huidige functie als account director, gaat Laura zich in haar nieuwe rol richten op het ontwikkelen van nieuwe diensten en het optimaliseren van het bestaande dienstenaanbod. Om voorop te lopen en de klant optimaal te bedienen is het als bureau belangrijk om continu te blijven ontwikkelen. Om dit te realiseren gaat Laura onder andere aan de slag met het uitrollen van een nieuw innovatieproces voor het team en het opzetten en uitbouwen van een kwalitatief partnernetwerk. Hierdoor profiteren klanten van Marcommit van een full-service dienstverlening, uitgevoerd door de beste specialisten op basis van de laatste kennis en ontwikkelingen.

In 2012 startte Laura als accountmanager bij Marcommit. Inmiddels bijt zij zich als account director al ruim drie jaar vast in de strategische PR- en contentmarketingvraagstukken van haar klanten. Organisaties die tot haar portfolio behoren, zijn onder andere CRM Partners, Lean Consultancy Group, Ultimaker en OutSystems. Het feit dat Laura altijd geïnteresseerd is in nieuwe (technologische) ontwikkelingen, maakt dat zij zich als een vis in het water voelt in haar nieuwe functie.

Laura Rijks over haar aanstelling: “Ik heb er zin in om mijn rol als account director te gaan combineren met de functie van product development director. Doordat ik in direct contact sta met de klant, krijg ik veel inzicht in hun wensen en behoeftes. Nu heb ik de mogelijkheid om dit ook direct om te zetten naar acties waarmee we als bureau kunnen inspelen op deze klantvraag. En belangrijker nog, ik ga onze klanten inspireren met nieuwe ontwikkelingen. We zorgen dat zij continu kunnen profiteren van een innovatieve aanpak zodat we samen succesvolle strategieën neerzetten. Dit ga ik natuurlijk niet alleen doen. Met het team ga ik op basis van individuele interesses en kennis aan de slag. Mijn persoonlijke doel is om klanten nog meer te verrassen met onze dienstverlening.”

Roy Roelofs, directeur van Marcommit: “Om voorop te blijven lopen in de markt, is het belangrijk dat we innovatie binnen het team borgen. Met de toevoeging van Laura aan het management team, weten we zeker dat er weer mooie stappen vooruit gezet gaan worden. Ieder communicatievraagstuk is anders en dat betekent ook dat iedere campagne uniek is. Om onze klanten de beste dienstverlening te bieden, kijken we continu naar nieuwe ontwikkelingen. Zo bieden we hen het allerbeste communicatieteam om mee samen te werken en zorgen we voor succesvolle campagnes.”

--------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto van Laura Rijks, product development director bij Marcommit, geschikt voor publicatie.Over Marcommit
Marcommit gelooft in de kracht van engagement. Het Marcommit team zoekt altijd proactief naar opvallende campagne-onderwerpen, slimme oplossingen en spot zoveel mogelijk kansen om de doelstellingen van klanten te bereiken. Of je nu een merk wilt uitbouwen, opinieleiderschap wilt claimen, een product of dienst wilt introduceren, content nodig hebt om campagnes te ondersteunen, nieuw talent wilt aantrekken, leads wilt genereren of een nieuwe doelgroep wilt aanspreken, Marcommit zet zijn tanden erin.

Marcommit is de B2B PR- en contentspecialist actief in de Benelux. Het bureau heeft een specialisatie in de IT- en HR-branche. Tot het klantportfolio behoren organisaties als: Gemalto, Unique, SAP Hybris, Raet, Onguard en CRM Partners. Kijk voor meer informatie op: www.marcommit.nl

Meer informatie:
Marcommit
Femke Jansen
marcommit@marcommit.nl
+31 (0)35-5822730