ContentbureauHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl

2515 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (3 jaar en 103 dagen geleden)
Bedrijf:

PurePowerStack biedt geïntegreerd all flash platforms voor AI, Private Cloud en S4/HANA om digitale innovatie te versnellen

Tijdens Pure Accelerate in San Francisco maakte Proficiency, een full service IT en Cloud dienstverlener uit Nederland, de annoncering bekend van een nieuw converged computing platform gebaseerd op all flash technologie van Pure Storage, IBM Power9 en NVIDA voor AI, SAP HANA en IBM Cloud Private.

Digitale innovatie met PurePowerAI

Ronald van Heek, CEO en oprichter van Proficiency, legt uit wat de unieke propositie inhoud: “PurePowerStack is het eerste, volledig geïntegreerde converged platform gebaseerd op markt leidende oplossingen van Pure Storage, IBM en NVIDIA. Met IBM Power9 chipsets, 100% NVMe all flash storage van Pure Storage en GPUs van NVIDIA combineren we de meest robuuste en snelste technologie in een geïntegreerd platform. Dit betekent dat al het integratie werk is gedaan, volledig via standaard blueprints en er dus een snellere tijd naar innovatie is, zeer eenvoudig beheer en support. Daarnaast zijn de verschillende platformen specifiek geconfigureerd voor AI, met gebruik van PowerAI software stack met daarin onder andere Tensorflow, Caffe en NVIDIA software voor AI toepassingen en deep learning. Deze PurePowerAI oplossing is beschikbaar met twee tot zes NVIDIA GPUS, all flash storage van Pure Storage tot wel 1 petabyte en maximaal 170 Power9 cores.”

Digital core met PurePower 4HANA

Van Heek vervolgt: “Een groot voordeel van deze geïntegreerde systemen is dat we complexiteit wegnemen voor onze klanten. Het systeem hoeft enkel aangesloten en opgestart te worden, en opgenomen in de netwerk omgeving van de klant en er kan begonnen worden aan creatie van innovatieve nieuw oplossingen met AI, Deep en Machine Learning. Maar met onze PurePowerStack 4HANA bieden we bovendien een volledig geïntegreerde platform op basis van IBM en Pure Storage technologie. Het IBM Power9 platform is baanbrekend snel en stabiel en ultiem geschikt voor HANA omgevingen. Dit aangevuld met Pure Storage 100% NVMe all flash FlashArray X systemen zorgt voor een ongekend snelle en eenvoudig beheerbare Data Centric Architecture voor S4/HANA en overige SAP oplossingen. Met configuraties van 1 tot en met 32TB per fysiek PurePower 4HANA systeem kunnen kleinere tot zeer grote HANA installaties worden ondersteund. Per systeem kunnen tot maximaal 8 HANA omgeving worden gecreëerd, met de optimale verhouding tussen CPU cores en memory. We durven te stellen, dat er geen sneller en eenvoudiger te beheren platform in de markt is dan het PurePower 4HANA platform. Voor HANA klanten is het de “digital core” van de organisatie en dat verdient een optimaal geïntegreerd compute en storage platform.”

Samenwerking leidt tot innovatief nieuw converged platform

De nieuwe integrated systems van PurePowerStack zijn ontstaan vanuit een samenwerking tussen Proficiency en haar strategische partners IBM en Pure Storage. Concurrerende fabrikanten in de markt, maar ook zeer aanvullend, zo geeft Van Heek aan: “IBM Power Systems bestaan inmiddels meer dan 30 jaar en IBM heeft een uitstekende trackrecord als het gaat om het volgen van een strikte roadmap voor ontwikkeling van de Power processors. Inmiddels is IBM met Power9 op een niveau beland, dat andere chipfabrikanten gewoonweg niet meer meekunnen met de innovatiekracht van IBM. Zie ook de ontwikkelingen van de OpenPowerFoundation.org waarin honderden partijen zich inmiddels verenigd hebben om op basis van IBM Power technologie zelf door te ontwikkelen, server platformen te maken, dan wel andere technologie te gebruiken. Bijvoorbeeld Google, NVIDIA en Rackspace zijn grote spelers die participeren.  Power9 is bezig met een enorme opmars in het datacenter. IBM zich altijd open gesteld voor koppeling van haar servers aan storage van andere fabrikanten zoals EMC, NetApp en HDS. In het ‘all flash era’ is Pure Storage echter de  marktleider (Gartner Magic Quadrant) en zij bieden met hun 100% NVMe all flash FlashArray en FlashBlade oplossingen een ideaal Shared Accelerated Storage platform voor Power Systems infrastructuren. Vanuit Proficiency hebben we beide samengevoegd en op basis van gevalideerde blueprints een nieuw Integrated en Converged Platform gemaakt, dat sneller en betrouwbaarder is dan alle overige platformen in de markt. We combineren daadwerkelijk Best of both Worlds. Geoptimaliseerd voor HANA, AI, Big Data en Cloud Private.”

Versnelling implementatie tijd

Met de PurePowerStack combineren de IBM, NVIDIA en Pure Storage tot een geïntegreerd converged platform. Van Heek: “We combineren niet alleen, we integreren de systemen en software ook, waardoor het platform volledig geïntegreerd in zijn eigen – industry standard – rack wordt afgeleverd, klaar voor gebruik. We bouwen op de blueprints die vanuit IBM en Pure Storage beschikbaar zijn en best practices vanuit de applicatie leverancier. Een PurePower 4HANA is dus daadwerkelijk getuned voor HANA en maakt gebruik van de IBM SAP HANA edities van de PowerSystems en de Pure Storage FlashArray X sluit hier naadloos op aan en biedt bijvoorbeeld met de Copy Automation Tool een baanbrekende integratie met HANA en traditionele SAP workloads. Doordat we een daadwerkelijk integrated systeem bieden, wordt de implementatie tijd enorm versneld en kunnen gebruiker sneller aan de slag met implementatie van HANA, of bijvoorbeeld AI initiatieven. Daarnaast worden beheerinspanningen geminimaliseerd. Op verzoek van klanten kunnen wij met onze beheerpartner ook volledige ontzorging bieden door een fully managed PurePowerStack te bieden, of middels flexibele afname modellen CAPEX naar OPEX om te buigen.”

Chipsoft Accelerator

De PurePowerStack oplossingen worden gefaseerd op de markt gebracht. Allereerst zullen de scale out en enterprise platformen voor AI en HANA geïntroduceerd worden, alsmede de scale out platformen Cloud Private, Healthcare en de Chipsoft Accelerator. Laatstgenoemde platformen zijn specifiek beschikbaar voor EPD en andere zorg specifieke applicaties. De Chipsoft Accelerator biedt een specifieke oplossing voor Chipsoft omgeving en zorgt na installatie voor versnelling van de Chipsoft applicatie tot wel 20x. Met service tijden die zo laag kunnen zijn als 250 micro secondes, en een enorme data reductie, biedt de Chipsoft Accelerator een enorme verbetering van de gebruikerservaring van dit razend populaire EPD platform. De Chipsoft Accelerator wordt door Proficiency in de markt gezet met Adfontes Software, een leidende partij op het gebied van Application Performance Management en IT Monitoring oplossingen.

Launch event op 5 juli

Om geïnteresseerde Nederlandse bedrijven en instellingen, maar ook integratie partners, verder kennis te maken met de PurePowerStack platformen, organiseert Proficiency in samenwerking met Pure Storage en IBM op 5 juli een launch event in Laren. Van Heek legt uit wat de agenda van de middag is en wat zijn verwachtingen zijn van het evenement: “Op 5 juli, net voordat de zomervakantie begint, zullen we in Laren een launch event organiseren samen met IBM en Pure Storage. Hier zullen we de PurePowerStack platformen verder introduceren, use cases bespreken, maar ook dieper ingaan op de technologie en de software stack die gebruikt worden. We willen echt bespreken welke voordelen het platform biedt voor onder andere HANA, AI, Chipsoft en IBM Cloud Private. Dit doen we in korte, to the point sessies van maximaal 15 minuten. We zijn pas tevreden als bezoekers naar huis gaan met op zijn minst een “Wow!” gevoel en het idee dat ze iets nieuws gehoord hebben. Want we willen echt iets extra’s brengen met het platform en innovatie mogelijk maken en versnellen!”

Meer informatie:

www.purepowerstack.nl en www.cloudprivate.nl

email: info@purepowerstack.nl

Contactpersoon voor pers en media: Ronald van Heek, CEO en oprichter Proficiency, 0657220732, info@purepowerstack.nl

Sales: Dennis Hardenbol, Client Manager Business Development, 0650819966, info@purepowerstack.nl

Legal & Privacy Note: Logos of IBM, Proficiency, NVIDIA are registered trademarks of those companies. Use of information on our websites is free, as long as your respect our intellectual property. If you would like to use information from these websites, you can do so for press purposes. We do not hold more information than necessary for our business, from people visiting our sites. We do not distribute, sell or in any other way abuse any information we receive from visitors.
Laatste van Proficiency Cloud Services B.V.  
PurePowerStack biedt geïntegreerd all flash platforms voor AI, Private Cloud en S4/HANA om digitale innovatie te versnellen
Wereldprimeur: International Patiënt Summary (IPS) uitwisseling door Drimpy

Privacysoftwaregigant ExpressVPN zwaar onder vuur

Planners presteren áchter de schermen
Fundaments wint FY21 Global Cloud Partner of the Year award van Cohesity

Extreme Networks rond overname van Ipanema - de SD WAN-divisie van Infovista - af

Thijs Vermaat nieuwe Managing Director Experis

Vertiv introduceert het meest uitgebreide platform voor IT-beheer op de markt voor hybride en gedistribueerde netwerken en edge computing

3 op de 5 Nederlanders wil werken bij bedrijf dat diversiteit als kernwaarde heeft 

Kaspersky Smart Home Security: een nieuw product om aangesloten apparaten thuis te beschermen

Ontdek het snelste toetsenbord ter wereld – de Razer Huntsman V2

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR-integraties

Nieuwste platform release van ServiceNow helpt bedrijven bij de grootste uitdagingen van het hybride werken door de inzet van workflows

Sophos-onderzoek: Meer dan 2 miljoen dollar aan herstelkosten bij ransomware-aanvallen in de financiële sector

Check Point Research: zwarte markt voor valse vaccinatiecertificaten is nu volwaardige industrie

Werving stijgt weer op prioriteitenlijstje Europese bedrijven

Neobanken laten traditionele banken achter door inzet Regtech

VMware benoemt Kit Colbert tot Chief Technology Officer

Websuper Picnic haalt € 600 miljoen op om internationale groei te versnellen

Cis Marring en Marietje Schaake treden toe tot nieuwe RvC Quantum Delta NL
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 103 dagen
Proficiency Cl.. contact  

Logo Proficiency Cloud Services B.V.


Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo  Fundaments, Expert in Clouds
Logo Login Consultants
Logo Elbo Technology
Logo iSOC24
Logo Vabi
Logo Brixxs
Logo SoftApp BV
Logo MatrixMind
Logo Nice to Meat
Logo Fullstaq B.V.
Logo Stichting ITdonations
Logo Jortt BV
Logo NPRM NV
Logo Stylonic.nl
Logo PlanMen
Logo Facilitor
Logo VPNdiensten.nl
Logo Techone B.V.
Logo Yenlo
Logo E-mergo
Logo Orange Cyberdefense
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Medius
Logo VPNdiensten.nl
Logo Experis
Logo Vertiv
Logo Visma | Raet
Logo Kaspersky
Logo Kaspersky
Logo Uniserver
Logo reichelt elektronik
Logo Barracuda Networks
Logo Citrix
Logo Eaton
Logo Poly
Logo Deliverect
Logo ManpowerGroup
Logo Lookout
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92062 persberichten
- 6044 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10754 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl