www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 63 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

ON2IT annonceert nieuwe Zero Trust SOC app voor het Palo Alto Networks Application Framework

ANAHEIM/WAARDENBURG, 23 mei, 2018 – De Nederlandse cybersecurity specialist ON2IT annonceerde tijdens de jaarlijkse Ignite-conferentie in Anaheim (Calif. USA) zijn Zero Trust SOC-as-a-Service app aan voor het nieuwe Palo Alto Networks Application Framework.

ON2IT’s virtuele SOC (Security Operations Center) biedt organisaties een voordelige, hoogwaardige en maximaal geautomatiseerd alternatief voor het in eigen huis inrichten van een SOC, inclusief software, hardware en SOC-specialisten.  Ondernemingen kunnen met de ON2IT app zonder zware investeringen vooraf direct een effectieve Zero Trust cybersecurity strategie implementeren en op een transparante wijze 24/7 beschikken over een team met top security specialisten.Het Palo Alto Networks Application Framework is een cloudgebaseerde set API’s waarmee ontwikkelaars van derde partijen innovatieve apps en diensten kunnen ontwikkelen. Die krijgen online beveiligd toegang tot log data, actuele informatie over specifieke bedreigingen en de regels voor het handhaven van het beveiligingsbeleid (policy-enforcement) in het Palo Alto Networks ecosysteem. Langs deze weg krijgen organisaties toegang tot een groot aanbod aan security apps die zijn ontwikkeld in een open ecosysteem van door Palo Alto Networks vertrouwde softwareontwikkelaars.  ON2IT ontwikkelde een app waarmee de ON2IT SOC-as-a-Service dienst zich snel, veilig en voordelig laat koppelen met Palo Alto Software producten en diensten.

Meer dan twintig toonaangevende internationale aanbieders van security oplossingen annonceerden in Anaheim hun koppelingen en apps voor het Palo Alto Networks Application Framework. ON2IT is vooralsnog de enige security specialist met een hoofdkwartier in Europa die een dienst kan leveren die gebruik maakt van alle functies van het nieuwe cloudgebaseerde Palo Alto Networks platform. Via een snelle en veilige opstartprocedure (onboarding) kunnen klanten bijvoorbeeld de logs van hun Palo Alto Networks apparatuur via de cloud beschikbaar stellen voor geautomatiseerde analyse door het ON2IT Zero Trust cloud platform, waarmee ook escalatieprocessen met tegenmaatregelen zijn te beheren.

In de praktijk gebruiken organisaties nu vaak een zogeheten SIEM-oplossing (Security Information and Incident Management). Met behulp van software worden de logs rond het netwerkverkeer geanalyseerd. Het aantal meldingen wordt sterk gereduceerd weergegeven in een overzichtelijk rapport. Echter, achter de ON2IT app zit niet alleen de managementsoftware, maar ook een 24/7 beschikbare staf van security specialisten die gevaarlijke bedreigingen in het netwerk van de klant snel kunnen escaleren en samen met de opdrachtgever tegenmaatregelen nemen. ON2IT en opdrachtgever maken daarbij gebruik van een door ON2IT in eigen beheer ontwikkelde Security Automation and Orchestration Platform en normenkaders als ISO, SCADA, NEN7510/HKZ en PCI. ON2IT is één van de grootste spelers in Europa op de markt van Managed Detection and Response (MDR). Als eerste Europese onderneming integreert ON2IT zijn in de app vastgelegde expertise met het Palo Alto Applications Framework. Netwerkbeheerders binnen een organisatie behoeven niet meer fysiek te spitten in de logbestanden van de firewall, maar benaderen deze via de cloud van het framework (Logging Service). 

QUOTES 

Het Palo Alto Networks Application Framework stelt ons in staat om ons nog meer te richten op de specifieke toegevoegde waarde van ON2IT SOC, omdat voor onboarding, systeemintegratie en gegevensbeheer op het gemeenschappelijke platform minder aangepaste tools, datamanagement en engineering activiteiten nodig zijn.


Lieuwe Jan Koning, CTO, ON2IT

We zijn verheugd ON2IT te verwelkomen in de ontwikkelaarsgemeenschap van het Application Framework van Palo Alto Networks. Het framework biedt onze klanten superieure beveiliging via cloud-gebaseerde apps die zijn ontwikkeld door innovatieve cybersecurity organisaties, zowel groot als klein. Samen stimuleren we innovatie in de cyberbsecuritymarkt met apps die snel worden ontwikkeld, op een gemeenschappelijk raamwerk zijn gebaseerd en daarmee unieke waarde leveren om de moeilijkste vraagstukken bij onze klanten op te lossen.

Lee Klarich, chief product officer ,Palo Alto Networks


Over ON2IT
ON2IT, gevestigd in Waardenburg (NL), is één van Europa’s belangrijkste aanbieders van pure play Managed Detection en Response services. ON2IT biedt cybersecurityoplossingen en managed cybersecurity services aan Europese bedrijven die wereldwijd actief zijn. Dat gebeurt op basis van het speciaal hiervoor ontwikkelde ON2IT Zero Trust Security Framework. Ons eigen, in-house ontwikkelde Security Automation & Orchestration Platform is het centrale loket van waaruit diensten, beleid, threat management en rapportages worden geleverd.

Met ON2IT security services en solutions zijn organisaties in staat om aantoonbaar ‘in control’ te zijn over informatiebeveiliging en te voldoen aan nationale en internationale privacyrichtlijnen. Het zorgt voor zicht op cybersecurity threats en het juist beveiligen van endpoints, IT-infrastructuur, datacenters en de cloud.
ON2IT werkt samen met toonaangevende securitypartners en is ISO27001 gecertificeerd. Voor meer informatie: bezoek onze website www.on2it.net of volg ons op Twitter @on2it, of LinkedIn.

About Palo Alto Networks
We are the global cybersecurity leader, known for always challenging the security status quo. Our mission is to protect our way of life in the digital age by preventing successful cyberattacks. This has given us the privilege of safely enabling tens of thousands of organizations and their customers. Our pioneering Security Operating Platform emboldens their digital transformation with continuous innovation that seizes the latest breakthroughs in security, automation, and analytics. By delivering a true platform and empowering a growing ecosystem of change-makers like us, we provide highly effective and innovative cybersecurity across clouds, networks, and mobile devices. 

Meer informatie:
https://on2it.net/zero-trust-soc/

Mediacontact:
ON2IT B.V.
Femke Ververs

Marketing & Communicatie Manager
T: 088-2266200
E: femke.ververs@ON2IT.net
W: www.ON2IT.net
Laatste van ON2IT  
ON2IT opent kantoor in Verenigde Staten en benoemt Kristie Bell (ex-IBM) tot CEO

ON2IT annonceert nieuwe Zero Trust SOC app voor het Palo Alto Networks Application Framework

ON2IT wint Global Partner Award van Palo Alto Networks
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 63 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
ON2IT contact  

Logo ON2IT

  +31 88 22 66 200
  info@on2it.net
  on2it.net
ON2IT sociaal  


ON2IT tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers