Datum: (151 dagen oud)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Hyarchis opent software development centrum in LitouwenAmsterdam, 17 mei 2018Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, breidt haar activiteiten uit naar Litouwen. Het bedrijf opent een nieuw centrum in Kaunas, de tweede stad van het land, waar software developers zich focussen op innovatie en verbetering van de producten van Hyarchis. Met deze uitbreiding zet Hyarchis een volgende stap in haar internationale groeiambitie.

Als marktleider in de financiële dienstverlening is het volgens Andre van der Doelen, eigenaar en CEO van Hyarchis, belangrijk om continu te werken aan innovatie: “De stap naar Litouwen past uitstekend bij onze ambities om onze software verder te innoveren en met ons bedrijf internationaal te groeien.  De FinTech en LegalTech markten groeien razendsnel en we zijn dan ook altijd op zoek naar vernieuwende oplossingen binnen deze markten. Als sterke internationale hub voor zowel fintech als legaltech oplossingen biedt Litouwen de kennis en het talent dat we nodig hebben om onze ambities waar te maken. Naast het juiste talent zien we in Litouwen ook interessante marktkansen. De eerste maanden focussen wij ons echter op het leggen van een goede basis. Wanneer deze basis staat, richten we ons actief op het benaderen van de Scandinavische en Baltische markt.”

Hyarchis wordt in de opstartfase geholpen door Pakopa, een collectief van adviseurs die werkzaam zijn in onder andere het bedrijfsleven, legal en finance. Zij hebben veel lokale kennis en ervaring in huis waarmee zij bedrijven helpen om zich in Litouwen te  vestigen. Adriaan Hoogduijn, eigenaar en CEO van Pakopa: “Litouwen stond eerder bekend als een land waarin voornamelijk de kosten laag waren, maar dit verandert snel. De personeelskosten zijn in de afgelopen jaren sterk gestegen en het klassieke outsourcingsmodel wordt daarom steeds minder aantrekkelijk. Veel bedrijven in Litouwen zien zich genoodzaakt om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. De product suite van Hyarchis biedt interessante mogelijkheden om deze  ontwikkelingsslag te maken. Voor Hyarchis is het dan ook een goed moment om hun development team in Litouwen te stationeren en uiteindelijk de lokale markt te betreden.”

-----

Over Hyarchis:
Hyarchis gelooft in gezamenlijk succes. Samen investeren in relaties is de sleutel tot goede software-implementaties. Hyarchis staat dicht bij de klant en neemt altijd de verantwoordelijkheid, waar en wanneer dan ook. Partnership in het kwadraat, dat is de kracht van Hyarchis. Gepaard met een hoge betrokkenheid bij klanten en resellers, biedt Hyarchis kant-en-klare software-oplossingen voor Digital Business, Online Collaboration, Document Management en Customer Communication. De Hyarchis-oplossingen worden toegepast in het primaire klantproces in de hypotheek-, verzekerings-, pensioen-, juridische en accountancybranche. Meer informatie: www.hyarchis.com

Hyarchis op: LinkedIn | Twitter

Meer informatie:
Marcommit
Marlin Goethals
035 – 5822730
hyarchis@marcommit.nl