www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.com
2486 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (641 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Chinese merken doen steeds meer merkaanvragen buiten de grenzen

Met de huidige groei neemt China in 2020 de koppositie over van de Verenigde Staten

Amsterdam, 17 mei 2018 – China is hard op weg om de Verenigde Staten in 2020 te overtreffen als 's werelds grootste bron van buitenlandse handelsmerkaanvragen. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van CompuMark, marktleider in onderzoeks- en beschermingsoplossingen voor handelsmerken. De analyse is gebaseerd op aanvragen in het internationale handelsregister. In de afgelopen twee jaar is het aantal Chinese aanvragen in buitenlandse registers verdubbeld, Chinese aanvragers dienden in 2017 bijna 120.000 aanvragen in.

Chinese focusmarkt
Het aantal merkaanvragen in Amerika ingediend door Chinese merken is sinds 2014 met 800 procent toegenomen. Van de 120.000 buitenlandse handelsmerkaanvragen die in 2017 door Chinezen werden ingediend, waren er 50.000 geadresseerd aan de Verenigde Staten. Hieruit is te concluderen dat de VS de belangrijkste markt is voor Chinese merken, voorheen waren dit de aangrenzende landen in Zuidoost-Azië. Het aantal representeert ongeveer 10 procent van alle aanvragen die in één jaar zijn ingediend bij de handelsmerkregisters van de VS.

Aanvragen binnen de grenzen
In eigen land blijft het Chinese merkenregister ook fenomenaal groeien. Met meer dan 1,4 miljard consumenten wordt de Chinese markt gezien als een belangrijk target voor internationale merken, dus wereldwijde merken laten hier massaal hun handelsmerken registreren. Enkele cijfers die de sterke groei onderstrepen:
  • Het merkenregister van China is de grootste ter wereld. In 2017 werden er meer dan vijf miljoen nieuwe merken toegevoegd.  
  • Wereldwijd stonden 60 procent van de merkaanvragen in 2017 in het Chinese register. In september 2017 werden meer aanvragen in één week ingediend dan dat in heel 2016 werden ingediend bij het Europese Unie-register.
Het aandeel van wereldwijde handelsmerkaanvragen dat in China wordt ingediend, neemt nog steeds toe.

Informatie in aanvragen
Handelsmerkaanvragen bevatten informatie over markten (registratieland), tijd (indieningsdatum), bron (land van aanvrager) en bedrijfsactiviteit (branche en specificaties). In het onderzoek is uitgediept waar Chinese merkaanvragers zich bevinden, waar Chinese aanvragers vandaan komen en welke Chinese industrieën de groei van wereldwijde handelsmerken voeden.

Jeff Roy, President van CompuMark, verklaart de groei: "Trends in merkaanvragen kunnen als krachtige indicatoren voor economische activiteit dienen. China is daar een goed voorbeeld van. Door het volume van het aantal aanvragen zijn in slechts vier jaar Chinese wereldwijde merken van nummer tien naar nummer twee gestegen. Als de huidige stijging aanhoudt, zullen Chinese merken in 2020 de wereldwijde koppositie overnemen van Amerikaanse merken."

Rob Davey, Senior Director, Managed Solutions & Global Markets bij CompuMark: "China is met zijn aantrekkingskracht als 's werelds grootste interne markt en een populatie met groeiende koopkracht wereldwijd prominent aanwezig op de radar van merkeigenaren. En onze analyse toont aan dat Chinese merkaanvragers een aanzienlijke impact hebben op de wereldwijde handelsregisters."

Over het onderzoek
Het rapport Chinese Brand Go Global werd samengesteld door het Custom and Managed Solutions Team van CompuMark met behulp van SAEGIS®, 's werelds grootste handelsmerkendatabase. Voor dit onderzoek analyseerde het team 62,6 miljoen actieve handelsmerken in 186 handelsmerkregisters in meer dan 200 landen. Het beoordeelde de binnenlandse en buitenlandse merkaanvragen van Chinese merken, gemaakt tussen 2014 en 2017. Download het China Brands Go Global-rapport hier: http://www.compumark.com/china-report

---------------------------

Noot voor de redactie: bijgevoegd een foto van Jeff Roy, President bij CompuMark.Over CompuMark
CompuMark helpt bedrijven en merkprofessionals wereldwijd merken te lanceren, uit te breiden en te beschermen door middel van unieke wereldwijde content, deskundige analyses en tools, en de ‘best-in-class’-service. Met het breedste aanbod van merkonderzoek en merkbescherming biedt CompuMark wereldwijd de beste service.

Over Clarivate Analytics
Clarivate Analytics versnelt innovatie door haar klanten wereldwijd inzichten en analyses te bieden. Dit maakt dat haar klanten nieuwe concepten sneller kunnen ontdekken, beschermen en commercialiseren. Gezien Clarivate Analytics voorheen the Intellectual Property and Science Business van Thomson Reuters was, biedt ze een collectie van abonnementsdiensten gericht op wetenschappelijk en academisch onderzoek, patentanalyse en regelgeving, farmaceutische en biotech-intelligentie, merkbescherming, domeinbescherming en het beheer van intellectueel eigendom. Clarivate Analytics is een onafhankelijk bureau met ruim 4.000 medewerkers, werkzaam in meer dan 100 landen met bekende merken in het portfolio, zoals Web of Science, Cortellis, Thomson Innovation, Derwent World Patents Index, CompuMark, MarkMonitor en Techstreet. Kijk voor meer informatie op Clarivate.com of volg ons op Twitter @Clarivate

Meer informatie
Marcommit
Irene Klompien
035-5822730
compumark@marcommit.nl
Laatste van CompuMark  
Clarivate Analytics versterkt positie met overname TrademarkVision

Chinese merken doen steeds meer merkaanvragen buiten de grenzen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 641 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
CompuMark contact  

Logo CompuMark

CompuMark sociaal  


CompuMark tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo BTG
Logo BTG
Logo Fullstaq B.V.
Logo ConoScenza
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo NetApp
Logo Infoblox
Logo NorthC Datacenters
Logo Ymor
Logo ZyXEL
Logo Klarna
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Intermax
Logo Auth0
Logo PA Consulting
Logo Thales
Logo OutSystems
Logo Infor
Logo Yellow Communications
Logo Ictivity
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87724 persberichten
- 5610 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7444 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlContentbureau