Complete Oracle Technology Stack aan bod tijdens Tech Experience 2018

Congres Nederlandse Oracle User Group 7 en 8 juni in Rijtuigenloods Amersfoort

ZEIST/AMERSFOORT – Na de succesvolle eerste editie in 2017 organiseert de Nederlandse Oracle User Group nlOUG dit jaar opnieuw het Tech Experience congres. Tijdens dit tweedaagse evenement, dat dit jaar als thema ‘The Cloud is Next’ heeft, zal de complete Oracle Technology Stack aan bod komen. In een uitgebreid en gevarieerd programma zullen 69 sprekers uit 19 landen meer dan 70 sessies geven over een breed scala van onderwerpen rondom de complete Oracle Technology Stack. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer Continuous Delivery, Blockchain, Data Guard, Oracle Data Modeler, JSF and ADF, hybrid API-strategies, Low-Code, Bots, API Integration Testing en Cloud-based Agile Team Development.

Evenals vorig jaar wordt Tech Experience 2018 gehouden in de Rijtuigenloods in Amersfoort. De keynotes - over respectievelijk Oracle’s cloud platform strategy en Autonomous Data Management - worden verzorgd door Oracle-prominenten Amit Zavery, Executive Vice President Oracle Cloud Platform en Penny Avril, Vice President of Product Management Oracle Database.

Het programma omvat naast de meer dan zeventig parallelsessies, die zijn ingedeeld in verschillende technologie-tracks en kennisniveaus van de deelnemers, worden er dit jaar voor het eerst ook ‘hands-on labs’ gehouden. In deze hands-on labs, die in samenwerking met Oracle worden georganiseerd, kunnen de deelnemers de nieuwste Oracle Cloud-producten zelf uitproberen.

Gedurende het congres zullen Oracle-partners en sponsors van Tech Experience aanwezig zijn met een stand in de centrale ruimte van de Rijtuigenloods. Het complete concept programma van Tech Experience is te vinden op www.nloug.nl, waar nlOUG-leden en andere Oracle-geïnteresseerden zich ook kunnen aanmelden.Noot voor de redactie
Mocht u nadere toelichting wensen, dan kunt u terecht bij de voorzitter van de nlOUG, Robin Buitenhuis, 030-6997065.