www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2517 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 14 dagen geleden)
Bedrijf:

Exertis voegt Handheld Network Testers van NETSCOUT toe aan portfolio

Exertis, een vooraanstaand distributeur van technologieproducten voor de Enterprise-, B2B-, mobile en retail markt, heeft bekend gemaakt een overeenkomst te hebben gesloten voor de distributie van het bekroonde portfolio van NETSCOUT Handheld Network Testers voor de BeNeLux.

“NETSCOUT stelt IT-professionals in staat om (telecom) access netwerken te plannen, uit te rollen, te valideren en fouten op te sporen door visibiliteit over het netwerk te bieden met oplossingen als de OneTouch, LinkRunner, AirCheck, LinkSprinter en AirMagnet. Deze handheld netwerk tools zorgen voor snelle, eenvoudige en accurate isolatie en opsporing van fouten op uw netwerk, waardoor de tijd om problemen op te lossen korter wordt, de uitrol versneld en de efficiency van het netwerk operations team wordt geoptimaliseerd,” aldus Remco Ligtvoet, Business Unit Manager bij Exertis Benelux.

“NETSCOUT is verheugd met het partnership met Exertis. We zijn onder de indruk van hun portfolio, marktbereik en hands-on mentaliteit. Exertis gaat ons helpen om onze klantenbasis in de BeNeLux uit te breiden en resellers de mogelijkheid te geven om onze handheld netwerk tools voor foutopsporing in zowel draadloze als bedrade omgevingen in sleutelmarkten te introducteren,” voegt Jeff Jones, VP Sales and Channel for Handheld Network Tools bij NETSCOUT eraan toe.

Einde Persbericht

Meer informatie voor de pers: Remco Ligtvoet, 078- 8800742

Over Exertis
Exertis is één van Europa’s grootste en snelst groeiende technologie distributeurs en gespecialiseerde service providers. Wij werken samen met 400 technologie-brands wereldwijd en meer dan 45.500 resellers en retailers in heel Europa. In ons laatste financiële jaar (dat eindigde op 31 maart 2017) realiseerde Exertis een omzet van 3,14 miljard euro. De schaalgrootte van de Exertis group, haar kennis en ervaring in de technologie sector en het complete end-to-end product-portfolio stelt ons in staat om onze partners te voorzien van innovatieve oplossingen marketleidende diensten waaronder Supply Chain Services, Sales & Distribution, Marketing, PR en Digital services.

Lees meer over Exertis via www.exertis.com

Over NETSCOUT
NETSCOUT SYSTEMS, INC. (NASDAQ: NTCT) verzekert digitale business services tegen verstoringen in beschikbaarheid, prestaties en beveiliging. Ons markt- en technologisch leiderschap komt voort uit het combineren van onze gepatenteerde smart data technologie en smart analytics. We leveren real-time, allesomvattende visibiliteit en de inzichten die klanten nodig hebben om hun digitale transformatie te versnellen en beveiligen. Onze aanpak transformeert de manier waarop organisaties services en applicaties ontwerpen, plannen, leveren, integreren, testen en uitrollen. Onze nGenius servicegarantie oplossingen voorzien in real-time, contextuele analyses van de prestaties van services, het netwerk en de applicaties. Arbor security oplossingen beschermen tegen DDoS aanvallen die de beschikbaarheid ondermijnen en de geavanceerde dreigingen die netwerken binnendringen om kritische bedrijfseigendommen te ontvreemden.

Bezoek ons voor meer informatie over het verbeteren van service-, netwerk- en applicatie prestaties in fysieke of virtuele datacenters, of in de cloudop www.netscout.com of volg @NETSCOUT en @ArborNetworks op Twitter, Facebook, of LinkedIn.
Laatste van Exertis  
Exertis voegt Handheld Network Testers van NETSCOUT toe aan portfolio

Exertis GO Connect wint ‘Value Add Distributor 2016’-award van Dell

Exertis GO Connect introduceert nieuwe catalogus Connect
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 14 dagen
Exertis contact  

Logo Exertis

Exertis sociaal  


Exertis tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo MCS B.V.
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Logo ilionx
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91124 persberichten
- 5977 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10274 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekers