www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2521 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 12 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Rijndam Revalidatie focust op innovatie en besteedt IT-beheer volledig uit aan SPS

Reeuwijk, 26 april 2017 – Het volledige beheer van de IT-infrastructuur van Rijndam Revalidatie wordt uitbesteed aan SPS. Hiermee wordt haar samenwerking met SPS, specialist in IT-beheer en ontwikkelaar van IT-beheersoftware Gensys, geïntensiveerd. Dit past in de meerjarenvisie van Rijndam Revalidatie om haar patiënten van meer innovatieve diensten te kunnen voorzien en daarbij is een stabiel platform een vereiste. Een belangrijke pijler hierin wordt de transitie naar de cloud, waarbij SPS Rijndam Revalidatie zal adviseren en begeleiden.

24/7 monitoring en beheer
In de gezondheidszorg neemt IT een steeds belangrijkere rol aan binnen belangrijke bedrijfsprocessen. Inherent hieraan is de groeiende afhankelijkheid van IT, waarbij steeds minder risico’s gepermitteerd kunnen worden. SPS zorgt voor 24/7 monitoring van de kritische IT-systemen en gaat proactief aan de slag met oplossingen voor mogelijke IT-uitdagingen. Naast het volledig uit handen nemen van het IT-beheer wordt SPS actief betrokken bij de verdere inrichting van de IT-organisatie, zoals het uitbesteden van de Main Equipment Rooms naar een extern datacenter. De begeleiding tijdens de implementatie en het beheer hiervan wordt verzorgd door SPS.

Ruimte voor innovatie
“Om ons zoveel mogelijk te kunnen richten op een optimale service, laten wij vanaf nu essentiële taken als beheer door derden uitvoeren”, stelt Dick van der Meyden, Facilitair Manager van Rijndam Revalidatie. “Door het intensiveren van de samenwerking met SPS kunnen wij hun kennis optimaal benutten en zijn wij verzekerd van een stabiele en veilige IT-omgeving. Daarbij creëren wij ruimte voor innovatieve diensten. SPS heeft daarnaast al veel kennis van onze organisatie en heeft aangetoond een betrouwbare partner te zijn, daarom zijn wij erg tevreden met deze nieuwe stap.”

Bernd van Miltenburg, Business Unit Manager SPS Managed Services: “SPS ondersteunt al ruim tien jaar de IT-afdeling van Rijndam Revalidatie. Waar de samenwerking tot voor kort met name op het gebied van monitoring en consultancyprojecten plaatsvond, is met de volledige uitbesteding van het IT-beheer een flinke professionaliseringsslag geslagen. Wij zijn er trots op dat wij een strategische bijdrage leveren aan de innovatieplannen van Rijndam Revalidatie.”

--------

Noot voor redactie: Bijgevoegd vindt u een foto van Marko de Jong, CEO van SPS (links) en Drs. Guido van den Bogaert MBA, lid Raad van Bestuur Rijndam Revalidatie (rechts).

Marko de Jong, CEO van SPS (links) en Drs. Guido van den Bogaert MBA, lid Raad van Bestuur Rijndam Revalidatie (rechts)

Over SPS
SPS uit Reeuwijk is leverancier en ontwikkelaar van de Gensys™ Business en IT Service Management oplossing en aanbieder van de op Gensys gebaseerde SPS Managed Services en Cloud services. SPS richt zich met name op de Managed Service Providers, Shared Service Centra en op IT-afdelingen van middelgrote tot grote organisaties die met een sterke IT-visie ondersteunend zijn aan de businessdoelstellingen. Als innovatieve IT-organisatie met beheerexpertise vanaf 1994 bij honderden gerenommeerde klanten is SPS één van de belangrijkste spelers in de BSM en ITSM markt. SPS heeft als doel om voor haar klanten een ‘oase van rust’ te creëren in de snel veranderende digitale wereld, een doorslaggevende factor voor het succes van die klanten. Meer informatie over SPS is te vinden op www.sps.nl of volg SPS op LinkedIn of Twitter via @spsholding

Over Rijndam Revalidatie
Rijndam biedt medisch specialistische revalidatie voor kinderen, jongeren en volwassenen die als gevolg van een ziekte, ongeval of aandoening beperkingen hebben in hun functioneren. Doel van de revalidatie is een zo zelfstandig mogelijk leven. Om patiëntgerichte topzorg te leveren, investeert Rijndam voortdurend in innovatie, onderzoek en opleiding.  Bij Rijndam werken ruim 800 medewerkers en 50 vrijwilligers. Jaarlijks behandelt Rijndam meer dan 16.000 patiënten op 18 locaties in de regio Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Kijk voor meer informatie op www.rijndam.nl.

Meer informatie
Marcommit
Sander Kalkman
035-5822730
sps@marcommit.nl
Laatste van SPS  
Michiel Swaans start als sales consultant cloudoplossingen bij SPS

Rijndam Revalidatie focust op innovatie en besteedt IT-beheer volledig uit aan SPS

SPS en Mavim innoveren IT-portfoliomanagement
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 12 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
SPS contact  

Logo SPS

  0182-302222
  info@sps.nl
  www.sps.nl
SPS sociaal  


SPS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alcadis
Logo Bergler ICT
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo NEXXT
Logo Stichting Brabant Onderneemt
Logo i4 Managed IT Services
Logo Cryptokopen.nl
Logo CBMK
Logo TPEX International
Logo Reflex Online BV
Logo Blue Dragon
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Zyxel
Logo Shypple
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90830 persberichten
- 5950 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10081 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com