www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekers
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 91 dagen geleden)
Bedrijf:

Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie

Netwerkschijf volledig in kaart gebracht, waaronder dubbele bestanden, mappen en bestandsgrootte

Hilversum, 25 april 2018 – Xillio, specialist op het gebied van contentmigratie en –integratie, biedt organisaties een gratis download van haar fileshare analyse software. Deze fileshare analyse software bevat een aantal gestandaardiseerde analyses voor onder meer het in kaart brengen van netwerkschijven. Hiermee kunnen onder meer bestanden met onbekende extensies, grote bestanden, potentiële duplicaten of bestanden die al lange tijd niet zijn aangeraakt worden geïdentificeerd. De software kan door informatiespecialisten worden ingezet ter voorbereiding op een migratietraject of opschoningsactie om zeer eenvoudig het aantal te migreren bestanden terug te dringen naar een werkbare situatie, zonder daarvoor een duur consultancybureau in te hoeven schakelen.

De gratis download van de fileshare software biedt de mogelijkheid om een analyse uit te voeren van bestanden op netwerkschijven. Het resultaat van deze analyse is een CSV rapport. Organisaties kunnen optioneel gratis de inventarisatie uploaden naar Xillio voor een uitgewerkt grafisch analyse rapport met aanvullende inzichten over duplicaten, grote bestanden, etc.

De uitkomsten van de analyses kunnen tevens door Xillio in een workshop worden gepresenteerd, waarna samen met de organisatie een migratieplan wordt opgesteld.

Fileshares nemen nog steeds een belangrijke positie in binnen het bedrijfsleven. Er staat een goot volume aan ROT (Redundante, Overbodige en Triviale) content op deze fileshares en dat zorgt ervoor dat documenten slecht vindbaar zijn voor eindgebruikers, er slecht zicht is op de aanwezigheid van gevoelige data en oplopende kosten voor storage en netwerkbeheer. Een fileshare analyse is een cruciaal onderdeel van een migratie van fileshares naar een DMS of een collaboratie-omgeving als SharePoint en geeft inzicht in de aanwezig ROT content.

Rikkert Engels, oprichter en CEO van Xillio, zegt: " Netwerkschijven zijn nog steeds niet weg te denken uit organisaties. Al zijn veel organisaties nu wel bezig om deze verouderde opslagtechnologie eindelijk vaarwel te zeggen en over te stappen op moderne cloud opslagsystemen, zoals Office 365. Deze overstap is een uitgelezen moment om de boel eens goed op te ruimen. Veel bedrijven vrezen voor de kosten van deze opruimactie en kiezen ervoor om de verhuizing door IT te laten uitvoeren. Hierbij worden ook lege folders, corrupte files, dubbele files, privéfilmcollecties, 12 jaar oude draft stukken etcetera meegenomen. Met de gratis Fileshare analyse laten we zien dat er zeer veel quick wins te behalen zijn om de kwaliteit van de informatiehuishouding te verbeteren. Door ook de CSV -file gratis ter beschikking te stellen, kan IT de migratie vervolgens zelf uitvoeren.

De fileshare analyse software is hier te downloaden.Noot voor de redactie: Bijgevoegd vind je een aantal screenshots van fileshare analyse rapportages.Over Xillio
Xillio is het toonaangevende internationale bedrijf voor contentmigratie en contentintegratie. Wij bieden technologie en services om organisaties te helpen de meeste waarde uit content inhoud te halen, ongeacht waar deze is opgeslagen.

Content is overal en er is veel van. Toch slagen de meeste organisaties er niet in om de volledige waarde van content voor hun klanten en medewerkers te benutten. We zijn vastbesloten om dat te veranderen. Content is alleen waardevol als deze wordt gebruikt; door de juiste mensen op het juiste moment. Bij alles wat we doen, is het motto voor onze klanten “Free, Fix & Know your content”. We laten hun content gedijen in een lean en agile contentlandschap.

Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum. Meer informatie: www.xillio.com/nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Purdey Horbach, Content Marketeer, Xillio

T: +31 646 43 49 39
E: purdey.horbach@xillio.com
's-Gravelandseweg 59
1217 EH Hilversum
http://www.xillio.com
Laatste van Xillio  
Xillio benoemd tot Charter Member van Microsoft Content Services Partner Program

Xillio biedt gratis fileshare analyse software ter voorbereiding op een contentmigratie

Xillio lanceert cloud-based ontwikkelaars API voor contentintegratie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 91 dagen
Xillio contact  

Logo Xillio

  Rikkert Engels, directeur
  +31 35 6229545
  Rikkert.engels@xillio.nl
  www.xillio.com
Xillio sociaal  


Xillio tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekers