www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2481 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (636 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Europese producenten vertrouwen op digitale transformatie in onzekere politieke wereld

Nederland aan kop bij modernisering IT en focus op medewerkers- en klantervaring

Europese producenten vertrouwen op digitale transformatie in onzekere politieke wereld De industriële bedrijvigheid in het Verenigd Koninkrijk heeft allerminst te lijden onder de aanstaande Brexit. De Britse industrie heeft 2017 afgesloten met de sterkste kwartaalgroei in bijna vier jaar. Ook in Nederland is het producentenvertrouwen hoog. Weliswaar was er in maart 2018 een lichte daling, maar het vertrouwen staat nog steeds ruim boven het gemiddelde van de afgelopen 20 jaar. Ook de IT-managers van Europa’s grote bedrijven voorzien sterke groei in de komende periode, zo blijkt uit onderzoek onder 820 Europese IT-verantwoordelijken door Interoute, de wereldwijde cloud- en netwerkprovider. Ondanks de onzekere politieke ontwikkelingen in de wereld, zoals de Brexit, vertrouwen IT-managers op de digitale transformatie om de veranderingen aan te kunnen en verder te groeien. Nederland gaat volgens het onderzoek in Europa aan kop bij de inzet op digitale transformatie.

Er zijn weinig zorgen meer bij de Europese producenten over het feit dat het Verenigd Koninkrijk uit de EU stapt. Het onderzoek van Interoute laat zien dat het zakelijk vertrouwen rondom de Brexit groot is. Behalve bij Zweedse producenten ziet een meerderheid van de IT-managers in de andere landen Brexit als een kans voor hun organisatie. In Nederland geldt dat voor 63 procent.

Dat vertrouwen wordt voor een belangrijk deel gevoed door het vertrouwen in de digitale transformatie van hun organisatie. Die transformatie richt zich voornamelijk op modernisering van de IT (gemiddeld 46 procent geeft dit topprioriteit) om operationele processen te verbeteren en kosten te drukken, op het beter faciliteren en ondersteunen van medewerkers (44 procent) in mobiel en sociaal werken, en op het verbeteren van de klantgerichtheid (41 procent) door de betrokkenheid bij klanten te vergroten. Deze top drie scoort in Nederland het hoogst.

Uit het onderzoek van Interoute komt naar voren dat er voor IT-managers in de Europese industrie een top vier is van technologische randvoorwaarden:
  • IT-platforms die automatisch schaalbaar zijn (65 procent)
  • Platforms die overal en altijd veilig toegankelijk zijn (57 procent)
  • Continue dynamische procesontwikkeling (56 procent)
  • Platforms die legacy-technologie verbinden met cloudapplicaties (52 procent).
Producenten zijn dankzij de industriële revolutie 4.0 in staat om het toeleveringskanaal te automatiseren en fabrieken smart te maken met behulp van de realtime uitwisseling van data. Volgens Martijn ten Kate, Country Manager Interoute Nederland, zijn industriële bedrijven vooral op zoek naar manieren om klanten zo veel mogelijk on demand te bedienen en de klantenservice naar een hoger niveau te tillen: “Digitale transformatie geeft producenten en industriële bedrijven de mogelijkheid hun klanten die uitzonderlijke en snelle service te bieden die ze tegenwoordig ook verwachten. Een mooi voorbeeld is het feit dat we binnen afzienbare tijd een revolutie in het toeleveringskanaal zien als producten en
onderdelen lokaal geprint en razendsnel over heel korte afstand vervoerd kunnen worden.Dan kun je de klanten echt direct en op maat bedienen. Je kunt je als producent alleen voorbereiden op zo’n verandering met een digitale infrastructuur die traditionele netwerken en digitale netwerken kan verbinden. Alleen dan heb je de flexibiliteit en slagkracht om in te spelen op actuele ontwikkelingen en direct te reageren op veranderingen.”

De onderzoeksresultaten in dit persbericht zijn afkomstig uit het rapport‘The challenges facing European IT decision-makers engaged in digital business transformation’, waarbij 820 IT-verantwoordelijken uit Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Italië, Zweden en Zwitserland zijn ondervraagd over de uitdagingen in een veranderende wereld.

Over Interoute
Interoute is eigenaar en operator van een van Europa's grootste netwerken en een wereldwijd cloud services platform, dat 15 datacentra, 17 Virtual Data Centres, 51 colocatiecentra en nog eens 206 aangesloten partner datacentra door geheel Europa omvat. Het full-service Unified ICT-platform van Interoute bedient grootzakelijke klanten en multinationals, alle grote Europese telecomaanbieders, overheden en universiteiten. De Unified ICT-strategie van het bedrijf is bij uitstek geschikt voor organisaties die zoeken naar een schaalbaar en veilig platform zonder beperkingen, wat de basis vormt voor hun voor hun spraak-, video-, computing- en datadiensten. Interoute heeft kantoren op het gehele Europese vasteland en in de VS, en is eigenaar en operator van 24 stedelijke netwerkringen in de belangrijke Europese zakencentra. Voor meer informatie: http://www.interoute.nl. Volg Interoute ook op Twitter: @InterouteNL.Interoute Persdesk
Marjolein Jonker
+31 (0)23 555 34 24
interoute@yellow-communications.com
www.interoute.nl
Laatste van Interoute  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 636 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Interoute contact  

Logo Interoute

  +31 20 4546700
  info@interoute.nl
  www.interoute.nl
Interoute sociaal  


Interoute tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo BTG
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Descartes
Logo Extreme Networks
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87515 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7194 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlContentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com