www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 87 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

SAP versterkt portfolio met overname Callidus Software Inc.

Strategische stap leidt tot uitbreiding intelligente customer experience oplossingen

‘s-Hertogenbosch — 13 april 2018SAP SE heeft aangekondigd dat de aankoop van Callidus Software Inc. is afgerond. Callidus Software Inc. is marktleider op het gebied van lead to money systemen, waaronder sales performance management en CPQ (configure, price, quote). De toevoeging van de nieuwe producten van CallidusCloud verstevigt het SAP® Hybris® cloud portfolio en stelt SAP in staat een end-to-end intelligent customer experience pakket te bieden.

Een aandeel van Callidus Software Inc. heeft een aanschafprijs van US$36.00. Over 2017 boekte Callidus Software Inc. een omzet van US$253.100.000, waarvan US$198.200.000 uit inkomsten van abonnementen. Uitbreiding SAP Hybris portfolio

De aankoop van CallidusCloud completeert SAP’s design van een nieuwe front office die verder gaat dan legacy CRM. De combinatie resulteert in een intelligent customer experience pakket bestaande uit:
  • CallidusCloud oplossingen, die bedrijven middelen geven om sales professionals te inspireren en in staat stellen om leads te volgen.
  • Gigya oplossingen, die organisaties helpen om een digitale aanpak te hanteren voor marketing, sales en services om vertrouwelijke relaties te starten en te bouwen met online consumenten.
  • SAP Hybris marketing oplossingen, die met een datarijke aanpak marketeers helpen met klanten te engagen gedurende de gehele buyer journey.
  • SAP Hybris service oplossingen, die focussen op het garanderen dat bedrijven hun klanten behouden. Deze oplossingen voorspellen hoe een bedrijf haar klanten het beste van dienst kan zijn.
  • SAP Hybris omnichannel commerce en omzet mogelijkheden, die bedrijven in staat stellen om met klanten te engagen op ieder platform en op ieder apparaat, waarbij transacties onmiddellijk worden omgezet naar omzet en groei.
Rob Enslin, lid van de raad van bestuur van SAP SE en President van SAP Cloud Business Group, is blij met deze toevoeging aan het SAP pakket: “Door het verbinden van de front office met de back office dat gelinkt is aan een digitaal kernsysteem, geven we een nieuwe invulling aan CRM. Met de SAP Hybris oplossingen hebben we al een van de sterkste customer experience pakketten in de markt. Door hier ook nog eens CallidusCloud aan toe te voegen, voldoen we aan onze strategie om een end-to-end intelligent customer experience pakket te bieden. De integratie van de front office naar naar SAP S/4HANA® met SAP Cloud Platform vormt de manier waarop CEO’s een intelligente digitale business willen leiden.”

Leslie Stretch, CEO van Callidus, vertelt over deze nieuwe samenwerking: “Wanneer u wilt excelleren als digitale organisatie moet u de best mogelijke customer experience bieden. Organisaties kunnen alleen succes behalen als ze data en intelligentie naar de sales teams kunnen overbrengen. Pas dan kunnen marketing inzichten gebruikt worden voor sales orders en kan er realtime toegang worden verkregen tot productie en voorraad informatie. Hiermee wordt voldaan aan de verwachtingen van de klant over persoonlijke configuraties en bezorgmomenten. SAP’s eigen ervaring als klant van CallidusCloud zorgde voor een toename van 50 procent in de sales productiviteit en ons partnership heeft geleid tot verschillende voorgebouwde integraties van SAP systemen. Samen zijn we in de ideale positie om snel resultaat te leveren om de digitale transformatie van de salesfunctie te versnellen.”

-------

Over SAP

Als marktleider in bedrijfssoftware helpt SAP kleine, middelgrote en grote bedrijven met de stroomlijning van hun bedrijfsvoering. De oplossingen van SAP stellen organisaties in staat aanzienlijke efficiencyverbeteringen te bereiken binnen hun toeleveringsketens en bedrijfsprocessen, waardoor ze de concurrentie voor kunnen blijven. Op dit moment gebruiken meer dan 263.000 klanten software van SAP om winstgevend te opereren en duurzaam te groeien. Voor meer informatie kunt u terecht op www.sap.com.

Meer informatie
Marcommit
Sander Kalkman
035-5822730
saphybris@marcommit.nl
Laatste van SAP  
Enexis bereidt zich voor op energietransitie met SAP S/4HANA

NS vervangt ERP-systemen door SAP S/4HANA

Bob Stutz neemt het roer over bij SAP Customer Experience als President Product Engineering & Operations
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 87 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
SAP contact  

Logo SAP

SAP sociaal  


SAP tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo ID Control
Logo QuandaGo
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Conclusion Zuyd
Logo NTT Ltd.
Logo Interxion
Logo Shippeo
Logo Valid
Logo Descartes
Logo Zyxel
Logo BCT
Logo Workday
Logo Workday
Logo Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)
Logo Citrix
Logo PEAK-IT
Logo devolo
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88795 persberichten
- 5737 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8379 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nl