Artificial Intelligence, Internet of Things, Big Data, VR & AR, Open Source & Blockchain: dit en meer op de TEQNATION 2018!

Woensdag 25 en donderdag 26 april 2018 in de Jaarbeurs Utrecht

Het lijdt geen twijfel dat er momenteel verschillende grote trends gaande zijn: Internet of Things (IoT), Big Data en Artificial Intelligence (AI), Blockchain en VR & AR. Tijdens TEQNATION 2018 komt het allemaal aan bod: van het nog steeds gefragmenteerde IoT tot aan de manier waarop AI de manier waarop we leven opnieuw zal vormgeven.

Woensdag 25 en donderdag 26 april komen meer dan 1.000 developers, IT-architecten en professionals samen tijdens de TEQNATION 2018. Dat betekent: presentaties, keynotes, hackatons, demo’s, workshops en hands-on labs met de beste sprekers en disruptors van over de hele wereld.

Woensdag 25 april :TEQNATION – The Future is OPEN
Op deze dag staat het programma volledig in het teken van Open Source. Tijdens deze dag zullen meerdere (inter)nationaal zeer succesvolle user cases worden gepresenteerd, gericht op uitdagingen in de markt en op de vraag hoe Open Source daar een oplossing voor biedt. Doelgroep voor deze dag zijn naast developers ook architecten en IT-managers.

Donderdag 26 april TEQNATION – The Future is SMART
Dé Developers Conference van de Benelux [voorheen IoT Techday] met veel focus op IoT, Blockchain, VR & AR en AI. Van IoT-apparaat-ontwerp tot aan gateway-implementatie en van softwareoptimalisatie-strategieën tot aan beveiligingsoplossingen. Vergaar kennis over ontwikkelplatformen voor VR & AR,diepgaande inzichten in de blockchain-technologie of leer de fundamenten van AI en deeplearning

“It’s time to explore TEQNATION 2018”

Ben je developer, IT-architect, IT-manager of werkzaam in de IT? Dan mag je TEQNATION 2018 niet missen!

Kijk voor het programma of tickets op www.TEQnation.com