www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2496 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 135 dagen geleden)
Bedrijf:

Aankondiging ECO Coin, de eerste cryptocurrency gedekt door bomen

ext Nature Network introduceert ECO Coin op vrijdag 20 april in Circl

Amsterdam, 10 april 2018 – Ecologische waarde is niet goed vertegenwoordigd in onze huidige economie. Als je een boom kapt en het hout verkoopt, verdien je geld. Wanneer je een boom plant, creëer je ook waarde, maar je verdient hier niets mee. Next Nature Network introduceert op 20 april de ECO Coin, ’s werelds eerste cryptomunt die mensen beloont voor duurzame handelingen. Next Nature Network presenteert de ECO Coin voor het publiek op vrijdag 20 april om 17.00 uur in het circulaire paviljoen Circl in Amsterdam.

De ECO Coin is een cryptocurrency die wordt gedekt door bomen en die ervoor zorgt dat duurzaamheid niet langer een morele verplichting is, maar een economische beslissing. Het doel van de ECO Coin is het verbinden van economie en ecologie door ecologische waarde expliciet te maken in economische termen. Vanaf 22 april, de internationale Dag van de Aarde, zijn de eerste ECO’s verkrijgbaar.

Hoe werkt de ECO Coin?
Net zoals andere cryptocurrencies draait de ECO Coin op blockchain technologie. Anders dan de Bitcoin – een volledig digitale speculatieve munt die mensen kopen met het vooruitzicht er financieel van te profiteren – wordt de ECO Coin ondersteund door ecologische activa. Iedere ECO wordt gedekt door één boom.Dit zal een nieuwe gouden standaard creëren en koppelt alle kredieten direct aan de hoeveelheid bomen in circulatie.

ECO Coins zijn op drie manieren te ontvangen: door het uitvoeren van duurzame handelingen, door bomen te doneren of door ECO’s te kopen met een reguliere valuta. De ECO’s zijn in te wisselen voor ecologische ervaringen, goederen en diensten. Zo kun je straks bijvoorbeeld een biologisch biertje betalen met je ECO-vermogen of korting krijgen op je groene energierekening. Volgens Next Nature Network, zal dit leiden tot een alternatief waardesysteem waarin economie en ecologie beter in balans komen te staan.

ECO’s verdienen op de Dag van de Aarde
Op 22 april, de Internationale Dag van de Aarde, kunnen de eerste ECO’s verdiend worden door op Twitter te vertellen welke duurzame handeling je daarvoor hebt verricht. Denk aan het eten van een vegetarische lunch, naarhet werk fietsen in plaats van met de auto gaan of een herbruikbare beker gebruiken voor koffie. Je kunt je reactie delen via #ecocoin en ontvangt hiervoorde eerste ECO Coin in een digitale portemonnee. Ga voor meer informatie over de visie van ECO Coin naar www.ecocoin.com en download de whitepaper (vanaf 20 april).

Openbare introductie
Geïnteresseerden zijn van harte welkom op 20 april om 17.00 uur voor een sneak preview van de ECO Coin-whitepaper. Tijdens deze informele middag wordt ingegaan op de achterliggende blockchain technologie, koersbepalingen, en de filosofie achter het systeem. Toegang tot het evenement is gratis voor alle geïnteresseerden. Aansluitend is er een vrijdagmiddagborrel. Meer informatie over Circl en het adres zijn te vinden op www.circl.nl.

Sprekers: Koert van Mensvoort, oprichter en creatief directeur Next Nature Network — Lewis Just, ECO Coin projectleider — Milan Meyberg, revolutiemanager DGTL festival en lid van Nieuw Amsterdam Raad.

/// EINDE BERICHT ///Bijlagen

Thumbnail
2.1 MB jpg ecocoin_highres.jpg

Thumbnail
4.4 MB png ecocoin_app.png

Thumbnail
4.1 MB docx 1004 Persbericht Next Nature Network - Aankondiging ECO Coin.docx

Thumbnail
269 KB pdf 1004 Persbericht Next Nature Network - Aankondiging ECO Coin.pdfVoor meer informatie over de whitepaper, beeldmateriaal en/of interviewverzoeken:
Joost Morel
De Wolven
joost@dewolven.com
020 – 620 33 54 / 06 – 132 178 40Over Next Nature Network
Virtuele werelden, geprint voedsel, levende steden en wilde robots. We worden zo omringd door technologie dat het onze ‘next nature’ wordt. Het klinkt abstract, maar het is juist heel dichtbij; auto’s rijden zichzelf en hartkleppen worden geprint. Hoe gaan we de factor menselijkheid niet uit het oog verliezen?

Next Nature Network is hét internationale netwerk voor iedereen die graag meepraat over een toekomst waarin natuur en technologie versmelten. Met prikkelende en speelse projecten, exposities en producten, jaagt de non-profit het maatschappelijke debat aan om gezamenlijk onze toekomst te bepalen. Meer informatie is te vinden op www.nextnature.net.

Meer informatie over de ECO Coin:
Laatste van Next Nature Network  
Meer bekend over ECO Coin, de eerste cryptocurrency gedekt door bomen (lancering 20 april)

Aankondiging ECO Coin, de eerste cryptocurrency gedekt door bomen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 135 dagen
Next Nature Ne.. contact  

Logo Next Nature Network

  +31 (0)20 261 3853
  office@nextnature.net
  www.nextnature.net
Next Nature Ne.. sociaal  


Next Nature Ne.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Intergrid
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Pegamento
Logo QuandaGo
Logo Humanwave B.V.
Logo RockingRobots
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Signet
Logo SRC System Integrators BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Salure
Logo Hyarchis
Logo Enable-U
Logo Fullstaq B.V.
Logo Nalanda Technology
Logo MCS B.V.
Logo Yenlo
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Kannegieter
Logo MCS B.V.
Logo Boys with Brains
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo MCS B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Eaton
Logo ilionx
Logo Schneider Electric
Logo USoft
Logo Diamanti
Logo Extreme Networks
Logo Extreme Networks
Logo Ivanti
Logo Workfront
Logo Descartes
Logo Flanderijn
Logo Online Academy
Logo Red Hat, Inc.
Logo XpertHR
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 89806 persberichten
- 5832 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9144 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl