www.marcommit.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2473 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (559 dagen geleden)
Bedrijf:

DE ISDN VERVANGER IS GEVONDEN

Zoals iedereen ondertussen wel weet heeft KPN officieel aangegeven op 1 september 2019 te stoppen met het aanbieden van enkelvoudige- en meervoudige ISDN verbindingen. Verbazingwekkend genoeg hebben ontzettend veel bedrijven de overstap nog niet of niet geheel gemaakt naar IP diensten (Diensten zoals bellen- of beveiliging over een internetverbinding). De reden? Veelal toch de kosten. De kosten van apparatuur vervangen. Nieuwe telecom apparatuur, nieuwe beveiligingsapparatuur of dure ombouw van die apparatuur van ISDN naar IP. Dit kan honderden tot duizenden Euro’s gaan kosten.

bintec All IP box (Be.IP plus World edition)

In Duitsland hebben ze deze stappen noodgedwongen al wel gemaakt. De grootste aanbieder daar, Deutsche Telekom heeft voor iedere ISDN-klant die overging (moest gaan!) op IP een “toverdoos” ingezet. Deze toverdoos of te wel zeer slimme router is van IP en Telecom fabrikant bintec en wordt in Duitsland met honderdduizenden stuks per jaar nu ingezet door Deutsche Telekom. De prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid van de bintec All IP box (Be.IP plus World edition) in combinatie met de veelzijdigheid hebben voor Deutsche Telekom de doorslag gegeven om niet voor merken als Cisco, Draytek of Fritzbox te kiezen.

In Nederland is bintec nu ook verkrijgbaar. Exclusieve distributeur ervan is Westcomm, onderdeel van Internet- & Telecom provider NXTcom. “De bintec apparatuur is al iets langer verkrijgbaar in Nederland, maar werd tot voor kort alleen via installatie specialisten verkocht, aldus Ed de Wilde, productmanager NXTcom. Door de overname van exclusieve ICT distributeur Westcomm door NXTcom kwamen ook de exclusieve rechten van bintec mee naar NXTcom en is de bintec apparatuur nu dus ook beschikbaar voor alle resellers van de services en diensten van NXTcom”.  

De bintec netwerk apparatuur bestaat niet alleen uit routers, maar ook uit hoog kwalitatieve zaken als wifi routers en aanvullende netwerkapparatuur. Grote organisaties zoals bank Santander of supermarkt keten ReWe werken bijvoorbeeld al jaren in grote multi site omgevingen met wel duizenden routers samen. In Nederland is bijvoorbeeld schoenenketen Van Haren schoenen (onderdeel Deichmann) al jaren met bintec ingericht en zijn er in diverse sectoren de afgelopen maanden mooie formules ingericht met bintec zoals de vestigingen van Mitra, terStal en Witteveen mode. Bintec is echt ingericht op kwalitatieve (multi site) netwerken voor één of meerdere locaties waarbij de prijs ook belangrijk is. De router heeft bijzondere zaken in zich en is niet alleen ingericht voor het aansluiten van een internetverbinding, nee er kunnen er zelfs 2 tegelijk op aangesloten worden. Ongeacht of het ADSL, VDSL of glasvezel is. Ook zitten er standaard aansluitingen op voor (oude)ISDN apparatuur en analoge apparatuur zoals lifttelefoons, alarmsystemen en/ of deuropeners in. Ook is de router gelijk een wifi controller, waardoor er dus zeer hoge controle op het zelflerende wifi netwerk is. Ook is telefonie ontsluiten of zelfs een oude telefooncentrale op ISDN allemaal via één oplossing te doen. Als extra back-up is het integreren van een mobiele simkaart aanwezig, waardoor er totaal geen mogelijkheden meer zijn om geen communicatie te hebben. Kortom “altijd veilig online” is met bintec echt te realiseren en dat zal de komende jaren in de vervangingsmarkt met bintec dus ook probleemloos gaan. 

Dé ISDN vervanger is nu dus echt gevonden en verkrijgbaar bij de ICT resellers bij u om de hoek. Wel zo vertrouwd.
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Levelfour Networks  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 559 dagen
Levelfour Networks contact  
Logo Levelfour Networks
  Irene Verwoerd
  +31 (0)88 229 04 55
  i.verwoerd@xrc.nl
  www.levelfour.nl
Levelfour Networks sociaal  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo NewChannel
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo GTT Communications
Logo Interxion
Logo Ymor
Logo XpertHR
Logo Building Blocks
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau