Contentbureauwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl
2470 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (533 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Dimension Data ondersteunt Xtrasource bij keuze, implementatie en beheer van omnichanneloplossing voor customer experience

Specialist in customer experience kan dankzij implementatie effectiever werken en eindklanten beter bedienen

Barneveld, 4 april 2018 – Dimension Data, technology integrator en managed services provider, helpt Xtrasource, specialist in customer experience, bij de implementatie van een omnichanneloplossing voor klantcontact. Xtrasource vervangt vanaf 1 juli 2018 zijn huidige software met een omnichanneloplossing waarmee alle medewerkers eindklanten binnen één omgeving service kunnen verlenen – ongeacht het kanaal via welk het contact plaatsvindt. Daardoor kan het bedrijf effectiever werken, krijgt het beter inzicht in klanthistorie en kan het betere service verlenen. 

Xtrasource biedt meertalige technische ondersteuning en customer service voor verschillende organisaties. Vanuit vestigingen in Nederland, Frankrijk en Kopenhagen ondersteunt de dochteronderneming van Webhelp opdrachtgevers en hun klanten, bijvoorbeeld door het beantwoorden van complexe productvragen van klanten. Dankzij de implementatie van de omnichanneloplossing Avaya Oceana kan Xtrasource klantcontact via voice, e-mail, chat, social media en videochat binnen één interface afhandelen. Verder biedt de oplossing de mogelijkheid tot co-browsing, waarbij een medewerker met de eindklant meekijkt op een website. 

De omnichanneloplossing die Dimension Data gaat implementeren, beschikt bovendien over een ontwikkelplatform waarmee Xtrasource op basis van zijn eigen wensen en die van zijn klanten zelf functionaliteiten kan toevoegen. Zo is het mogelijk om in de toekomst ook nieuwe communicatiekanalen toe te voegen. Daarnaast heeft Xtrasource de optie om een koppeling te maken met verschillende CRM-systemen van klanten, bijvoorbeeld voor het synchroniseren van databases.  

Dimension Data begeleidde Xtrasource bij de keuze voor een omnichanneloplossing en ondersteunt de organisatie bij de implementatie van Avaya Oceana. Ook zal de technology integrator Xtrasource helpen bij het inrichten en het onderhouden van een omgeving voor managed services support. Doordat medewerkers met Avaya Oceana vanuit één interface hun eindklanten kunnen bedienen, verwacht Xtrasource interne processen te kunnen stroomlijnen. Daardoor, maar ook dankzij het verbeterde inzicht in bijvoorbeeld contacthistorie, vertrouwt de organisatie er bovendien op de customer experience en het engagement van een positieve impuls te voorzien.  

“De integrale aanpak staat centraal, klanten en consumenten verwachten dat je meebeweegt. Door te kiezen voor de nieuwe omnichanneloplossing van Avaya Oceana, worden we in staat gesteld om de customer journey en de experience optimaal te begeleiden en te beinvloeden. De mogelijkheid om door te ontwikkelen op het platform en de koppeling te maken naar de vele CRM-systemen van onze klanten, is ons inziens uniek en vooruitstrevend”, zegt Thomas Blankvoort, Managing Director van Xtrasource. “Dankzij de samenwerking met, en implementatie door Dimension Data slaan we twee vliegen in één klap: als adviseur heeft Dimension Data aangetoond in onze uitdaging te kunnen meedenken, en als integrator is het onze gedeelde verantwoordelijkheid om hier een succes van te maken. Xtrasource streeft naar een partnership met klanten en leveranciers en is ervan overtuigd dat deze benadering tot duurzame successen en ontwikkeling van onze business leidt.” 

“Met Avaya Oceana heeft Xtrasource een tool in handen om zijn klanten beter te bedienen en is de organisatie klaar voor de toekomst”, zegt Wouter Bakker, Business Unit Director Digital Workplace bij Dimension Data. “Het is het doel van Xtrasource om zowel zijn klanten als eindklanten een optimale service te verlenen, en we zijn trots op onze rol in het behalen van die doelstelling.” 

###

Over Xtrasource
Xtrasource is specialist in meertalige technische ondersteuning en customer service voor hightech-, consumentenelektronica- en softwarebedrijven. Vanuit vestigingen in Nederland, Frankrijk en Denemarken ondersteunt de organisatie binnen geheel Europa opdrachtgevers en hun klanten in meer dan 20 verschillende talen. Xtrasource biedt op maat gemaakte oplossingen, waaronder CRM-ondersteuning, logistieke ondersteuning, maatwerksoftware en multichannelklantcommunicatie. Xtrasource is onderdeel van de Webhelp Group, toonaangevend en internationaal aanbieder van Business Process Outsourcing Solutions met meer dan 40.000 werknemers. 

Meer informatie is te vinden op http://www.xtrasource.com/.

Over Dimension Data
Dimension Data, opgericht in 1983, is wereldwijd toonaangevend in het ontwerpen, optimaliseren en managen van moderne-technologieomgevingen. Deze stellen klanten in staat om data in het digitale tijdperk optimaal te gebruiken, om te zetten in informatie en er inzichten uit te halen. Met zijn hoofdkantoor in Johannesburg biedt Dimension Data werk aan 28.000 mensen in 46 landen. Het bedrijf brengt ’s werelds beste technologie geleverd door marktleiders en niche-innovators, samen met de service en ondersteuning die klanten nodig hebben voor hun organisatie – van advies en technische en supportdiensten tot en met volledige managed services. Dimension Data is een trots lid van de NTT Group. Meer informatie is te vinden op www.dimensiondata.com/nl.
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Dimension Data  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo AvePoint

Logo Thuiswinkel.org

Logo Pinewood

Logo Valid

Logo PQR B.V.

Logo TomTom Telematics

Logo Descartes

Logo SAP

Logo Extreme Networks

Logo Thuiswinkel.org

Logo Conrad.nl
Logo Data Matters BV

Logo Mindbreeze GmbH

Logo Mindbreeze GmbH

Logo Unisys

Logo ZyXEL

Logo NetApp

Logo Visma | Raet

Logo VPRO

Logo Celonis

Logo Dataiku

Logo GitLab
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 533 dagen
Bron:
PR bron: LVTPR
Dimension Data contact  
Logo Dimension Data
Dimension Data sociaal  
Dimension Data tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Spryng
Logo CLOUDOE BV
Logo Belcentrale.nl
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo AvePoint
Logo Valid
Logo TomTom Telematics
Logo Descartes
Logo SAP
Logo Extreme Networks
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Mindbreeze GmbH
Logo Unisys
Logo ZyXEL
Logo NetApp
Logo Visma | Raet
Logo Motiv ICT Security
Logo PA Consulting
Logo WorldStream
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl