Contentbureauwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (4 jaar en 160 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Archetype Agency BV

Salesforce lanceert Integration Cloud en geeft Trailblazers de tools om verbonden klantervaringen te maken met het Salesforce-platform

Amsterdam — CRM-marktleider Salesforce verwelkomt Trailblazers van meer dan 43 landen op TrailheaDX. De jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie, die gisteren van start ging en ondertussen al aan zijn derde editie toe is, wordt bovendien vanuit nog eens 265 landen live gevolgd. Het tweedaagse event staat in het teken van leren, netwerken, plezier maken maar ook het engagement om iets terug te geven aan de maatschappij. Salesforce gebruikt de uitverkochte conferentie om uit te pakken met zijn recentste ontwikkelingen over het hele Salesforce-platform. Vernieuwingen in onder andere Lightning, Einstein en Trailhead en de introductie van de nieuwe Salesforce Integration Cloud geven iedereen nieuwe tools om de relaties met klanten te versterken.

In dit tijdperk van digitalisering moeten bedrijven, ongeacht hun grootte of de sector waarin ze actief zijn, hun manier van werken transformeren”, vindt President en Chief Product Officer van Salesforce Bret Taylor. “Die transformatie begint en eindigt met de klant. Het Salesforce-platform laat onze Trailblazer-gemeenschap toe om de nieuwste technologische vernieuwingen in te zetten om verbonden klantervaringen aan te bieden, los van de technische capaciteiten die ze bezitten. Zo lanceren ze hun bedrijven naar ongekende hoogtes.

Salesforce Integration Cloud: Verbind elke ervaring

Allerlei systemen en databronnen met elkaar verbinden om daar klantervaringen uit op te bouwen, blijft één van de grootste uitdagingen voor ontwikkelaars. De nieuwe Salesforce Integration Cloud is uitgerust met verschillende diensten en tools die het eenvoudiger maken om relevante data naar boven te halen, ongeacht de locatie van die gegevens. Salesforce Integration Cloud levert slimme en verbonden klantervaringen af via alle kanalen en contactpunten met de klant. Integration Cloud krijgt drie lagen:
 • Integration platform: Salesforce heeft een definitieve overeenkomst gesloten voor de aankoop van MuleSoft. Dat platform faciliteert de bouw van applicatienetwerken die data, apps en toestellen van bedrijven met elkaar verbinden. Het maakt daarbij niet uit of de gegevens in de publieke cloud dan wel on premise staan. MuleSoft blijft bouwen aan zijn eigen visie van het applicatienetwerk met zijn Anypoint-platform. Dat wordt vandaag al gebruikt door enkele van ’s werelds meest innoverende merken, en zal ook Innovation Cloud aandrijven. (Alle referenties naar MuleSoft en zijn producten zijn onderhevig aan het afronden van de acquisitie.)
 • Integration Builder: Administrators kunnen een totaalbeeld van klanten opbouwen aan de hand van al hun Salesforce-implementaties net als het gehele netwerk van bedrijfssystemen. Dat kan allemaal met enkele muisklikken, zonder dat er code aan te pas komt. Bijkomend kunnen administrators alle verbindingen tussen systemen en datasets managen langs een eengemaakte console.
 • Integration Experiences: Door klantdata uit Salesforce automatisch te linken op compleet nieuwe manieren, kunnen administrators een naadloze en gepersonaliseerde klantervaring maken over sales, service en marketing heen. Een admin kan bijvoorbeeld eenvoudig de Lightning App Builder gebruiken om de bestelgeschiedenis in te voeren in de Lightning Service Console. Dat geeft de klantendienst de mogelijkheid om de interacties met de klant om te buigen naar opportuniteiten voor extra verkoop, zonder dat ze daarvoor uit hun vertrouwde console hoeven weg te klikken.
Lightning Flow: De kracht van CRM-procesautomatisatie voor iedere klantervaring

Met Salesforce Lightning kunnen Trailblazers beter en sneller dan ooit samenwerken om applicaties en componenten te bouwen via zowel muisklikken als code. Met een uitgebreid spectrum aan tools en diensten, van de codeloze App Builder tot de programmeerinterface Heroku, kunnen ontwikkelaars van alle niveaus de juiste tools kiezen voor hun team over de hele ontwikkelingscyclus op Salesforce.

Lightning Flow geeft iedere Trailblazer de tools in handen om de kracht van procesautomatisering naar CRM te brengen. Vandaag gebruiken nog heel wat bedrijven oude Legacy-toepassingen om hun klantprocessen te beheren, en die zijn niet geïntegreerd met de klantendata. Dat brengt naast kostelijke vertragingen ook gemiste opportuniteiten met zich mee. Met Lightning Flow Components kunnen ontwikkelaars en zakelijke gebruikers processen bouwen met duidelijke visuele tools, geïntegreerd met klantdata en verwerkt in ieder contactpunt met de klant. Dat zorgt ervoor dat klanten minder lang moeten wachten, en brengt zo een hogere productiviteit met zich mee.

Een farmaceutisch bedrijf kan Lightning Flow bijvoorbeeld gebruiken om een geautomatiseerd proces op te zetten dat de data die patiënten invoeren in verzekeringsdocumenten optimaliseert, zodat het eenvoudiger wordt om de juiste medicatie op tijd af te leveren.

Maak elke applicatie slimmer met Einstein Analytics en de Quip Live Apps

Doorbraken in AI en app-integratie zorgen ervoor dat gebruikers intelligentie midden in hun applicaties kunnen integreren. Zo krijgen ze met enkele klikken toegang tot bijkomende mogelijkheden waarmee ze hun organisatie voorwaarts kunnen blijven stuwen.
 • Einstein Analytics Developer Experience: Voortaan kunnen ontwikkelaars Lightning-componenten gebruiken om Einstein Analytics en live updates in hun op maat gemaakte applicaties te integreren. Dat kan met een visuele klik-interface, zonder dat er code bij komt kijken. Zo kunnen ze slimmere beslissingen maken.
 • Quip Live Apps van derden: Interactieve en aanpasbare applicaties kunnen meteen in Quip gebruikt worden. Apps van verschillende partners zoals Altify, draw.io en Vidyard zijn per direct toegankelijk via de Salesforce AppExchange. Klanten kunnen zo snel en eenvoudig door deals, infographics en video’s navigeren, allemaal binnen een enkel Quip-document.
Trailhead versnelt de volgende generatie van bijscholing voor ontwikkelaars

Trailhead is een online gegamificeerd leerplatform van Salesforce. Het platform begeleidt gebruikers doorheen gratis leertrajecten waarmee ze nieuwe vaardigheden kunnen opdoen die ze nodig hebben om te floreren in de werkomgeving van de toekomst. Sinds de lancering in 2014 hebben Trailblazers meer dan 6,5 miljoen badges verdient die rechtstreeks correleren met werkvaardigheden waar veel vraag naar is.

Vandaag breidt Salesforce Trailhead uit met enkele nieuwe mogelijkheden:
 • Google Trailhead Content: Nieuwe trajecten gerelateerd aan Google Analytics en de Google Cloud. Het Google Analytics-parcours helpt Trailblazers te ontdekken hoe ze belangrijke inzichten kunnen verwerven over hun website met de hulp van Google Analytics-rapporten en dashboards. Met het Google Cloud-traject leren gebruikers dan weer hoe ze krachtige queries moeten draaien met BigQuery, een budgetvriendelijk en volledig gemanaged datawarehouse voor analytics op grote schaal.
 • Trail Guides: Gepersonaliseerde trajecten laten iedereen toe om de vaardigheden van de toekomst te leren. Trail guides stippelen de juiste weg uit naar iedere rol of ieder ervaringsniveau met gesuggereerde content, mails en notificaties om gebruikers te begeleiden. Zo heeft iedereen een pad recht naar zijn droombaan.
Avontuur op TrailheaDX: twee dagen leren, connecteren, plezier maken en teruggeven

TrailheaDX, de derde jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Salesforce, vond gisteren en vandaag plaats in San Francisco. Het uitverkochte event is een viering van diversiteit, inclusie en gelijkheid, en laat een nieuwe generatie van ontwikkelaars toe om connected experiences te maken, snel apps te bouwen, applicaties slim te maken en hun eigen vaardigheden bij te schroeven. Op het event vind je:
 • Inspirerende sprekers waaronder CEO Marc Benioff, COO Keith Block, CTO Parker Harris en Chief Product Officer Bret Taylor.
 • Meer dan 200 break-outsessies, leertrajecten voor ontwikkelaars en administrators, lessen van experten en de kans om hands-on ervaring op te doen met de nieuwste innovaties van Salesforce.
 • De tweede jaarlijkse Salesforce Equality Awards, waarmee we mensen in de kijker zetten die hun carrières en levens inzetten om de wereld een mooiere plek met meer gelijkheid te maken.
Prijs en beschikbaarheid
 • De prijs van de functies binnen de Integration Cloud wordt bekend gemaakt wanneer die functies worden uitgerold.
 • Lightning Flow is breed beschikbaar en is inbegrepen bij iedere Platform- Sales Cloud-, Service Cloud- en Community Cloud-licentie.
 • Einstein Analytics Developer Experience is breed beschikbaar en is inbegrepen bij iedere Einstein Analytics platformlicentie.
 • Quip Live Apps van Altafy, draw.io, Vidyard en meer zijn sinds gisteren beschikbaar. Meer informatie vind je via de Salesforce AppExchange, of de respectievelijke partners.
 • Trail Guides zijn gratis beschikbaar op http://trailhead.salesforce.com.
 • Nieuwe content van Google is gratis beschikbaar voor iedereen via http://trailhead.salesforce.com.
Bijkomende informatie
######

Over Salesforce

Salesforce, hét customer success platform, en ‘s werelds marktleider op het gebied van CRM, stelt bedrijven in staat op een geheel nieuwe manieren verbinding te maken met hun klanten.
Tags  
Laatste van Salesforce.com  
Wereldwijd 4,2 miljoen banen dankzij ecosysteem Salesforce

Salesforce lanceert Integration Cloud en geeft Trailblazers de tools om verbonden klantervaringen te maken met het Salesforce-platform

Dropbox en Salesforce sluiten strategisch partnership
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

De EIT Community Booster ondersteunt impactvolle bedrijven in het kader van het New European Bauhaus

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021

Northwave ontvangt CCV-keurmerk pentesten

Onderzoek: B2B-webshops laten klanten nog te vaak in de steek

Twee op de drie consumenten houdt rekening met milieu bij online bestelling

Onderzoek door Vertiv definieert standaardmodellen voor de implementatie van edge computing-omgevingen

GO Sharing breidt aanbod uit met elektrische deelfietsen

Tanium breidt partnership uit met Exclusive Networks in EMEA

Veiligheidscentrum Spinel zet hittemonitor ARMOR in tijdens brandweeroefeningen

TIE Kinetix presenteert de Herfstrelease 2021 van het FLOW-platform

Extra voorbereiding webwinkels en vervoerders voor de feestdagenperiode
Kaspersky zet in op hogere transparantie en stelt lijst met softwarecomponenten beschikbaar voor klanten en partners

Filantroop Fred Matser spreekt over vrouwelijk leiderschap bij Powerful Business Women’s Club

Yenlo neemt Datacon over en bundelt krachten in integratielandschap

Drastische veranderingen bedrijfsleven noodzakelijk om jong talent niet mis te lopen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 160 dagen
PR contact  

Logo Archetype Agency BV
Salesforce.com contact  

Logo Salesforce.com

Salesforce.com sociaal  


Salesforce.com tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Logo Schneider Electric
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92349 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10916 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekersINFLUX PR#