www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nl
2476 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (620 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: PublieksWerk

e-shelter vervolgt zijn Europese groeipad en kondigt zijn eerste Amsterdamse datacentrum aan

Frankfurt (D), 28 maart 2018 - e-shelter, de toonaangevende Europese datacentrum-leverancier van NTT Communications Group Company, vervolgt zijn snelle groeipad met de aankondiging vandaag dat het zijn eerste Nederlandse datacentrum in ontwikkeling neemt. Het nieuwe ´Amsterdam 1 Data Center´ wordt gebouwd in vier fasen van elk 4.000 m2 IT-ruimte volgens e-shelter’s geslaagde bedrijfsmodel, waarin grootschalige co-locatiediensten worden aangeboden naast kleinschalige, beheerde diensten en hybride IT-bedrijfsoplossingen.  
 
e-shelter heeft op Schiphol-Rijk een ontwikkelingslocatie van 40.000 m2 verworven en een bouwvergunning verkregen voor 16.000 m2 IT-ruimte in twee gebouwen, waarvan de bouw nu in gang is. Fase één nadert de opleveringsdatum en heeft in eerste instantie een IT-vermogenscapaciteit van 6 megawatt. Begin 2019 kunnen de eerste klanten worden bediend.
 
Eenmaal voltooid, biedt het datacentrum een maximale IT-vermogenscapaciteit van 39,6 megawatt met een uitgebreide reeks flexibele en verschaalbare datacentrumdiensten voor e-shelter’s klanten en partners, alsook carrieronafhankelijkheid dankzij veelvuldige carrier- en cloudverbindingsmogelijkheden – en alles volgens NTT Communication’s Nexcenterstandaarden voor wereldwijde datacentra.
 
“Ons bedrijf groeit voorspoedig dankzij de voortdurende vraag in onze belangrijkste klantsegmenten voor ondernemingen en voor ´hyperscale´ - met enkelvoudige huurders van volledige datacentra. Ons marktuitbreidingsplan is grotendeels ingegeven door de vraag naar datacentrumdiensten van bestaande klanten in onze huidige Duits-Oostenrijks-Zwitserse markt”, zegt Rupprecht Rittweger, CEO en oprichter van e-shelter. 
 
“Nederland wordt beschouwd als een van de dichtst bekabelde landen ter wereld, en Nederland is een van de meest ontwikkelde markten voor datacentrum-ondernemingen binnen Europa, en dat maakt het de ideale plek voor e-shelter en NTT Communication’s volgende datacentrum”, zegt Rittweger. “Amsterdam in het bijzonder, heeft zichzelf bewezen als de datacentrumstad van Nederland en we kijken er naar uit ons hoogwaardige datacentrumco-locatieproduct op deze markt te brengen.”
 
Nederland is een belangrijke markt voor NTT Communications en e-shelter zal samenwerken met andere bedrijven van NTT Group Companies met Nederlandse vestigingen, zoals NTT Europe, Dimension Data en NTT Security. 
 
e-shelter werkt momenteel vanuit tien Europese plaatsen, waaronder Frankfurt, Wenen en Zürich, en heeft meer Europese ontwikkelingslocaties op de planning staan die vooruitlopend op de vraag worden ontwikkeld. De uitbreiding naar Nederland onderstreept e-shelter´s toonaangevende positie als aanbieder van Europese co-locatie- en clouddiensten. Het Amsterdamse datacentrum is de jongste Europese aanvulling op NTT Communications’ wereldwijde aanwezigheid.Over e-shelter
e-shelter is een toonaangevende Europese datacentrumleverancier die hoogst beveiligde omgevingen biedt voor huisvesting en verbindingen van IT- en netwerksystemen. e-shelter gebruikt 300 megawatt aan IT-vermogenscapaciteit en 90.000 m2 aan vloeroppervlakte ten behoeve van schaalbare datacentrumoplossingen voor veelsoortige klanten. Tien datacentra staan in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijkstria en nu breidt e-shelter uit buiten de regio. Als onderdeel van de NTT Communications Group biedt e-shelter toegang tot een wereldwijd netwerk van 140 datacentra. Klanten komen uit de financiële dienstverlening, telecommunicatie, overheid, IT-dienstverlening, en zijn leveranciers van uitbestedings- en clouddiensten. 
 
Behalve e-shelter, maken bedrijven als Arcadin, Dimension Data, itelligence, NTT Communications, NTT DATA en NTT Security onderdeel uit van de NTT Group in de Duitstalige regio. Er werken ongeveer 5.300 medewerkers en de geconsolideerde jaaromzet overstijgt de € 1,2 miljard. Meer informatie bieden  www.ntt-global.com en www.e-shelter.com.

e-shelter services GmbH
Eschborner Landstraße 100
60489 Frankfurt am Main
Duitsland 
 
Claudia Isabel Knoll  
Tel. 00 49 (69) 7801 2110
Fax: 00 49 (69) 7801 2139  
press@e-shelter.com
Eerder van e-shelter services GmbH  
28 mrt 2018 e-shelter vervolgt zijn Europese groeipad en kondigt zijn eerste Amsterdamse datacentrum aan
Geplaatst:
Verstreken tijd: 620 dagen
e-shelter serv.. contact  

Logo e-shelter services GmbH

  Claudia Isabel Knoll
  00 49 (69) 7801 2110
  press@e-shelter.com
  www.e-shelter.de
e-shelter serv.. sociaal  


e-shelter serv.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Sensus Process Management
Logo 1DigitalNL
Logo Netprofiler
Logo NewChannel
Logo Company Connect
Logo Insight
Logo Relined Fiber Network
Logo Smile
Logo Erniesoft
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Knowliah
Logo Google
Logo ICT-Partners
Logo NEG-ITSolutions
Logo Remain Software
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo True B.V.
Logo Curvature
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Global Knowledge
Logo Global Knowledge
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Global Knowledge
Logo PQR B.V.
Logo Belcentrale.nl
Logo Totaalbesparen.com
Logo Veeam Software
Logo Flanderijn
Logo Solar Nederland B.V.
Logo devolo
Logo Citrix
Logo BCT
Logo Onguard
Logo Palo Alto Networks
Logo maincubes B.V.
Logo QA Consulting
Logo Pegasystems
Logo Shippeo
Logo Protime BV
Logo Intermax
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87260 persberichten
- 5565 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 6798 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nl