www.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2471 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (536 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

LCG voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot nummer 1 Great Place to Work

Het bedrijf deed dit jaar voor het eerst mee in de categorie ‘Medium-sized Workplaces’.

Nijmegen, 27 maart 2018LCG, consultancy- en trainingsbureau gespecialiseerd in Lean en Agile, is vanavond door Great Place to Work voor de vierde keer op rij uitgeroepen tot nummer één Best Workplace. Dit jaar voor het eerst in de categorie ‘Medium sized Workplaces’, de afgelopen drie jaar in de categorie ‘Small & Young Workplace’. Een Great Place to Work kenmerkt zich door een hoge mate van vertrouwen, trots en plezier in de organisatie. De jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan de organisatie waarvan het werkgeversbeleid (Trust Index©) en de tevredenheid van medewerkers (Culture Audit©) het beste scoren.

Resultaten
LCG werd vanavond geprezen om de manier waarop ze aan de slag is gegaan met de feedback van vorig jaar.
  • De organisatie werkte aan een nieuwe salaris- en bonusstructuur. De salarissen werden intern geopenbaard en iedereen was betrokken bij het ontwikkelen van een systeem waarin gelijkheid en transparantie centraal staan.
  • De organisatie heeft gezamenlijk jaardoelen gesteld en de verbeterprojecten die nodig zijn om de doelen te behalen benoemd.
  • Het inwerktraject is verder uitgebreid met een LCG-gids die een nieuwe medewerker in de beginfase begeleidt, de introductie van een Mystery Phone en de hulpvragenapp.
Door deze ontwikkelingen werkt LCG actief aan het behouden en versterken van het medewerkersgeluk. Dat LCG mikt op het vergroten van het geluk van hun medewerkers is geheel in lijn met hun 50-jarendoel: het vergroten van het levensgeluk in Nederland.

In de Trust Index en Culture Audit is LCG getoetst op geloofwaardigheid (94%), respect (94%), eerlijkheid (95%), trots (95%) en kameraadschap (97%). Medewerkers kregen in het onderzoek de volgende stelling voorgelegd: ‘LCG vind ik een ‘Great Workplace’. Uit de resultaten blijkt dat 98% het eens is met deze stelling, dit is 1 procentpunt hoger dan vorig jaar en een groot percentage ten opzichte van het gemiddelde (86%). Hiermee is de organisatie eerste geworden. De organisatie is met deze bekroning automatisch in de race om Great Place to Work Europe te worden. Vorig jaar werd LCG tweede van Europa in de kleinste categorie.

René Brouwers, directeur van Great Place to Work® Nederland: "De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien van andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn!"

Martijn van Laak, mede-eigenaar van LCG: “Om het levensgeluk te vergroten, is het belangrijk dat werk als inspiratie wordt gezien. Daar helpen we andere bedrijven mee, maar we moeten hier zelf het goede voorbeeld geven. Met deze erkenning van Great Place to Work blijkt dat we op de goede weg zijn en daar zijn we natuurlijk enorm trots op. Het is prachtig om te zien dat we zelfs in een categorie met grotere organisaties zo hoog scoren. Hier hebben we het afgelopen jaar hard voor gewerkt en ook komend jaar blijven we samen verbeteren.”Noot voor de redactie: in de volgende link treft u een video over de verbeterde bedrijfsonderdelen in 2017: https://www.youtube.com/watch?v=jzk_GeyY_qc&feature=youtu.be

Over het onderzoek
Overal werkt Great Place to Work met dezelfde onderzoeksmethode met criteria voor een ‘Great Workplace’. Daarin staat de relatie tussen medewerkers en managers in de organisatie centraal. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren, daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort. Bekijk de volledige lijst hier: https://www.bestworkplaces.nl/.

Over LCG
LCG helpt organisaties hun prestaties continu te verbeteren door middel van Lean en Agile. Zo versterken met trainingen, coaching en begeleiding met een hogere klanttevredenheid, geïnspireerde medewerkers en verbeterde bedrijfsresultaten. Met ruim 50 Lean en Agile consultants en trainers werkt LCG dagelijks aan het 50-jarendoel om het levensgeluk te vergroten. Kijk voor meer informatie op de websiteLinkedIn en Twitter.

Meer informatie
Irene Klompien
LCG@marcommit.nl
035 - 582 27 30
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van LCG (Lean Consultancy Group)  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Logo KPN

Logo Western Digital Netherlands B.V.

Logo Kaspersky

Logo TIE Kinetix N.V.

Logo Verizon Connect Netherlands B.V.
Logo Intus Workforce Solutions BV

Logo Kopano

Logo Ultimaker

Logo Klarna

Logo ilionx

Logo Visma | Raet

Logo Telecompaper

Logo VPRO

Logo Graydon

Logo Datto

Logo SentinelOne

Logo Dell Technologies

Logo GitLab

Logo Cognizant

Logo BlackBerry

Logo Kaspersky
Info  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 536 dagen
Bron:
PR bron: Marcommit
LCG (Lean Consulta.. contact  
Logo LCG (Lean Consultancy Group)
  +31 (0)85 0655 392
  info@leancg.nl
  www.leanconsultancygroup.nl
LCG (Lean Consulta.. sociaal  
LCG (Lean Consulta.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo Jet-Stream
Logo Avinty
Logo Cacholong
Logo Comarch AG
Logo Xinno
Logo Leadgate Europe
Logo NewChannel
Logo Enable-U
Logo Sooda internetbureau
Logo Click&Boat
Logo Portiva
Logo Fairbanks
Logo Serverius B.V.
Logo Broad Horizon
Logo CloudSuite B.V.
Logo Medius
Logo Postex Nederland B.V.
Logo SCOS Software bv
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Curvature
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo CloudSuite B.V.
Logo Rittal bv
Logo Belcentrale.nl
Logo XebiaLabs
Logo Yenlo
Logo Belcentrale.nl
Logo Yenlo
Logo Ultimaker
Logo Klarna
Logo ilionx
Logo Visma | Raet
Logo Red Hat, Inc.
Logo Riverbed
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo MPL
Logo Orderchamp B.V.
Logo ThousandEyes
Logo Arrow Electronics
Logo Citrix
Logo OTYS Recruiting Technology
Logo Vertiv
 
www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau