www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.marcommit.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 140 dagen geleden)
Bedrijf:

COMPAREX in de top 10 van Best Workplaces 2018!

AMSTERDAM,  28 maart 2018 – COMPAREX heeft de achtste plaats op de lijst van Best Workplaces 2018 van Nederland behaald in de categorie Multinational. De lijst is samengesteld op basis van empirisch onderzoek van Great Place to Work® Nederland. Jaarlijks worden de hoogst scorende organisaties onderscheiden als Best Workplaces van Nederland. Gisteravond werd de lijst van 2018 bekendgemaakt.

Great Place to Work® Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de antwoorden van medewerkers op een vragenlijst van 58 stellingen en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt de lijst van Best Workplaces van Nederland bepaald. Alleen organisaties die op beide onderdelen de minimum score behalen mogen een jaar lang de Best Workplace titel voeren.

COMPAREX is uitgegroeid tot een echte kennisorganisatie. Dit betekent automatisch dat onze medewerkers bepalend zijn voor ons succes. Afgelopen jaren hebben we bewust veel tijd en geld geïnvesteerd in het ontwikkelen van onze mensen. De bevestiging dat deze ontwikkelde kennis en expertise door onze klanten gewaardeerd wordt, komt naar voren uit onze klanttevredenheidsscore, van een gemiddelde van 8,3. Onze organisatie zit middenin een transformatiefase. Van traditionele licentieadviseur is COMPAREX aan het veranderen naar een managed services organisatie. Dit betekent een andere aanpak voor de organisatie en medewerkers. Deze verandering kan alleen worden doorgemaakt als de cultuur wordt veranderd.

Michel van Teijlingen, General Manager COMPAREX Nederland, vertelt: “Ik ben ongelooflijk trots dat wij dit jaar op de achtste plaats staan van beste werkgevers van Nederland! Een mooiere bevestiging van dat we goede kant opgaan kan ik niet bedenken. In een paar jaar tijd is het aantal medewerkers binnen onze organisatie flink gegroeid. Inmiddels bedienen wij onze klanten met 220 personen vanuit ons geweldige kantoor in Amsterdam. Hoe groter we groeier, hoe groter ook de uitdaging wordt om wendbaar en innovatief te blijven. Dit staat wel bovenaan onze agenda en hier denken wij dan ook goed over na. Wij realiseren dit door onze medewerkers het vertrouwen te geven om zelf keuzes te maken waarmee tegelijkertijd hun verantwoordelijkheidsgevoel groeit. De werkomgeving die we hiermee hebben gecreëerd draait echt om personen en niet om functies.  Wij willen ervoor zorgen dat iedereen zich welkom en thuis voelt binnen onze organisatie en geloven dat we op die manier het maximale talent uit mensen kunnen halen. Hiermee stond het afgelopen jaar in het teken van het compleet veranderen van onze manier van leidinggeven. Komend jaar gaan we ons richten op een nieuwe wijze van beoordelen. We gaan werken met een volledig transparante 360 graden feedbackmethode. In onze ogen is dit de juiste vervolgstap in onze groei en het verder optimaliseren van onze bedrijfscultuur. Ik kijk met veel plezier uit naar de toekomst en ben ervan overtuigd dat we ons op een positieve manier blijven door ontwikkelen!”

René Brouwers, directeur van Great Place to Work® Nederland: "De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, hebben werkomgevingen ontwikkeld waar vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Tevens vervul je een voorbeeldfunctie ten aanzien van andere organisaties. Niet iedere organisatie behaalt de lijst in verband met strikte criteria. Het is een resultaat om trots op te zijn! "Brouwers over het onderzoek: “Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Dat kunnen wij staven met 30 jaar onderzoek, want zo lang gebruiken we deze methodiek al. Wij zijn het enige onderzoek dat niet alleen vraagt naar de mening van de medewerkers, maar ook het beleid van de werkgevers meeweegt. Door die koppeling te maken krijgen organisaties inzicht in de effectiviteit van hun beleid. Het onderzoek is empirisch onderbouwd en praktisch toepasbaar.”

Over Great Place to Work®:
Al meer dan 30 jaar helpt Great Place to Work® wereldwijd organisaties bij het worden en blijven van een Great Workplace. Great Place to Work® doet dit door begeleiding in de ontwikkeling van een organisatiecultuur waarin vertrouwen, trots en plezier centraal staan. Overal werkt GPTW met dezelfde onderzoeksmethode die begin jaren tachtig is ontwikkeld door de journalisten Robert Levering en Milton Moskowitz. Zij werden gevraagd om een boek te schrijven over de 100 beste Amerikaanse bedrijven om voor te werken. Op basis van vele bedrijfsbezoeken, formuleerde Levering een aantal criteria voor een ‘Great Workplace’. Daarin stelde hij de relatie tussen medewerkers en managers in de organisatie centraal. Hoe meer onderling vertrouwen er is in een organisatie, hoe prettiger medewerkers en leidinggevenden het volgens Levering vinden om voor die organisatie te werken. GPTW ondersteunt organisaties door onderzoek, advies, workshops en trainingen in te zetten. GPTW werkt met bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstanties in 52 landen op alle continenten. Jaarlijks doen wereldwijd 6.000 organisaties mee aan dit onderzoek, die circa 12 miljoen medewerkers representeren. Daarmee is het onderzoek het grootste in zijn soort.

Kijk op www.greatplacetowork.nl voor informatie over het onderzoek en www.bestworkplaces.nl voor alle organisaties op de lijst.

Over COMPAREX:
Software is steeds bepalender voor het succes van organisaties. COMPAREX Nederland helpt organisaties hun behoeften te matchen met de juiste technologie. Met onafhankelijk advies, services, aankoop en beheer van softwarelicenties. Zo ondersteunt COMPAREX klanten bij hun digitale transformatie, als hun gids in de digitale wereld.

Met ruim 220 specialisten zoekt COMPAREX Nederland continu de beste softwareoplossingen. Onafhankelijk putten wij wereldwijd uit het aanbod van vrijwel alle leveranciers op het gebied van Cloud Solutions, Software Asset Management (SAM), Big Data & Analytics, Information Management, Security, Computing Everywhere, Mobility, Digital Content en Disaster Recovery.

COMPAREX Nederland maakt deel uit van de internationale COMPAREX Group, met ruim 2.450 medewerkers op 80 locaties in 35 landen in Afrika, Amerika, Azië en Europa.
Laatste van COMPAREX Nederland  
COMPAREX erkend als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider!

COMPAREX in de top 10 van Best Workplaces 2018!

Marc Betgem benoemd tot Chief Sales Officer van COMPAREX AG
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 140 dagen
COMPAREX Neder.. contact  

Logo COMPAREX Nederland

  +31 20 711 48 00
  info@comparex.nl
  www.comparex.nl
COMPAREX Neder.. sociaal  


COMPAREX Neder.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Linku
Logo SKEPP B.V.
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo Curvature
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Sitecore
Logo Pure Storage
Logo Stocard
Logo Zyxel
Logo Ivanti
Logo Thales
Logo Winvision
Logo OutSystems
Logo Solvinity
Logo Concept uitgeefgroep
Logo Ctac N.V.
Logo Extreme Networks
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 89035 persberichten
- 5768 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8550 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureauwww.marcommit.nl