www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 63 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Videns IT Services sluit partnership met Cato Networks voor het leveren van cloud-gebaseerde beveiligde SD-WAN-oplossingen

Amsterdam, 26 maart 2018. Videns IT Services, een netwerkonafhankelijke service provider die volledig beheerde wereldwijde SD-WAN diensten biedt, is een partnership met Cato Networks aangegaan. Cato Networks biedt een cloud-gebaseerde en veilige wereldwijde SD-WAN oplossing die bedrijven helpt MPLS-kosten te verlagen, de hoeveelheid brancheapparatuur te verminderen, overal veilige internettoegang te bieden en mobiele gebruikers en cloud-datacenters naadloos in het WAN te integreren.

Joost van der Struijk, Managing Director bij Videns: “Wij zien een groeiende vraag naar kosteneffectieve, intelligente en veilige cloud-gebaseerde SD-WAN oplossingen. De oprichters van Cato Networks hebben een indrukwekkende staat van dienst in het bouwen van zeer succesvolle IT-bedrijven. Ze hebben hun diepgaande begrip van de behoeften van klanten omgezet in een flexibele, effectieve cloud service voor vereenvoudigde levering van wereldwijde connectiviteits- en beveiligingsdiensten, die echt uniek is in de markt.”

Ferran van den Berg, Director Business Development bij Videns: “We zijn erg onder de indruk van Cato’s alles-in-één oplossing voor het ontsluiten en beveiligen van hoofdkantoren, filialen, mobiele gebruikers en cloud datacenters. De Cato Cloud biedt een wereldwijd netwerk- en beveiligingsplatform voor alle connectiviteitsbehoeften, beheerd via één centrale policy. Dit biedt een ongeëvenaarde flexibiliteit en de best mogelijke applicatie performance en bescherming tegen cyberbedreigingen. De samenwerking met Cato zal onze positie als toonaangevende SD-WAN-serviceprovider versterken en aanzienlijk bijdragen aan de realisatie van onze groeiambities.”

Alon Alter, VP Worldwide Sales bij Cato Networks: “We werken samen met partners die bedrijven lokaal ondersteunen bij de implementatie en het beheer van onze oplossing. Videns heeft reeds aanzienlijke ervaring opgedaan met het leveren van beheerde SD-WAN-diensten aan internationale organisaties, als first-mover in de Benelux en Scandinavië. Ze hebben een sterke reputatie als proactieve dienstverlener van hoogwaardige netwerkdiensten. Het unieke karakter van de Cato Cloud-oplossing in combinatie met de service en ervaring van Videns biedt bedrijven een betrouwbaar en betaalbaar alternatief voor hun traditionele MPLS-netwerken.”

Over Videns IT Services
Videns IT Services, opgericht in 2012, is de toonaangevende netwerkonafhankelijke serviceprovider van beheerde SD-WAN-oplossingen. Videns is het alternatief voor bedrijven die hun traditionele netwerkdiensten willen vervangen door flexibele, kosteneffectieve WAN-diensten die geoptimaliseerd zijn voor de cloud. We combineren diepgaande klantkennis met specialistische SD-WAN knowhow, proactief servicebeheer en een no-nonsense aanpak. Videns levert momenteel SD-WAN diensten in meer dan 55 landen.

Over Cato Networks
Cato Networks biedt organisaties een cloud-gebaseerde en veilige wereldwijde SD-WAN oplossing. Cato levert een geïntegreerd netwerk- en beveiligingsplatform dat bedrijfslocaties, mensen en gegevens veilig met elkaar verbindt. Cato Cloud verlaagt MPLS-kosten, verbetert de performance tussen wereldwijde locaties en naar cloud-applicaties, elimineert brancheapparatuur, biedt overal veilige internettoegang en integreert naadloos mobiele gebruikers en cloud-datacenters in het WAN. Cato Networks is gevestigd in Tel Aviv, Israël en werd in 2015 opgericht door Shlomo Kramer, cybersecurity-expert, mede-oprichter van Check Point Software Technologies en Imperva, en Gur Shatz, mede-oprichter van Incapsula. Bezoek www.CatoNetworks.com en Twitter: @CatoNetworks.
Laatste van Videns IT Services  
Videns IT Services sluit partnership met Cato Networks voor het leveren van cloud-gebaseerde beveiligde SD-WAN-oplossingen

Videns IT Services stelt Manager Service Delivery en Principal Consultant aan

Videns IT Services wint voor tweede jaar op rij FD Gazellen Award
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 63 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Videns IT Serv.. contact  

Logo Videns IT Services

Videns IT Serv.. sociaal  


Videns IT Serv.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo QuandaGo
Logo DATPROF
Logo Avaap
Logo Fastbyte
Logo Leadgate Europe
Logo Xdroid
Logo Qualogy
Logo NewChannel
Logo QuandaGo
Logo Salure
Logo ICT-Partners
Logo DNA Services B.V.
Logo Open.nl Software Group
Logo Codelogic
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Techone B.V.
Logo Unexus B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo DNA Services B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Orange Cyberdefense
Logo Broad Horizon
Logo Humanwave B.V.
Logo NTT Ltd.
Logo Citrix
Logo Barracuda Networks
Logo Clarity Benelux
Logo Ictivity
Logo GTT Communications
Logo Sitecore
Logo Schneider Electric
Logo Ctac N.V.
Logo Diamanti
Logo Dean One
Logo Hogeschool Tio
Logo Shippeo
Logo NTT Ltd.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90155 persberichten
- 5878 bedrijfsprofielen
- 61 PR-bureauprofielen
- 9491 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com