AnylinQ wint Huawei Western Europe Value Added Partner Award

Leusden, 21 maart 2018 – AnylinQ Group B.V., IT-kennispartner en specialist op het gebied van data, mocht tijdens de Huawei Western Europe Partner Summit de Value Added Partner of the Year Award in ontvangst nemen. De award werd uitgereikt tijdens de Huawei West-Europa Partner Summit die plaatsvond in de Amsterdam RAI.

AnylinQ Group heeft jarenlange ervaring met Huawei in huis en won deze partner award omdat het grote stappen heeft gezet in de verdere ontwikkeling van de organisatie. AnylinQ noteerde het afgelopen jaar een sterke omzetgroei en is een innovatieve toeleverancier met zijn As-a-Service dienstverlening. Ook helpt AnylinQ Huawei met de ontwikkeling van producten, zit het in de Partner Advisory Board (PAB) en heeft een 5 Star gecertificeerde serviceorganisatie.

“Al vanaf het prille begin dat Huawei op de Nederlandse markt is, zijn we betrokken en bouwen we kennis en ervaring op met zijn producten. Dit betaalt zich nu uit en maakt dat we een leidende Huawei-partner in de regio zijn. We worden erkent als the best & the brightest en zetten ons in om dat ook in de toekomst te blijven”, aldus Sebastiaan Smit, Commercieel Directeur Solutions bij AnylinQ Group.

AnylinQ heeft verschillende innovatieve As-a-Service projecten op zijn naam staan waar het de oplossingen van Huawei bij inzet, waaronder Amsterdam Arena en A’DAM Tower.


AnylinQ CTO Martijn van Deursen en Commercieel Directeur Solutions Sebastiaan Smit


##

Over AnylinQ Group
AnylinQ Group is een kennispartner en leverancier van totaaloplossingen voor opslag, beheer, beveiliging en gebruik van bedrijfsdata. Meer dan 200 gedreven AnylinQ-professionals zorgen ervoor dat bedrijfsdata van klanten ten alle tijde beschikbaar zijn, strategisch gebruikt kunnen worden en beheerd worden conform alle wettelijke eisen. De continuïteit van de bedrijfsvoering is hierdoor gegarandeerd. AnylinQ heeft in het voorjaar van 2017 TenICT overgenomen en is hierdoor een van de grootste gespecialiseerde IT-infrastructuurbedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft maar liefst vier maal op rij een FD Gazelle Award gewonnen vanwege snelle groei. AnylinQ is onderdeel van een breed ecosysteem van leidende technologiebedrijven en is kennispartner van onder andere Huawei, VMware en Commvault.
Meer informatie: www.AnylinQ.com