www.LVTPR.comwww.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2505 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 144 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

Fortinet krijgt ‘Recommended’-waardering in NSS Labs Data Center Intrusion Prevention System Test Report

Intrusion prevention systems van Fortinet voor datacenters bewijzen opnieuw een optimale combinatie te bieden van beveiliging, prestatievermogen en waarde per beschermde Mb/s

Utrecht, 20 maart 2018 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cybersecurity, maakt de resultaten bekend van het jaarlijkse testrapport Data Center Intrusion Prevention System van NSS Labs. Hieruit bleek dat de intrusion prevention systems FortiGate IPS 3000D en FortiGate IPS 7060E van Fortinet uitblonken qua prestatievermogen, totale eigendomskosten en beveiligingseffectiviteit. NSS Labs kende ze daarom de waardering ‘Recommended’ toe.
  • De FortiGate IPS 3000D behaalde volgens de NSS Labs Security Value Map (SVM) voor Data Center Intrusion Prevention Systems (DCIPS) de hoogste score qua beveiligingseffectiviteit en waarde per beschermde megabit per seconde (Mbps)
  • De FortiGate IPS 3000D bleek tijdens de tests nog hogere doorvoersnelheden te bieden dan in zijn gegevensblad werd gegarandeerd.
  • De FortiGate IPS 3000D blokkeerde 98,73% van alle exploits en 100% van alle pogingen tot het omzeilen van de beveiliging.
  • Het Data Center IPS-rapport van NSS Labs biedt de meest uitgebreide testresultaten binnen de branche voor beveiliging-appliances die bedoeld zijn om bescherming te bieden voor complexe moderne datacenter-omgevingen. Het testrapport biedt organisaties een cruciaal richtsnoer voor de evaluatie en selectie van de beste oplossingen voor hun datacenter-omgevingen.
Schaalbare beveiliging voor moderne datacenters
Moderne businessmodellen draaien om de verzameling, verwerking en uitwisseling van data. De groeiende vraag naar real-time informatie wordt aangewakkerd door de toenemende populariteit van het Internet of Things, consumentenapplicaties en big data. Al deze zaken hebben een impact op het datacenter. Om effectief te kunnen concurreren combineren bedrijven een krachtige datacenterarchitectuur met de schaalbaarheid van de cloud. De resulterende dynamische en in toenemende mate hybride omgevingen vragen om beveiligingsoplossingen die in staat zijn om de niet aflatende groei van datavolumes op te kunnen vangen en bescherming te bieden voor diverse dataverkeer, zoals IPv4- en IPv6-verkeer en met SSL versleutelde verkeer. Deze beveiligingsoplossingen moeten daarnaast mogelijkheden bieden voor het beheer en de bewaking van unieke aspecten van datacenters, zoals asymmetrisch dataverkeer. Tegelijkertijd worden cybercriminelen steeds effectiever in het omzeilen van detectiemechanismen. Moderne datacenters hebben daarom ook een geavanceerd intrusion prevention system (IPS) nodig dat in staat is om geavanceerde bedreigingen te identificeren en blokkeren op lijnsnelheden.

De FortiGate-oplossingen van Fortinet bieden de hoge doorvoersnelheden en fijnmazige beveiliging waar moderne flexibele en gedistribueerde datacenters om vragen. Ze maken gebruik van gepatenteerde beveiligings- en netwerkprocessoren krachtige bescherming van het IPv4- en IPv6-verkeer met minimale latency te bieden. Of het nu gaat om doorvoersnelheden van bijna 30 Gbps met de FortiGate IPS 3000D of meer dan 130 Gbps met de 7060E, de IPS-appliances uit de FortiGate-reeks komen tegemoet aan de vraag naar krachtige netwerkprestaties zonder concessies te doen aan de beveiliging van het datacenter

Belangrijkste resultaten van het DCIPS Test Report voor de FortiGate IPS 3000D
  • Blokkering van exploits: 98,73%
  • Blokkering van pogingen tot het omzeilen van de beveiliging: 100%
  • Doorvoersnelheden: 28.743 Mbps voor IPv4, 24.756 Mbps voor IPv6
Fortinet levert een Security Fabric af op basis van ‘Recommended’ oplossingen
De oplossingen van Fortinet gaven zonder uitzondering blijk van superieure effectiviteit qua beveiliging, geavanceerde functionaliteit en superieure testprestaties. De toewijding van Fortinet aan testen en valideren heeft geresulteerd in Recommended-waarderingen voor negen van zijn oplossingen in acht testcategorieën van NSS Labs:
Vincent Zeebregts, country manager Fortinet Nederland: “Alvorens te investeren in apparatuur voor netwerkbeveiliging, raden we klanten altijd aan om die te testen in hun specifieke IT-omgeving. Voor veel organisaties is dat echter geen haalbare kaart. Om deze reden zijn we een groot voorstander van externe tests. Die zijn echter alleen van nut als ze dezelfde eisen aan de beveiliging stellen als de productieomgevingen van bedrijven. Omdat intrusion prevention systems voor datacenters een sleutelrol vervullen bij de bescherming van bedrijfsapplicaties is het belangrijk dat beveiligingstests zowel de effectiviteit als de prestaties daarvan in kaart brengt. Uit het nieuwe DC IPS Group Test-report van NSS Labs blijkt dat niet alle leveranciers even goed op deze punten scoren. Bij Fortinet zijn we verheugd om deze welverdiende ‘Recommended’-waardering te ontvangen na vergelijkbare waarderingen in de categorieën Next Generation Firewall en Data Center Security Gateway.”

Vikram Phatak, chief executive officer bij NSS Labs: “NSS Labs wil bedrijven de mogelijkheid bieden om gefundeerde beslissingen te nemen op basis van onafhankelijke tests. We juichten de jarenlange toewijding van Fortinet aan externe tests toe. De ‘Recommended’-waardering voor de oplossingen Fortinet op basis van onze 2018 DCIPS Group Test geeft aan dat ze een uitmuntende keuze zijn voor bedrijven die de beveiligingsarchitectuur van hun datacenter kracht willen bijzetten.”

Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur is in staat om compromisloze beveiliging te bieden als oplossing voor de meest prangende uitdagingen op beveiligingsgebied, of het nu gaat om mobiele, netwerk-, applicatie- of cloudomgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 330.000 klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

Noot voor de redactie [niet voor publicatie]
Meer informatie kunt u opvragen bij:
Karianne Hoekstra
Zeekhoe Communicatie
M. +31 (0)6-460 80656
E. karianne@zeekhoe.nl
www.zeekhoe.nl
Tags  
Laatste van Fortinet  
Fortinet door Microsoft uitgeroepen tot ‘Commercial Marketplace Partner of the Year’

Fortinet neemt cloud beveiliger OPAQ Networks over

Fortinet introduceert Secure SD-WAN for Multi-Cloud; een oplossing die multi-cloudomgevingen vereenvoudigt en optimaliseert
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 144 dagen
Fortinet contact  

Logo Fortinet

  030 799 1008
  www.fortinet.com
Fortinet sociaal  


Fortinet tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Giarte
Logo Pegamento
Logo BitcoinKoers.com
Logo Make Media Great Again (MMGA)
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Data Matters BV
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo Spryng
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PayIBAN BV
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo PEAK-IT
Logo Curvature
Logo Online Academy
Logo Netskope
Logo Zoom
Logo Arrow Electronics
Logo Ivanti
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Youfone
Logo BPSolutions BV
Logo Conclusion Zuyd
Logo Thinkwise
Logo Ivanti
Logo Sitecore
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88997 persberichten
- 5760 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8529 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
ContentbureauContentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl