www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlContentbureau
2504 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 128 dagen geleden)
Bedrijf:

Yourhosting maakt gratis back-up mogelijk met Acronis Backup Online

Yourhosting biedt als eerste Acronis-partner in Nederland gratis cloud back-up aan met de dienst Acronis Backup Online.

Acronis en Yourhosting stellen gratis Acronis Backup Online Pro met 1 gigabyte opslagruimte beschikbaar. Yourhosting is de eerste Acronis-partner in Nederland die het gratis abonnement aanbiedt om een computer, laptop, tablet, smartphone, server, database en website mee te back-uppen. Daarnaast controleert Acronis Backup Online Pro actief op ransomware. Een gedetecteerde aanval wordt daarmee direct gestopt.

Belang betrouwbare back-ups neemt toe
Digitalisering neemt een vlucht en de hoeveelheid data die genereerd wordt, neemt exponentieel toe. Ook wordt data steeds gevoeliger. Het aantal incidenten loopt terug, maar de schade per incident neemt toe. En daarmee ook het belang van goede en betrouwbare back-ups. Enerzijds om de continuïteit van het bedrijf te garanderen, maar anderzijds ook om zorgvuldig om te gaan met de gevoelige gegevens van klanten en personen. Als een van de grootste hostingproviders van Nederland ziet Yourhosting het als haar verantwoordelijkheid klanten de mogelijkheid te bieden om op eenvoudige wijze goede back-ups te kunnen maken.

Verminderen risico dataverlies
Bart Carlier, algemeen directeur van Yourhosting, ziet voor elke klant voordelen: “Met de gratis variant van Acronis Backup Online Pro kunnen we iedere klant van gratis back-up van hun belangrijkste data voorzien. Vooral voor een relatief kwetsbare groep als zelfstandigen en kleine bedrijven is dit interessant, omdat dataverlies voor hen een extra grote impact kan hebben. Met back-ups via Acronis Backup Online vermindert dit risico aanzienlijk. Ook voor consumenten is deze gratis dienst erg waardevol. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om belangrijke documenten zoals scans van verzekeringspapieren te bewaren.” Acronis investeert veel in een kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke omgeving. Het bedrijf voegt voortdurend nieuwe functies toe, bijvoorbeeld het kunnen back-uppen van Exchange Online, e-mail binnen Office 365 en websites.

Acronis verbindt zich aan Yourhosting vanwege de ervaring in de hostingmarkt en het brede product- en dienstenportfolio van de IT-dienstverlener. “Met Yourhosting bereiken wij zowel de particuliere als de zakelijke markt. Met het oog op het brede scala aan producten en diensten en de ondersteuning die Yourhosting haar klanten biedt, hebben wij vertrouwen in een goede ondersteuning op Acronis Backup Online”, aldus Jan-Jaap Jager, Chief Revenue Officer bij Acronis.

Over Acronis
Acronis is een toonaangevende partner in onder meer oplossingen voor back-up, disaster recovery, software defined storage, ransomware beveiliging en veilige oplossingen voor het synchroniseren en delen van bestanden. Gebaseerd op de Acronis AnyData Engine en de vooruitgang op het gebied van beeldverwerkings technologie, biedt Acronis een eenvoudige, snelle, complete en betaalbare back-up voor bestanden, toepassingen en besturingssystemen in elke omgeving: virtueel, fysiek, cloud of mobiel. Acronis werd opgericht in 2003 in Singapore, met een hoofdkantoor in Zwitserland, en beschermt de gegevens van meer dan 5 miljoen consumenten en 500.000 bedrijven in meer dan 150 landen en 20 talen. Met meer dan 100 patenten werden Acronis-producten herhaaldelijk uitgeroepen tot besteproduct van het jaar. De producten bevatten een breed scala aan functies, waaronder migratie, klonen en replicatie. Acronis oplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar via een netwerk van serviceproviders, distributeurs en cloud-  resellers. Meer informatie op www.acronis.com.

Over Yourhosting
Yourhosting is met hosting en clouddiensten voor 160.000 klanten de grootste provider van Nederland en kennispartner op het gebied van cloudhosting. Een deskundig en gedreven team van technologiespecialisten werkt 24 uur per dag aan de best mogelijke performance, uptime en support voor de IT-omgeving van klanten. Zij zijn bij Yourhosting verzekerd van een stabiele en veilige infrastructuur die hen optimaal laat profiteren van kostenbesparende en innovatieve cloudtechnologie. Yourhosting is Microsoft Gold Certified Partner en één van de exclusieve partijen die meewerkte aan de release van Azure Stack. Bedrijven die onder andere gebruik maken van de diensten van Yourhosting zijn PEC Zwolle, ING, Nuon en Monuta Holding. Yourhosting maakt onderdeel uit van Yourholding. Meer informatie: www.yourhosting.nl.

Voor meer informatie voor de pers:

Yourhosting
Suzanne de Beer
Corporate Communicatie Adviseur
0639872654
suzanne.debeer@yourhosting.nl
Laatste van Yourhosting  
Yourhosting reset preventief wachtwoorden van e-mailaccounts

Yourhosting maakt gratis back-up mogelijk met Acronis Backup Online

Yourhosting introduceert Azure Stack as a Service
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 128 dagen
Yourhosting contact  

Logo Yourhosting

Yourhosting sociaal  


Yourhosting tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo XIXO
Logo L
Logo NPRM NV
Logo Banking Circle
Logo Unisys
Logo People First Group
Logo Arrow Electronics
Logo Schneider Electric
Logo Momentive (voorheen SurveyMonkey)
Logo Zoom
Logo Ivanti
Logo ChargePoint
Logo Pure Storage
Logo Schneider Electric
Logo SHARP Electronics Benelux
Logo ITvisors
Logo TJIP
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91719 persberichten
- 6030 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10574 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com