www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR

2512 volgers @ICTberichten
Herken zakelijke websitebezoekersMarcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
Deel dit nu via
Datum: (4 jaar en 149 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Riverbed introduceert Digital Performance Platform en nieuwe merkidentiteit, voor meer klantwaarde en groeikansen in $30 miljard+-markt

Riverbed Digital Performance Platform omvat een portfolio met Digital Experience-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen die organisaties in staat stellen mogelijkheden vanuit een nieuw perspectief te bekijken

De nieuwe identiteit van Riverbed als ‘The Digital Performance Company’ weerspiegelt zijn gunstige marktpositie, technologie en go-to-marketinvesteringen, en relevantie in het digitale tijdperk

Hoofddorp Riverbed Technology, The Digital Performance Company™, introduceert het Riverbed Digital Performance Platform™, een nieuwe merkidentiteit en een nieuw bijpassend logo. Zowel het platform als de nieuwe identiteit versnelt de strategie van het bedrijf om toonaangevende oplossingen te leveren, die de digitale prestaties maximaliseren en nieuwe groeikansen aanboren in een markt die meer dan 30 miljard dollar waard is. Deze ontwikkelingen zijn het resultaat van een gefundeerde Riverbed-strategie om toonaangevend te worden op het gebied van digital performance, en omvatte verschillende strategische acquisities, de organische ontwikkeling van digital performance- en cloudfeatures en -functionaliteit, en integratie binnen verschillende oplossingen.

“Digitale bedrijfsvoering is tegenwoordig heel normaal en digital performance staat aan de basis van bedrijfssucces. Ook Riverbed heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld met een compleet nieuwe aanbod dat ons in staat stelt IT-architecturen te leveren voor het moderne digitale bedrijf”, zegt Subbu Iyer, SVP en Chief Marketing Officer van Riverbed. “Het resultaat is het Riverbed Digital Performance Platform dat organisaties in staat stelt nieuwe mogelijkheden te ontplooien door ze te helpen hun performance te maximaliseren. Het platform en onze nieuwe identiteit zijn een betere weerspiegeling van de waarde die wij onze klanten, partners en miljarden mensen over de gehele wereld kunnen bieden. En dankzij onze gunstige marktpositie en toegang tot een markt die meer dan 30 miljard dollar waard is, zijn wij in staat om te groeien in een digitale wereld.”

De digitale ontwikkeling stimuleert innovatie, transformeert industrieën en is inmiddels het middelpunt van veel bedrijfsstrategieën. Klanten ondergaan steeds vaker een digitale transformatie door nieuwe digitale diensten, systemen, businessmodellen en processen te leveren. Volgens IDC is ten minste vijftig procent van het wereldwijde bbp in 2021 gedigitaliseerd.[1] Daarnaast verwachten IDC-experts dat de uitgaven omtrent digitale transformatie in 2021 rond de 2 biljoen dollar liggen.[2]

Maar hoewel de digitale transformatie voor veel bedrijven een kritisch element wordt, maken veel organisaties nog gebruik van een legacy IT-infrastructuur die de digitale initiatieven niet aankan. IDC meent zelfs dat zestig procent van de digitale-transformatie-initiatieven niet zal kunnen schalen vanwege het gebrek aan een strategische architectuur.[3] Om concurrerend te blijven, is het dan ook belangrijk dat bedrijven een moderne IT-architectuur en next-generation netwerk omarmen.

Riverbed Digital Performance Platform biedt moderne IT-architectuur voor digitale onderneming
Het veelomvattende en geïntegreerde Digital Performance Platform van Riverbed combineert Digital Experience Management-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen die samen een moderne IT-architectuur bieden voor de digitale onderneming. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessperformance en -resultaten.
  • Cloud Networking: toegang tot next-generation networking met een oplossing die SD-WAN, wifi, applicatieacceleratie en netwerkvisibiliteit omvat. Riverbed bundelt en vereenvoudigt hiermee de connectiviteit en het beheer van LAN’s, WAN’s en WLAN’s, en biedt tegelijkertijd directe, veilige en geoptimaliseerde cloudconnectiviteit.
  • Digital Experience: bundelt device-based monitoring van de gebruikerservaring, applicatie, infrastructuur en het netwerk voor een holistisch overzicht van de digitale-gebruikerservaring.
  • Cloud Edge: centraliseert verschillende infrastructuureilandjes om honderd procent van de data veilig te stellen en biedt gebruikers daarnaast een soepele, vrijwel lokale ervaring aan de netwerkrand.
Het Riverbed Digital Performance Platform omvat ook uitstekende ondersteuning van Riverbed en professionele diensten. Daarnaast werkt Riverbed samen met verschillende partners, zoals AWS, Microsoft, Palo Alto Networks, ServiceNow en Zscaler, voor verbeterde integratie en nog meer klantwaarde.

Meer weten over het nieuwe Riverbed Digital Performance Platform? Ga naar https://www.riverbed.com/digital-performance/index.html.

image
[1] IDC, FutureScape: Worldwide IT Industry 2018 Predictions, IDC #US43171317, October 2017.
[2] IDC, Worldwide Semiannual Digital Transformation Spending Guide, December 2017
[3] IDC, 2016 IDC FutureScape CIO Agenda Prediction 8: Sustainable DX Requires Strategic Architecture, IDC #US40545715, November 2015

Volg Riverbed
Over Riverbed
Riverbed, The Digital Performance Company™, biedt organisaties de mogelijkheid digital performance te maximaliseren binnen ieder onderdeel van hun bedrijf, en stelt ze in staat mogelijkheden vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Het omvattende en geïntegreerde Digital Performance Platform™ combineert Digital Experience-, Cloud Networking- en Cloud Edge-oplossingen die samen een moderne IT-architectuur bieden voor de digitale onderneming. Het platform levert nieuwe mogelijkheden voor operationele flexibiliteit en versnelt de businessperformance en -resultaten. Riverbed heeft jaarlijks meer dan 1 miljard dollar aan inkomsten en werkt voor meer dan 30.000 klanten, waarvan 98 procent deel uitmaakt van de Fortune 100 en honderd procent van de Forbes Global 100. Kijk voor meer informatie op riverbed.com.

Voor meer informatie:
LVTPR
Edmee Verbeek / Mari Carmen RiveraCampos
riverbed@lvtpr.nl
030 - 65 65 070
Laatste van Riverbed  
73 procent van C-level denkt dat inzicht in netwerk- en applicatieperformance businessinnovatie stimuleert

Riverbed zet nieuwe standaard voor SD-WAN voor meer schaalbaarheid en betere prestaties

Riverbed ondersteunt Amazon Web Services bij analyse van cloud- en bedrijfsnetwerkdataverkeer
Cyber Inc. en NewChannel bundelen de krachten in security awareness

CEO Henny Hilgerdenaar vertrekt bij ICT-dienstverlener Ctac

Conscia neemt VMware-specialist RedLogic op in de Conscia Groep

Unit4 organiseert tweede editie van het Experience 4U-evenement

Workday: al bijna 1000 klanten live met Skills Cloud

Multifactor authenticatie belangrijk: bijna helft meer gebruikers getroffen door wachtwoordstelers in het afgelopen halfjaar

Arrow Electronics uitgeroepen tot EMEA-distributeur van het jaar bij NetApp EMEA & LATAM Partner Awards 2021

Northwave ontvangt CCV-keurmerk pentesten

Twee op de drie consumenten houdt rekening met milieu bij online bestelling

Onderzoek door Vertiv definieert standaardmodellen voor de implementatie van edge computing-omgevingen

Triple Double, Markteffect en Abovo Maxlead slaan handen ineen

De EIT Community Booster ondersteunt impactvolle bedrijven in het kader van het New European Bauhaus

Onderzoek: B2B-webshops laten klanten nog te vaak in de steek

GO Sharing breidt aanbod uit met elektrische deelfietsen

Tanium breidt partnership uit met Exclusive Networks in EMEA

Veiligheidscentrum Spinel zet hittemonitor ARMOR in tijdens brandweeroefeningen

TIE Kinetix presenteert de Herfstrelease 2021 van het FLOW-platform

Extra voorbereiding webwinkels en vervoerders voor de feestdagenperiode
Kaspersky zet in op hogere transparantie en stelt lijst met softwarecomponenten beschikbaar voor klanten en partners

Filantroop Fred Matser spreekt over vrouwelijk leiderschap bij Powerful Business Women’s Club
Geplaatst:
Verstreken tijd: 4 jaar en 149 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Riverbed contact  

Logo Riverbed

  +31 (0) 23 711 5000
  riverbed-benelux@riverbed.com
  www.riverbed.com
Riverbed sociaal  


Riverbed tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo ValidSign
Logo Fullstaq B.V.
Logo Open Line
Logo Techni Team
Logo mnemonic cybersecurity
Logo Stichting ITdonations
Logo BarTrack
Logo Escrow4all B.V.
Logo Bryte Blue
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Transfer Solutions
Logo NPRM NV
Logo Trueson
Logo HubStar
Logo Yenlo
Logo True (Broad Horizon)
Logo Techone B.V.
Logo Kannegieter
Logo Medius
Logo BarTrack
Logo Facilitor
Logo Trueson
Logo iQibt B.V.
Logo E-mergo
Logo Trueson
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Unit4
Logo Workday
Logo Kaspersky
Logo Arrow Electronics
Logo Descartes
Logo Vertiv
Logo Kaspersky
Logo Powerful Business Women’s Club
Logo Citrix
Logo Cloud Technology Solutions NL
Logo Boomi
Logo Citrix
Logo Friends for Brands
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Eenmalig publiceren
- Persbericht aanleveren

Regelmatig publiceren
- Bedrijfsabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 92367 persberichten
- 6073 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10925 tags

Publicatiekenmerken
+ Behouden tekstopmaak
+ Foto/illustratie/logo
+ Downloadbare bijlages
+ Profiel met socials
 
www.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl
Herken zakelijke websitebezoekers#INFLUX PR