www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nl
2500 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (802 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

CRM Partners Group neemt het Zweedse Endeavor over

Customer Engagement specialist versterkt Europese positie

Barneveld, 15 maart 2018CRM Partners Group heeft de in Zweden gevestigde Microsoft Dynamics 365 specialist Endeavor overgenomen. De groep, die vorige maand al werd uitgebreid met Pulse en AXtension, geeft hiermee invulling aan haar ambitie om niet alleen in Nederland, maar ook in Europa de leidende organisatie op het gebied van Customer Engagement te zijn. Endeavor heeft vestigingen in Göteborg, Stockholm en Jönköping. Bij de organisatie werken dertig mensen. Het zittende management heeft zich voor de komende jaren gecommitteerd aan de organisatie.

Emiel Putman, oprichter en CEO van CRM Partners Group: “Wij hebben ervaren dat onze oplossingen voor Customer Engagement ook internationaal goed worden ontvangen. Wij zien kansen om onze kennis ook in andere landen te delen en te verbreden. Wij zoeken naar partijen die ons daarbij kunnen helpen. Al vanaf de eerste kennismaking zijn wij heel enthousiast over Endeavor. Het is een jong, succesvol bedrijf dat de potentie heeft om snel te groeien. Maar wat ons het meeste aanspreekt zijn de overeenkomsten in de cultuur van onze organisaties, zoals openheid, ambitie, plezier en het belang van samenwerken. De mensen van Endeavor zijn een waardevolle uitbreiding op de CRM Partners familie.”

David Axelsson, oprichter en CEO van Endeavor: “De kans om deel uit te maken van één van de leidende Europese organisaties op het gebied van Customer Engagement konden we niet aan ons voorbij laten gaan. Wij zijn ervan overtuigd dat zowel onze klanten als onze organisatie gaan profiteren van de kennis, ervaring en het netwerk van CRM Partners. We zien ernaar uit om onze positie te verstevigen en verder uit te bouwen met CRM Partners Group.”

Endeavor is expert op het gebied van het volledige Microsoft Dynamics 365 platform. Dit past volledig in de strategie van CRM Partners om zich te richten op een geïntegreerde aanpak van de digitale transformatie bij opdrachtgevers. Emiel Putman: “We gaan een nieuw tijdperk van engagement in. De Customer Journey loopt door alle businessprocessen heen en om geliefd te zijn bij klanten moeten deze allemaal op orde zijn. Binnen CRM Partners Group komt de expertise op het gebied van front- en backoffice processen samen. Daarom kunnen wij onze klanten echt een complete end-to-end-oplossing bieden.”

Meer informatie over de overname is beschikbaar via een video.------------------

Noot aan de redactie: Bijgaand een foto genomen tijdens het tekenmoment v.l.n.r. David Axelsson – CEO Endeavor. Emiel Putman – Founder and CEO CRM Partners Group en Michel Maniscalchi – Vice PresidentOver CRM Partners
Group
Alles wat CRM Partners Group doet is erop gericht om hun klanten geliefd te maken bij hun klanten. CRM Partners Group gelooft dat je dat alleen bereikt door persoonlijk en relevant te zijn. Door het inzetten van de juiste technologie én het creëren van de juiste mindset helpt zij organisaties in heel Europa Customer Engagement Companies te worden. CRM Partners Group werd in 2005 opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een groep met vijf business units: CRM Partners bv, CRM Partners AG, Pulse, AXtension en sinds vandaag Endeavor. Er zijn vestigingen in Barneveld, Venlo, Deventer, Frankfurt, München, Denver, Göteborg, Stockholm en Jönköping. CRM Partners Group heeft 400 medewerkers en de totale omzet bedraagt 55 miljoen euro.

CRM Partners is ‘Microsoft Certified Gold Cloud Customer Relationship Management partner’ en lid van de Inner Circle van Microsoft Dynamics. Daarnaast ontving CRM Partners de titels ‘CRM partner of the year finalist’ en ‘Country partner of the year finalist’ en nam het bedrijf de ‘Partner of Western Europe Award’ in ontvangst.

Over Endeavor
Endeavor stroomlijnt en versimpelt business processen bij organisaties in retail, manufacturing, service en de publieke sector. Endeavor biedt kostenefficiënte oplossingen op basis van het Microsoft Dynamics 365 platform. Voor klanten in Zweden en daarbuiten voerden zij al meer dan 200 platformimplementaties uit. Met technische expertise, brede ervaring en een hoog serviceniveau werkt Endeavor aan business analyses, platformimplementaties en support. Endeavor heeft kantoren in Götenborg, Stockholm en Jönköping.

Meer informatie
Marcommit
Lotte Monster
+31 35 5822 730
crmpartners@marcommit.nl
Reacties  
   Er zijn geen reacties, login om te reageren
Laatste van Fellowmind  
Fellowmind, eCraft en Orango fuseren om Europees platform voor Microsoft Business Applications te creëren

CRM Partners Group lanceert nieuwe strategie en wordt Fellowmind

CRM Partners Group neemt het Zweedse Endeavor over
Geplaatst:
Verstreken tijd: 802 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
Fellowmind contact  

Logo Fellowmind

  +31 (0) 85 400 99 70
  info@fellowmindcompany.com
  fellowmindcompany.com
Fellowmind sociaal  


Fellowmind tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Relined Fiber Network
Logo Thycotic
Logo Datacon BV
Logo Data Matters BV
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Workiva
Logo Barracuda Networks
Logo HubSpot
Logo MeetingpointAdvies
Logo Zyxel
Logo OutSystems
Logo Schneider Electric
Logo VSL
Logo Totaalbesparen.com
Logo Auth0
Logo Poly
Logo Zyxel
Logo Genesys
Logo Solvinity
Logo Lightspeed
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88434 persberichten
- 5690 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8049 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nlContentbureauwww.LVTPR.nl