Novulo gaat samenwerken met Lubbers De Jong

Enschede - Novulo, een innovatieve leverancier van modelgedreven bedrijfssoftware uit Enschede, gaat samenwerken met pr- en communicatiebureau Lubbers De Jong. Met een geïntegreerd communicatie-, pr- en marketingprogramma gaat het bureau de onderscheidende mogelijkheden van het Novulo platform verder vergroten.

Novulo werd ruim tien jaar geleden opgericht door Frank Wille, destijds student aan de Technische Universiteit Enschede. Zijn passie voor het helpen van bedrijv en met hun IT-vraagstukken groeide langzaam uit tot een florerend softwarebedrijf met drie locaties en tientallen medewerkers.

Peter Keijzer, directeur Lubbers De Jong: “Novulo is heeft in de laatste 6 jaar met zijn softwareplatform in diverse marktsegmenten uiterst complexe software voor bedrijfskritische toepassingen gerealiseerd. Novulo is een parel in de Nederlandse softwaremarkt die al jaren innoveert en groeit, maar dit in alle bescheidenheid doet. Voor Lubbers De Jong is het een mooie opdracht om het succesverhaal van Novulo met de wereld te mogen delen.”

Wille is een pionier op het vakgebied dat later modelgedreven softwareontwikkeling zou gaan heten. Met zijn bedrijf ontwikkelde hij een uniek online platform waarmee bedrijven op basis van 1.400 softwarecomponenten hun eigen zakelijke applicaties kunnen samenstellen. Alle geselecteerde componenten worden in dit systeem naadloos geïntegreerd en zijn voor de gebruiker binnen no-time als werkende applicatie beschikbaar. Het bedrijf heeft de laatste jaren onder meer een sterke positie in de luchtvaart, retail, en automotive branche ontwikkeld.

Frank Wille, oprichter en directeur van Novulo: “Het platform van Novulo is inmiddels zeer volwassen en wordt door bedrijven in allerlei sectoren gebruikt, overwegend voor bedrijfskritische toepassingen. Met Lubbers De Jong willen wij ons product op een passende manier onder de aandacht brengen bij IT-architecten en het management van bedrijven die op zoek zijn naar de gulden middenweg tussen maatwerk- en pakketsoftware.”

Over Novulo
Novulo is een Twentse softwareleverancier die al sinds 2003 een pionier is op het gebied van low-code modelgedreven development. Het bedrijf heeft een uniek online platform ontwikkeld waarmee bedrijven hun eigen zakelijke applicaties kunnen componeren. Novulo geeft organisaties toegang tot de gouden middenweg tussen maatwerk en pakketsoftware. Betaalbare bedrijfssoftware die functioneel precies biedt wat de organisatie nodig heeft en probleemloos uitgebreid of aangepast kan worden. Van een eenvoudige ledenadministratie tot een bedrijfskritische ERP-omgeving - Novulo maakt het mogelijk.

Over Lubbers De Jong
Lubbers De Jong is een Amsterdams pr-bureau gespecialiseerd in technologie. Al dertig jaar ondersteunen wij (internationale) technologie- en innovatiebedrijven met het vergroten van hun naamsbekendheid, het versterken van hun reputatie en het realiseren van groei. Lubbers De Jong werkt onder andere voor Red Hat, Infor en Interxion en is sponsor van de Plastic Soup Foundation, Pifworld, TEDxYouth Amsterdam en de Nederlandse Data Science Prijzen. Lubbers De Jong is winnaar van de Dutch PR Award en maakt deel uit van PR Boutiques International.