ISO Groep neemt Aterion en KISprint over

Nieuwe stap in de groei van ISO Groep

Haaften, 8 maart 2018 -ISO Groep uit Haaften en Veenendaal neemt per direct alle activiteiten van Aterion en KISprint over.

Aterion en KISprint waren tot op heden gevestigd in Kesteren en leverancier van onder andere de merken Kyocera, Xerox en OKI. Aterion was actief als verkooporganisatie en KISprint als service organisatie. Per direct zullen al de klanten van beide bedrijven worden overgenomen door ISO Groep.

Kees Thoutenhoofd, directeur van ISO Groep: “Deze overname past goed in onze groei-ambitie. Wij geloven in excelleren in service en een enorme klantgerichtheid. Als ISO Groep opereren wij landelijk, maar Kesteren is wel perfect gelegen tussen onze beide vestigingen in Haaften en Veenendaal. Wij geloven dat dit voor de relaties van Aterion en KISprint een grote stap is en zij naadloos kunnen profiteren van de service en schaalvoordelen van ISO Groep”.

Continuïteit
Esli Langevoort, voormalig eigenaar van Aterion zal, net als het overige personeel van Aterion, in dienst treden bij ISO Groep. Op deze manier zijn de korte lijnen naar de vertrouwde contactpersoon gewaarborgd voor de relaties. De klanten van Aterion en KISprint profiteren door deze verandering van directe service, schaalvoordelen en “know how” op het gebied van slimme oplossingen in het vereenvoudigen van documentstromen.

Over ISO Groep
ISO Groep biedt al ruim 20 jaar slimme oplossingen voor het onderwijs en MKB. Zij zet zich dagelijks in voor het ontzorgen van klanten zodat die zich bezighouden met hun corebusiness. ISO Groep zoekt en levert steeds de juiste oplossingen op het gebied van printen, kopiëren en scannen. Het team bestaat verder uit professionals voor advies en service over ICT, cloud oplossingen en telefonie en werkt vanuit de vestigingen in Haaften en Veenendaal met als motto: laat ict voor je werken.Noot voor de pers: Voor vragen en informatie neemt u contact op met Peter Pors: peter@pdr.nl of 0318 438 487.