Datum: (109 dagen oud)
Bedrijf:
PR: OCTANE PR

BlackBerry gaat IoT apparaten beveiligen samen met consumentenelektronicafabrikant PunktAmsterdam, 7 maart 2018 – BlackBerry heeft een technologie- en merklicentieovereenkomst ondertekend voor BlackBerry Secure met de Zwitserse fabrikant van consumentenelektronica Punkt Tronics AG. De nieuwe overeenkomst stelt Punkt in staat om een reeks beveiligde producten op de markt te brengen die BlackBerry cybersecurity-technologie bevatten, gecertificeerd zijn als BlackBerry Secure en gebruiksklaar zijn om veilig te worden aangesloten op privé- en bedrijfsnetwerken.

"Als 2017 ons iets geleerd heeft, is het dat elk apparaat beveiligd moet worden omdat hackers altijd op zoek zijn naar kwetsbaarheden", aldus Alex Thurber, SVP en GM Mobility Solutions bij BlackBerry. "Nu cybersecurity een zorg wordt voor elk huishouden en elke onderneming, erkennen vooroplopende fabrikanten als Punkt de waarde van het beschermen van hun innovaties."

"Bij Punkt maken we gebruik van technologie om goede gewoontes aan te nemen die zorgen voor minder afleiding in het dagelijks leven. We doen dit met zorgvuldig ontworpen en mooi afgewerkte producten", aldus Petter Neby, CEO & oprichter Punkt. "Door de beveiligingstechnologie van BlackBerry in onze producten te integreren, kunnen we onze klanten nu ook het hoogste niveau van veiligheid bieden. Dit doen we zonder afbreuk aan het eenvoudige, moderne design waar onze klanten van houden."

BlackBerry Secure is het veiligste en meest uitgebreide platform om mensen, apparaten, processen en systemen met elkaar te verbinden. De BlackBerry Secure-licentie biedt fabrikanten een geïntegreerde beveiligingsoplossing met BlackBerry's eigen software. Producten die zijn opgebouwd met componenten van het BlackBerry Secure-softwareplatform hebben de hoogste beveiligingsklasse. Dit helpt de privacy van eindgebruikers en de kwetsbare data van bedrijven te beschermen.Over BlackBerry
BlackBerry is een cybersecurity software en services organisatie die zich richt op het beveiligen van de Enterprise of Things. BlackBerry is opgericht in 1984 en het hoofdkantoor is gevestigd in Waterloo, Ontario (Canada). Daarnaast heeft de organisatie kantoren in Noord-Amerika, Europa, Azië, Australië, het Midden-Oosten, Latijns-Amerika en Afrika. BlackBerry is genoteerd aan de aandelenbeurs in Toronto en New York, beide met de symbolen ‘BB”. Bezoek de website voor meer informatie: www.BlackBerry.com.

Over Punkt
Het hoofdkantoor van Punkt is gevestigd in Zwitserland. Punkt werd opgericht door Petter Neby in 2008 met het idee om een frisse wind te laten waaien door de markt voor consumentenelektronica. Hij ontwerpt uitstekende, tijdloze producten die ontworpen zijn om hun werk te doen. Vanaf het begin was de gerenommeerde Britse industrieel ontwerper Jasper Morrison werkzaam als artdirector van het bedrijf. De naam Punkt wordt uit het Duitse woord genomen voor 'punt' of ‘stop'. De naam werd gekozen om de eenvoud, helderheid en focus van de producten te symboliseren. Punkt presenteerde in januari 2011 zijn eerste product, de DP 01 draadloze telefoon, in Maison et Objet in Parijs. Sindsdien is het bedrijf doorgegaan met de ontwikkeling van stijlvolle, zorgvuldig ontworpen en elegant vervaardigde elektronicaproducten gericht op mensen die de leiding willen hebben over de technologie die ze kopen en die het belang van subtiele schoonheid in het dagelijks leven begrijpen. Het productassortiment omvat een eenvoudige mobiele telefoon, draadloze vaste telefoon, wekker, netvoedingskabel en USB-bureaubladlader met meerdere poorten.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Tel: +31 (0)40 266 1130
Ingrid van den Nieuwenhof/ Judith Quint
E-mail:BlackBerryNL@octanepr.com