www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2501 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (2 jaar en 136 dagen geleden)
Bedrijf:

STRATEGISCHE PIJLERS VAN STOFFENWINKEL.NL ZORGEN VOOR EXTRA GROEI IN KLANTEN EN OMZET

Stoffenwinkel.nl dé stoffenwinkel online. Bijna 2,5 jaar verder!

Omzet en klantengroei Stoffenwinkel
Begin 2016 gaf onderneemster Saskia van der Linden, eigenaresse van Stoffenwinkel.nl al aan om van Stoffenwinkel een succes te maken. De strategische pijlers 'service & kwaliteit'  die als fundament voor Stoffenwinkel zouden fungeren, werpen steeds meer zijn vruchten af. Door de groei van Stoffenwinkel heeft Saskia de mogelijkheid gekregen om steeds meer werkzaamheden binnen haar andere bedrijf uit te besteden zodat zij zichzelf steeds meer kan gaan focussen op haar webshop Stoffenwinkel.nl.

Na een periode van onderhandeling en research kocht Saskia de naam Stoffenwinkel.nl. Dat was de juiste beslissing, want al vanaf de eerste dag genereerde de webshop een omzet en werden er stoffen verkocht. Na het assortiment stoffen te hebben ondergebracht in een nieuwe en verbeterde online omgeving groeit de omzet en het klantenplatform van Stoffenwinkel dagelijks nog steeds door, vertelt Saskia van der Linden.

Tevreden klanten Stoffenwinkel
In de laatste tweeënhalf jaar hebben wij  niet stilgezeten en zijn er talloze verbeteringen aangebracht in zowel de bedrijfsstrategie als de online webshop zelf. Dagelijks ontvangen wij vele positieve reacties van tevreden klanten over de servicegraad van ons bedrijf en de kwaliteit van onze stoffen.

Assortiment stoffen
Daarnaast hebben wij het assortiment stoffen van Stoffenwinkel.nl flink weten uit te bouwen. Waar we begonnen zijn met een klein hoekje decoratiestoffen bestaande uit satijn, tule en organza, hebben wij nu een ruime voorraad stoffen verdeeld over verschillende voorraadlocaties. Hiervandaan worden dagelijks de bestellingen naar onze klanten binnen heel europa verzonden. Ook zien wij steeds vaker herhaalorders van tevreden klanten en zien wij het aantal orderposities per bestelling flink stijgen, aldus Saskia van der Linden.

Onderstaand een greep uit de voorraadcollectie stoffen die dagelijks bij Stoffenwinkel.nl worden gekocht:
  • Carnaval-en decoratiestoffen: tule, jute, organza, satijn, velours de panne, taft zijde, burlington, dierenprint stof, spandex, pailletten stof, kaasdoek en camouflage stof;
  • Kledingstoffen: jersey stof, french terry, joggingstof, spijkerstof, doorgestikte stoffen, softshell, katoen, fleece, gebreide stof, linnen, badstof, minky fleece en kunstleer;
  • Basis stoffen: canvas, molton, flanel, ongebleekt katoen, black-out verduisteringstof en zonwering;
  • Mode, baby- en kinderstoffen: tricot stoffen met printjes, bedrukte katoen, bedrukte sweaterstof en badstof;
Naast de Basic Collection heeft Stoffenwinkel een nieuwe collectie interieurstoffen en ook nog stoffen die extra breed zijn. Ook zijn er diverse stoffenmerken in het assortiment te vinden. Enkele voorbeelden hiervan zijn Nooteboom, Polytex, Nobodeco, Dapper, Fiona Hewitt, Mi & Joe en Ilja Fabrics. Allemaal leuke stofjes waarmee je creatief aan de slag kunt en de leukste zelfmaakideeën creëert: bij Stoffenwinkel vindt u precies wat u zoekt!

Samenwerking met leveranciers
De samenwerking met onze leveranciers verloopt vlekkeloos en hier zijn wij uiteraard heel blij mee. Dagelijks worden er bij Stoffenwinkel nieuwe stoffen aangeleverd die uitstekend van kwaliteit zijn. Wij hebben goede en degelijke afspraken met onze grossiers en deze zorgen voor een continuïteit binnen ons bedrijf. Ondanks dat wij met regelmaat schrijven ontvangen van groothandels en importeurs, maar hier niet altijd op in kunnen gaan, zullen wij in de toekomst het assortiment uitbreiden en nieuwe inkoopkanalen niet uitsluiten. Alles op zijn tijd, aldus Saskia van der Linden.

Online vindbaarheid van Stoffenwinkel.nl
Stoffenwinkel is een e-commerce onderneming en heeft zich gespecialiseerd in internetverkoop. Wij bieden onze producten uitsluitend online aan en afhalen behoort bij ons niet tot de mogelijkheden. Uiteraard voor vele wennen, want een stofje wil je toch al gauw even voelen zou je denken. Hier hebben wij onze gratis staalaanvraag-service voor, zegt Saskia. Omdat wij net als sommige andere bekende webshops geen fysieke winkel of showroom hebben, kunnen wij onze stoffen tegen zeer gunstige prijzen aanbieden. Wij willen namelijk niet dat u te veel betaalt!

Uiteraard is de online vindbaarheid voor ons een belangrijk issue. Tegenwoordig zien wij dat in onze branche het woord 'stoffenwinkel' als een populaire zoekterm wordt beschouwd. Marktplaats en Adwords zijn kanalen waar stoffenwinkel dagelijks op adverteert, maar wij hoopte tijdens de opstartfase van Stoffenwinkel.nl dat de focus op de organische zoekresultaten, specifiek gericht op onze producten, de vindbaarheid van onze webshop zou vergroten.

Hier sloegen wij de plank finaal mis, aldus Saskia. Natuurlijk beïnvloeden productgerichte zoekresultaten, Marktplaats en Adwords het aantal bezoekers op de website, maar zonder de aankoop van de domeinnaam Stoffenwinkel.nl hadden wij deze groei nooit kunnen verwezenlijken. Er was wel research gedaan naar het aantal zoekresultaten binnen Google op de zoekterm Stoffenwinkel, maar naast mond tot mond reclame, typt merendeels van alle bezoekers in de URL-balk rechtstreeks de naam Stoffenwinkel.nl in. Tegen onze verwachting in en alsof deze naam al tientallen jaren bestaat. Uiteraard durfde ik hier alleen van te dromen, aldus Saskia van der Linden.

Er was iemand die mij vertelde dat de aankoop van de juiste domeinnaam een goede investering in je bedrijf is. Hier ben ik die persoon nog steeds dagelijks dankbaar voor. Stoffenwinkel trekt maandelijks tienduizenden bezoekers en is uitgegroeid tot een bekende online stoffenwinkel met duizenden tevreden klanten. Hoeveel bezoekers er dagelijks op de webshop komen en het aantal conversies dat plaatsvindt, laat Saskia achterwege.

Groeimogelijkheden Stoffenwinkel
Graag willen wij in de toekomst verder groeien en uitbreiden. Hoe wij hier invulling aan gaan geven weet ik nog niet. Wij merken wel dat er steeds meer belangstelling komt vanuit buitenland. Denk voornamelijk aan klanten uit België, Duitsland en Oostenrijk. Dit is iets wat wij in de toekomst verder uit gaan bouwen. Inmiddels hebben wij enkele voorbereidingen getroffen en ook voor in het buitenland de gewenste domeinnamen kunnen kopen. Of de domeinnamen dezelfde populariteit hebben als in Nederland en of deze ons gaan helpen bij verdere groei van Stoffenwinkel durf ik geen uitspraak over te doen, zegt Saskia van der Linden.

Wij hebben nog geen onderzoek gedaan naar de populariteit van de domeinnamen in het buitenland. Tot nu toe zien wij wel door een aantal domeinnamen te hebben doorgestuurd naar Stoffenwinkel.nl een hele lichte stijging in het aantal bezoeken en conversies. Uiteraard hebben wij andere plannen in plaats van een forward url, zoals onze SEO specialist dit noemt.

Fysieke winkel
Er wordt mij met regelmaat gevraagd of er in de toekomst groeimogelijkheden ontstaan middels een fysieke winkel. Natuurlijk wordt er over nagedacht om in de toekomst een fysieke stoffenzaak te beginnen,maar daar ben ik niet zo zeker van. De tijdsdruk en manier van leven binnen het digitale tijdperk richt zich steeds meer op internetverkoop en daar liggen de kwaliteiten van Stoffenwinkel.nl.

Alle handelingen binnen Stoffenwinkel gebeuren digitaal. Denk aan administratieve handelingen zoals het verwerken van staalaanvragen in- en verkoop tot aan communicatie en orderverwerking zijn veelal geautomatiseerd. Zelf bestel ik bijna alles online en ik kom bijna nooit meer in het winkelcentrum. Er zijn vele bedrijven die uitstekend presteren met mooie showrooms en fysieke winkels. Deze zijn veelal gericht op de fysieke verkoop of combineren dit, maar dat is een andere tak van sport.

Vooralsnog leggen wij de focus op het aanboren van nieuwe stoffen en het uitbreiden van merken in onze webshop, aldus Saskia.
Laatste van Stoffenwinkel.nl  
Zorgt het coronavirus voor topdrukte bij Stoffenwinkel.nl???

STOFFENWINKEL HANTEERT NIEUWE VERZENDKOSTEN

Van plan keuken naar een 3 verdiepingenmagazijn met +100.000 meter stoffen
Vliegschaamte zorgt mogelijk voor daling claims

Razer Huntsman Mini: dominantie in een compact formaat

VMware presenteert Cybersecurity Threat Report: aanzienlijke toename aanvallen en digitale inbraken in Nederland

The Forrester Wave™: Liferay is een strong performer in de categorie intranetplatforms

LogRhythm nummer 1 in klanttevredenheid in Grid Report for SIEM en Leader Incident Response-rapport van G2

Altares Dun & Bradstreet wint aanbesteding Europese Commissie

Inserve biedt privacy-bewust ticketsysteem voor IT dienstverleners met Cyberfusion

API- en integratiespecialist Yenlo breidt Account Managementteam uit om sneller te groeien op de Europese markt

Zyxel introduceert nieuwe zakelijke WiFi 6 accesspoints voor mkb

Sharp Energy Solutions Europe treedt toe tot eerste wereldwijde e-marktplaats Solar & Storage DigiCon als één van de founding partners

Ictivity wint Europese aanbesteding Aloysius Stichting

devolo Magic 2 LAN DINrail: highspeed internet direct vanaf de bron

Superstrata presenteert ’s werelds eerste, op maat 3D-geprinte unibody carbonfiber fiets en e-bike

Eerste open food-marktplaats Foodl biedt ubiquitous commerce met technologie van commercetools

Unit4 Wholesale overgenomen door Kerridge Commercial Systems

Thinkwise low-code platform krijgt nieuwe universele gebruikersinterface

Groei-investeerder Verdane investeert € 10 miljoen in Studytube
Boomi Blueprint framework voor datamanagement levert bewezen snellere ROI dankzij best practices

Rubix draagt bij aan realisatie nieuw Donorregister bij het CIBG

PlanMen en Calabrio gaan samenwerken binnen klantcontact voor meer impact bij klanten d.m.v. WFM Technologie

Het Rode Kruis en Deloitte ontwikkelen app voor efficiënt vrijwilligersmanagement met OutSystems-platform

Qualys benoemt Ben Carr tot Chief Information Security Officer

Adeptiv kiest SentinelOne voor endpoint-security

Gratis update voor LANCOM RS®Unified Firewalls
Geplaatst:
Verstreken tijd: 2 jaar en 136 dagen
Stoffenwinkel... contact  

Logo Stoffenwinkel.nl

  +31 (0)73 - 851 7206
  info@stoffenwinkel.nl
  www.stoffenwinkel.nl
Stoffenwinkel... sociaal  


Stoffenwinkel... tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Claim24
Logo Inserve
Logo Distology Nederland B.V.
Logo ID Control
Logo Korton Group
Logo QuandaGo
Logo Relined Fiber Network
Logo Avinty (GGZ)
Logo QuandaGo
Logo iQibt B.V.
Logo Heliview Conferences & Training
Logo Solmate
Logo Distology Nederland B.V.
Logo TRADUS
Logo Coastr
Logo Yenlo
Logo PlanMen
Logo Guardian360 bv
Logo Frontline Solutions
Logo Boys with Brains
Logo Broad Horizon
Logo Unexus B.V.
Logo Boys with Brains
Logo PayIBAN BV
Logo iQibt B.V.
Logo Orange Cyberdefense Netherlands B.V.
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo PlanMen
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo LogRhythm
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo Zyxel
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Ictivity
Logo devolo
Logo Superstrata
Logo commercetools
Logo Kerridge Commercial Systems
Logo Thinkwise
Logo Dell Boomi
Logo Rubix
Logo OutSystems
Logo Qualys
Logo myBrand
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88846 persberichten
- 5745 bedrijfsprofielen
- 59 PR-bureauprofielen
- 8414 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.EVENTIVE.nlwww.LVTPR.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl