www.LVTPR.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl
2498 volgen @ICTberichten
Datum: (831 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Yellow Communications

Ruckus komt met CBRS-band LTE toegangsportfolio

Nieuw spectrum en WiFi-achtige eenvoud maakt nieuwe gebruiksscenario's en besparingen mogelijk

Amsterdam, 22 februari 2018 - Ruckus Networks, een ARRIS-onderneming, is een nieuw portfolio overeengekomen met het Amerikaanse Citizens Broadband Radio Service (CBRS). Het gaat daarbij om 3,5 GHz LTE access points (AP's) en bijbehorende cloud-gebaseerde abonnementsdiensten voor gebruik in bedrijfsnetwerken en netwerken van service providers. De Ruckus LTE-portfolio stelt ondernemingen in staat om private LTE-netwerken in te zetten en zo een hoge kwaliteit (QoS) voor kritieke bedrijfsapplicaties te garanderen. Voor service providers biedt de portfolio een kosteneffectieve LTE voor interne en externe dekking met meer capaciteit voor gebieden met intensief dataverkeer.

Het Amerikaanse CBRS-spectrum wordt toegewezen volgens een gedeeld spectrumschema. Dankzij een historische verschuiving in deze toewijzing, wordt het spectrum beschikbaar gesteld aan een groot aantal entiteiten. De verwachting is dat de efficiëntie van de CBRS technologie nieuwe use cases van organisaties mogelijk maakt, terwijl op unieke wijze de behoefte aan extra mobiele netwerkcapaciteit en bandbreedte wordt aangepakt.

"We verwachten dat de CBRS-markt voor radio-toegangsnetwerken (RAN) tussen 2018 en 2022 tien keer zo groot wordt, met totale RAN-investeringen van zo’n $ 1 miljard," zegt Stefan Pongratz, senior director van carrier economics en mobile RAN bij Dell'Oro Group. "De CBRS-band verlaagt de toetredingsdrempel en biedt kansen voor een breed scala aan deelnemers om een publiek of privaat LTE-netwerk te exploiteren, gebruikmakend van een gedeeld spectrum. We verwachten een aanzienlijk momentum voor service providers en private LTE ondernemingen na FCC (Federal Communications Commission) certificering voor CBRS.”

De Ruckus CBRS-band LTE-portfolio bestaat uit:
  • Ruckus Q710 - een 3,5 GHz indoor LTE AP dat dekking biedt voor meer dan 3.000 vierkante meter;
  • Ruckus Q910 - een 3,5 GHz outdoor LTE AP voor stedelijk gebruik en met dekking van meer dan 200 meter;
  • Ruckus cEMS - cloud-gebaseerd elementbeheersysteem (cEMS). De Ruckus cEMS maakt gecentraliseerd beheer van LTE- en WiFi-toegangspunten vanaf één punt mogelijk, ook voor toekomstige gecombineerde LTE / WiFi-apparaten;
  • Ruckus cEPC - cloud-gebaseerde geëvolueerde pakketkern (cEPC), geleverd als een optionele abonnementsdienst die de vereiste kernfunctionaliteit van het LTE-netwerk en abonneebeheer biedt;
  • Ruckus cSAS- cloud-gebaseerde spectrum toewijzing server (cSAS) geleverd als een optionele abonnementsdienst die zorgt voor beschikbaarheid van spectrum volgens de CBRS-vereisten;
  • ARRIS professionele services voor netwerkplanning en -implementatie van service providers.
Clouddiensten zijn beschikbaar als een enkelvoudig gebundeld abonnement of op à-la-carte basis. In combinatie met Ruckus LTE AP's bieden de drie abonnementsdiensten alle noodzakelijke elementen om een CBRS-band LTE-netwerk te exploiteren.

Private, mobiele en vaste draadloze toepassingen

Betere bedrijfskritieke applicaties mogelijk maken met private LTE
Tegenwoordig moeten organisaties in de Verenigde Staten die LTE willen gebruiken ter ondersteuning van hoge kwaliteitsvereisten voor branchespecifieke toepassingen, ofwel commerciële diensten aanschaffen bij een mobiele netwerkoperator, ofwel particuliere LTE-as-a-service aanschaffen bij een netwerkoperator. Voor het eerst stelt de Ruckus LTE-portfolio zakelijke klanten en Ruckus channel partners in staat om hun eigen LTE-netwerken te implementeren en te beheren om kritieke bedrijfsapplicaties te ondersteunen in sectoren zoals transport, nutsbedrijven, logistiek, gezondheidszorg, productie en hospitality.

Bouwen aan een meer kosteneffectieve mobiele RAN
De implementatie van CBRS-services zorgt voor bijzonder grote kostenefficiency in vergelijking met een traditioneel gelicentieerd spectrum. Als gevolg daarvan biedt het service providers de mogelijkheid om sneller rendement op investering (ROI) te behalen op nieuwe of verbeterde LTE-dekking en capaciteitsuitbreidingen in vergelijking met het gebruik van het traditionele spectrum. Netwerkoperators kunnen de Ruckus LTE-portfolio in zijn geheel gebruiken of kiezen wat ze nodig hebben om hun systemen aan te vullen.

CBRS gebruiken om bestaande draadlijn uit te breiden
Telecom-, kabel- en draadloze serviceproviders die hogere breedbandsnelheden voor thuis willen realiseren, kunnen te maken krijgen met technische, economische en fysieke uitdagingen bij het verlengen van kabel- of twisted pair infrastructuur. De combinatie van de Ruckus LTE-portfolio en de vaste draadloze gateway ARRIS NVG558 stelt providers in staat hun markt te verbreden, installatiekosten te verlagen en nieuwe snelheden en diensten te bieden. Niet morgen, maar nu.

"In CBRS zien we een mogelijkheid het implementatiegemak en het gemak van management-attributen van WLAN naar de wereld van LTE te brengen”, stelt Dan Rabinovitsj, president bij Ruckus Networks, een bedrijf van ARRIS. "We geven de ondernemingen een eenvoudige, kosteneffectieve manier om kritieke toepassingsvereisten aan te pakken die vandaag de dag niet worden geadresseerd, terwijl we een nieuwe tool toevoegen om onze klanten en partners te helpen de onverzadigbare vraag naar bandbreedte te ledigen."

Beschikbaarheid
Er wordt momenteel proefgedraaid met de Ruckus LTE-access portfolio. Na de verwachte FCC-certificering zullen de Ruckus Q710 en Q910 LTE AP's, samen met cEMS, cEPC en cSAS-abonnementsdiensten beschikbaar zijn in de tweede helft van 2018.

Ruckus geeft een live LTE-demonstratie tijdens het Mobile World Congress dat van 26 februari tot en met 1 maart wordt gehouden in Barcelona (hal 2, stand #2G51). Ga voor meer informatie naar Ruckus Networks.Bijlagen
Thumbnail
31 KB png q710

Thumbnail
52 KB png q910


Over Ruckus Networks
Ruckus Networks,onderdeel van ARRIS, zorgt simpelweg voor betere verbindingen die tot uitstekende gebruikerservaringen leiden. Ruckus staat voor constante vernieuwing, zowel op het gebied van draadloos als bekabelde technologie, om aan branche-specifieke behoeften te voldoen.

Over ARRIS
ARRIS International plc (NASDAQ: ARRS) zorgt voor een slimme, verbonden wereld. De toonaangevende hardware, software en services van het bedrijf zorgen ervoor dat mensen en bedrijven op een andere manier geïnformeerd, vermaakt en verbonden worden. Ga voor meer informatie naar www.arris.com.

Copyright © 2018 ARRIS Enterprises, LLC. All rights reserved. Ruckus, Ruckus Networks, the Ruckus logo, OpenG and Cloudpath trademarks are registered in the U.S. and other countries. Other names and brands mentioned in this document or website may be claimed as the property of others.Ruckus Persdesk
Marjolein Jonker
+ 31 (0)23 555 34 24
ruckus@yellow-communications.com
www.ruckus.nl
Laatste van Ruckus  
Ruckus Network benoemt Eric Law als VP EMEA Sales

Ruckus introduceert de ICX 7850-switch voor edge-to-core 100GbE-netwerken

Ruckus Networks access points als eerste in de sector Wi-Fi CERTIFIED Vantage 2 gecertificeerd
Onderzoek onder CXO’s: legacy en gebrekkige vaardigheden belemmeren digitale transformatie en modernisering IT

Cloudian introduceert HyperIQ voor intelligente, uniforme monitoring van on-premise en hybride Cloud storage-infrastructuur

Bijkomen van de digitale schok: IT bereidt zich voor op de New Work Order

Solvinity lanceert Lango Workspace

Zyxel bereidt mkb voor op post-pandemische nieuwe normaal met nieuwe reeks firewalls

EASYPARK breidt dienstverlening uit met Europese parkeerpas

BTG en Dutch IT Channel starten strategische samenwerking

Cegeka groeit in 2019 naar omzet van 561 miljoen euro

Platinum Salesforce Partner Nextview ontvangt investering en breidt uit naar Duitsland

Cyberrisico’s voor Nederlandse thuiswerkers honderd keer zo groot tijdens coronacrisis

Pink Elephant hoofdpartner EMEA van FireScope IT-monitoring

Wereldmilieudag: UPS verdubbelt CO2-compensaties voor de hele maand juni

NL-Alert controlebericht 8 juni ook op NS-reisinformatieschermen te zien

Kinly kondigt overname AVMI aan

ZIVVER is eerste leverancier die voldoet aan norm voor veilige zorgcommunicatie: NTA 7516
Takebishi integreert Wibu-System licentiebeheer en beveiliging met OPC-Server communicatie middleware voor fabrieksautomatiseringtechnologie van Mitsubishi

Nextens behaalt 40 procent marktaandeel in fiscale aangifte

Twee op de drie Europese online retailers waren in de afgelopen twee jaar genoodzaakt te lenen

Centraal Invorderingsbureau (CIB) overgenomen door coeo Inkasso, onderdeel van de beleggingsportefeuille van Waterland

Partners VIVES en Infolearn gaan e-learning voor ruim 75.000 zorgkundigen verzorgen omwille van nieuwe wetgeving

Nederlandse startup introduceert 's werelds slimste mondkapje

Bluetooth buttons helpen met anderhalve meter afstand houden
Geplaatst:
Verstreken tijd: 831 dagen
PR contact  

Logo Yellow Communications
Ruckus contact  

Logo Ruckus

  +31 030 65 85 125
  info@alcadis.nl
  ruckus.nl
Ruckus sociaal  


Ruckus tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Veeam Software
Logo Cloudian B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Logo XXImo Mobility
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Cegeka
Logo Nextview
Logo CrowdStrike
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88499 persberichten
- 5705 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8111 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nl