www.LVTPR.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2499 volgen @ICTberichten
Datum: (832 dagen geleden)
Bedrijf:

Strikwerda Investments en Yourholding creëren met Total Webhosting Solutions de nieuwe Nederlandse marktleider in webhosting

Zwolle, 21 februari 2018 - De Nederlandse familie investeringsmaatschappij Strikwerda Investments (SI) investeert in Yourholding, moederbedrijf van Yourhosting, Realtime Register en Resello. Yourholding is een van de grootste hostingproviders van Nederland.  Deze samenwerking legt een stevig fundament voor het nieuwe label: Total Webhosting Solutions (TWS). Middels de additionele acquisities van RealHosting, Reviced Cloud Services en Versio is TWS direct marktleider in Nederland. 

Yourholding is een gespecialiseerde aanbieder op het gebied van webhosting- en clouddiensten voor het MKB. Het bedrijf heeft sinds de oprichting in 2001 een vooraanstaande marktpositie opgebouwd in de Nederlandse IT-markt. Valentijn Borstlap, CEO van Yourholding: “Samen met SI gaan we de komende jaren werken aan het verder uitbouwen van de bestaande marktpositie. We zoeken actief naar verdere schaalvergroting in deze snel consoliderende markt. Daarnaast kunnen we dankzij de samenwerking versnellen en acquisities uitvoeren in de markt voor hosting- en clouddiensten.” 

De consolidatie in de Nederlandse hostingsector is al langere tijd aan de gang. Schaalgrootte is belangrijker geworden om de klant goed te blijven bedienen. Desondanks is het landschap nog versnipperd. TWS wil een drijvende kracht zijn in de consolidatie van de sector. Binnen TWS opereren de bedrijven zelfstandig, om optimaal op de markt in te kunnen spelen en ondernemerschap te stimuleren. Als groep heeft het de schaal om kostenefficiënt te werken, kwaliteit te borgen en te investeren in de toekomst. Matthieu van Amerongen, CFO van TWS: “SI heeft veel ervaring met het uitbouwen van bedrijven als TWS. We proberen de kracht van snel wendbare en ondernemende bedrijven te combineren met de professionaliteit en duurzaamheid van een groot bedrijf. Wij kijken er dan ook naar uit om meer ondernemers te verwelkomen bij TWS.”

Voor SI past de investering perfect in de strategie om te investeren in groeiende ondernemingen die de ambitie hebben om een leidend platform te zijn in hun sector of markt. Naast onder andere haar deelnemingen in Total Specific Solutions en Vancis, heeft zij met TWS een nieuw leidend platform in de Nederlandse markt in haar portfolio.  
 


Over Total Webhosting Solutions
Total Webhosting Solutions is een onderneming in de markt voor hosting- en clouddiensten, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. TWS is een drijvende kracht in de consolidatie van de hostingsector. Door hun onafhankelijke positie binnen de groep, zijn de business units wendbaar en slagvaardig en leveren zoveel mogelijk direct toegevoegde waarde voor klanten. Als onderdeel van deze groep kunnen zij kostenefficiënt werken, kwaliteit borgen en investeren in de toekomst. TWS biedt bedrijven financiële zekerheid, strategische begeleiding en gedeelde kennis. Onderdeel van Total Webhosting Solutions zijn onder meer Yourhosting, Versio, RealHosting en Reviced Cloud Services. Meer informatie op http://www.tws.eu
 
Meer informatie voor de pers: 
 
Total Webhosting Solutions
Matthieu van Amerongen
+316 22 54 52 23
m.vanamerongen@tws.eu
 
Yourholding
Valentijn Borstlap
+316 41 28 23 23
v.borstlap@yourholding.com
Laatste van Total Webhosting Solutions  
PCextreme, VIP Internet en Savvii sluiten zich aan bij TWS

Strikwerda Investments en Yourholding creëren met Total Webhosting Solutions de nieuwe Nederlandse marktleider in webhosting
Geplaatst:
Verstreken tijd: 832 dagen
Total Webhosti.. contact  

Logo Total Webhosting Solutions

  +31 (0)85 - 047 98 97
  tws.eu

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo Siemens Mobility B.V.
Logo Synobsys
Logo Renewd
Logo iSourcing Hub
Logo CPMview
Logo ORdigiNAL
Logo ID Control
Logo Codelogic
Logo Bergler ICT
Logo FortifyData
Logo UiPath
Logo QuandaGo
Logo SecuriGuide
Logo Hands On, Information Management BV
Logo Spryng
Logo Dataplace
Logo Postex Nederland B.V.
Logo RoSecure
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Denit Hosting Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Guardian360 bv
Logo PQR B.V.
Logo Broad Horizon
Logo Young Coders B.V.
Logo Guardian360 bv
Logo Yenlo
Logo Postex Nederland B.V.
Logo Citrix
Logo Solvinity
Logo Zyxel
Logo XXImo Mobility
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Cegeka
Logo Nextview
Logo CrowdStrike
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo Nextens
Logo Banking Circle
Logo Waterland Private Equity Investments
Logo PA Consulting
Logo Zoom
Logo Red Hat, Inc.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt persberichten platform voor de IT-sector

In de database
- 88494 persberichten
- 5704 bedrijfsprofielen
- 58 PR-bureauprofielen
- 8106 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl