www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2506 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 167 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Franssen Communicatie

Wibu-Systems komt met geheel nieuw embedded softwareportfolio voor Embedded World

Hengelo, februari 2018 – Wibu-Systems lanceert CodeMeter Embedded 2.1 tijdens de Embedded World manifestatie, die van 27 februari tot 1 en met maart in Neurenberg  plaatsvindt (stand 360, hal 4). Met deze versie introduceert Wibu-Systems een structureel nieuw business model voor de bouwers van intelligente apparaten. Voortaan kunnen zij binnen 24 uur specifiek voor hun besturingsysteem en hardware architectuur een ontwikkeltoolset (SDK) aanvragen, downloaden en beginnen met het testen van  beveiligde en gelicentieerde applicaties op hun apparaten.

CodeMeter Embedded is een geoptimaliseerde runtime omgeving voor embedded systemen, waarvan de softwareontwikkelaars nu een keuze kunnen maken uit een brede selectie SDK’s. Elk daarvan omvat een statische bibliotheek met softwaredrivers voor elke willekeurige combinatie van een besturingsysteem (Android, Linux, QNX, VxWorks, Windows) en een microprocessor architectuur (ARM, PowerPC, x86). CodeMeter Embedded is beschikbaar in binaire (gecompileerde) vorm.  De ontwikkelaars kunnen hun compilers of linkers gebruiken om deze te integreren met hun beschermde applicaties.

CodeMeter Embedded 2.1 sluit ook naadloos aan op alle beveiligde licentiecontainers van Wibu-Systems, inclusief de nieuwste generatie USB sticks zoals CmStick/B en de in een fraaie behuizing ondergebrachte /BMC variant, leverbaar met en zonder flash geheugen. Verder is de nieuwe embedded versie van CodeMeter probleemloos te combineren met CmActLicense, de software die de verbinding maakt met de digitale vingerafdruk van het te beschermen systeem. Daartoe behoeven de gebruikers alleen maar de settings aan te passen voor het benaderen van de digitale vingerafdruk en het geheugen waarin de licentiebestanden van hun apparaten zijn opgeslagen.

Andere Wibu-Systems softwaregereedschappen die zijn te gebruiken met CodeMeter Embedded 2.1 zijn AxProtector CmE en ExProtector, waarmee bescherming tegen hacken, softwarepraterij, ongeoorloofd gebruik en reverse engineering wordt geboden.  Voorts zijn alle database gedreven functies van CodeMeter License Central, ook te activeren bij de embedded variant, zoals het aanmaken, distribueren, beheren en bewaken van softwarelicenties.

Op Embedded World besteedt Wibu-Systems verder aandacht aan intensieve samenwerking met Wind River, een dochteronderneming van Intel. De uitgebreide en op maat gemaakt reeks Wibu-Systems oplossingen voor VxWorks is verder verfijnd en omvat functies op het gebied van integriteitsbescherming, het vaststellen van authenticiteit, bescherming van intellectueel eigendom en beveiliging tegen kopiëren, het beheer van certificaten en beheer van licentierechten, alsmede het opslaan van sleutels in de vorm van hardware, software of in de cloud. 

Tegelijkertijd versterkt  Wibu-Systems tevens de samenwerking met Intel rechtstreeks. CodeMeter heeft met success de toelatingstest tot de Intel’s SGX architectuur voor de beveiling van applicatiecode en data doorstaan. Het product komt binnen afzienbare tijd beschikbaar voor Windows, Linux en de cloud. CodeMeter gebruikt de SGX-enclaves om de eigenschappen van de software/hardware binding veilig te bewaren in het geheugen op het moment dat programmacode wordt geactiveerd en opent daarmee de weg naar het verder verbeteren van het licentiebeheer en de softwarebeveiliging.

Oliver Winzenried, CEO en oprichter van Wibu-Systems, ziet zijn bedrijf als catalysator van de beveiliging in het tijdsgewricht van embedded systemen, gedreven door de principes van Industrie 4.0. ”M2M netwerken komen in een fase, waarin op wereldwijde schaal besturing, bewaking en onderhoud op afstand geschiedt. Daarbij is een pluriform samengestelde groep van leveranciers betrokken. Elke technologie die wil uitgroeien tot een de facto standaard, moet interoperabiliteit en onderlinge communicatie  bieden tussen alle huidige en toekomstige embedded systemen. Met CodeMeter Embedded 2.1, brengen we de bruikbaarheid van licentiebeheer en cyberbeveiliging op een nieuw niveau voor alle belangrijke embedded platformen”. 

Over Wibu-Systems
WIBU-SYSTEMS AG (WIBU®) met het hoofdkantoor in het Duitse Karlsruhe, is in 1989 opgericht door Oliver Winzenried en Marcellus Buchheit. De onderneming is een innovatieve marktleider op het gebied van beveiligingstechnologie voor mondiaal softwarelicentiebeheer. De brede reeks oplossingen van Wibu-Systems bieden een oplossing voor het afschermen van alle vormen van digitale content, inclusief intellectueel eigendom en software applicaties voor computer systemen, mobiele toepassingen, industriële automatiseringsoplossingen en cloud-diensten.  Wibu-Systems BV is een zelfstandige onderneming, gevestigd aan de Welbergweg 19, 7556 PE in Hengelo en staat onder leiding van Marcel Hartgerink. Via zijn bedrijf Identi-Holding BV is hij tevens eigenaar van Wibu-Systems Ltd en de overige bedrijven, verantwoordelijk voor de activiteiten in België, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Portugal en Spanje, 

Voor meer informatie: www.wibu-systems.nl, tel.: 074 7501495Laatste van WIBU-SYSTEMS  
Licentieadapter verbindt CodeMeter met oudere licentiëringssystemen

PROCENTEC stuwt beveiliging van industriële netwerken naar een hoger niveau

Wibu-Systems wint felbegeerde Duitse Innovatieprijs 2021
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 167 dagen
PR contact  

Logo Franssen Communicatie
WIBU-SYSTEMS contact  

Logo WIBU-SYSTEMS

  +31 (0)74 75 01 495
  info@wibu-systems.nl
  www.wibu-systems.nl
WIBU-SYSTEMS sociaal  


WIBU-SYSTEMS tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo VPNdiensten.nl
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Techtenna
Logo Priemo
Logo NPRM NV
Logo OPEN.satisfaction
Logo NEG-ITSolutions
Logo Login Consultants
Logo Giarte
Logo Tulinx
Logo Renewd
Logo Fullstaq B.V.
Logo Sortlist
Logo Data Matters BV
Logo E-mergo
Logo VPNdiensten.nl
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo VPNdiensten.nl
Logo Facilitor
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Young_Coders
Logo True (Broad Horizon)
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Frontline Solutions
Logo MCS B.V.
Logo Lightspeed
Logo Citrix
Logo Extreme Networks
Logo Essentra Components
Logo Pegasystems
Logo CrowdStrike
Logo Red Hat
Logo WorldStream
Logo Mirakl
Logo Orange Cyberdefense
Logo Personio
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Visma | Raet
Logo Ctac N.V.
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91787 persberichten
- 6032 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10607 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.marcommit.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl