Snow Software stelt Alastair Pooley aan als Chief Information Officer

Haarlem, 15 februari 2018 – Snow Software, wereldwijde aanbieder van Software Asset Management (SAM) en Cloud Spend management oplossingen, stelt Alastair Pooley aan als Chief Information Officer. In deze rol gaat Pooley de wereldwijde IT-strategie en planning leiden. Hij rapporteert aan Ulf Kasshag, Chief Financial Officer.

Pooley gaat de strategische richting en de toekomstige groei aansturen voor alle IT-ontwikkeling van Snow Software. Hij gaat ervoor zorgen dat de informatiesystemen van Snow zo efficiënt mogelijk werken door op het gebied van de strategie, richting, architectuur, standaarden, richtlijnen, planning en technologie een efficiënte en betrouwbare bedrijfsvoering te waarborgen.

Pooley heeft voor zijn aanstelling bij Snow Software vijf jaar bij security bedrijf Sophos gewerkt, waar hij als Vice President verantwoordelijk was voor de wereldwijde IT-infrastructuur voor ruim 3300 medewerkers wereldwijd en meer dan 100 miljoen endpoints.

“We zijn blij om Pooley to mogen verwelkomen bij Snow Software,” zegt Kasshag. “Zijn kennis in het opzetten van strategische richtlijnen en zijn uitgebreide managementervaring zullen bijdragen aan de constante levering van innovatieve oplossingen en diensten aan onze klanten en partners.”

Pooley zegt zelf: “Omdat ik bij Sophos klant was van Snow Software weet ik dat de reputatie van het softwarebedrijf binnen de branche goed is. Ik kijk ernaar uit om in een bedrijf te werken waar samenwerking en innovatie vooropstaan. Mijn doel is de IT-tak van het bedrijf te blijven ontwikkelen en de naam van Snow Software hoog te houden als aanbieder van Software Asset Management (SAM).”Bijlagen
Thumbnail
288 KB png Alastair Pooley.png