www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureauwww.marcommit.nl
2479 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (702 dagen geleden)
Bedrijf:

Verkoop in Detailhandel Stijgt de komende Jaren Met 3 Procent

Een onderzoek van Zebra Technologies, uitgevoerd door IHL Group, laat zien dat bedrijven in de detailhandel snel groeien en veel technische investeringen doen om hun operaties en winkelervaringen te kunnen verbeteren.

Utrecht – 15 februari 2018 – Zebra Technologies (NASDAQ: ZBRA), marktleider in robuuste mobiele computers, barcodescanners, en barcode printers, heeft de resultaten van hun 2017 Retail Transformation Study bekend gemaakt. Het onderzoek, gericht op de huidige en toekomstige retailmarkten in Noord-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Afrika, is uitgevoerd door onderzoeks- en adviesbureau voor de Retail en horeca, IHL Group. Komende jaren zal een hogere verkoop in het e-commerce/omnichannel-segment ervoor zorgen dat de groei van de omzet in de detailhandel tot 2021 met zo’n 3 procent per jaar zal stijgen.

Met Zebra’s technologie kan men de verwachtingen van een consument overstijgen, omnichannel-mogelijkheden optimaliseren en efficiëntie verbeteren, waardoor de retailsector in staat is haar klanten beter te bedienen. Zebra’s klanten investeren meer in technologie en groeien daardoor sneller dan soortgelijke ondernemingen in andere sectoren.

BELANGRIJKSTE FEITEN ONDERZOEK
  • IHL verwacht een groei in de Noord-Amerikaanse en EMEA-retailmarkten van ongeveer 3 procent over de komende drie jaar. Verkopen zullen naar verwachting groeien tot €4.4 biljoen. E-commerce zal naar verwachting in 2021 de $1.5 biljoen voorbijstreven.
  • In 2017 gingen er meer detailwinkels open dan dat er winkels dicht gingen en deze trend zal naar verwachting tot 2021 doorzetten. IHL heeft berekend dat winkelketens in de retailmarkt (met meer dan 50 winkels) netto 4,080 winkels openden tot en met oktober 2017.
  • IHL verwacht dat de bestedingen aan technologie binnen de detailhandel, de komende drie jaar met ongeveer 3 procent zullen toenemen. De detailhandel zal systemen blijven ontwikkelen om een meer moderne en betrokken klantervaring aan te bieden voor de hedendaagse consument. Mobiliteit is een aanjager voor de onderzochte retailers. Velen hebben zich voorgenomen om te investeren in draagbare scanners en degelijke mobiele computers in de komende drie jaar. Ook barcodering en RF-ID zullen een steeds belangrijker rol gaan spelen voor een optimale logistiek en identificatie.
  • Over het algemeen groeien Zebra’s klanten snel en zijn toonaangevend in de retailmarkt. Deze bedrijven geven prioritiet aan essentiële technologieën en besteden meer aan IT dan hun concurrenten om de winkelervaring makkelijker te maken en de productiviteit te doen toenemen. Ze richten zich meer op het beter in kaart brengen van hun inventarisatie en het verlagen van bevoorradingskosten.
PRODUCTEN BELANGRIJKSTE FEITEN

Zebra Technologies biedt producten aan met essentiële technologieën die operationele voordelen bieden. De MC3300 draagbare computerserie bijvoorbeeld is een nieuw op Android gebaseerd toestel dat retailers van de winkel tot in het distributiecentrum kan optimaliseren.
  • De MC3300 heeft verschillende scanmogelijkheden voor 1D/2D, zodat je voor iedere optie de juiste kunt gebruiken. Dit verhoogt scansnelheid en de productiviteit.
  • Het lichte en robuuste scherm heeft een intuïtieve interface op een eenvoudig touch-screen, dat volledig gebruiksgemak biedt.
  • De MC3300 is weersbestendig en kan door sensor- en warmte technologie gemakkelijk werken in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad of condens.
  • De MC3300 kan voorzien zijn van verschillende software oplossingen die zich richten op productiviteit en management.
ONDERSTEUNENDE QUOTE

Casper Zweers, Regio Directeur Zebra Technologies Benelux
‘’Zebra’s Retail Transformation Study laat zien datde belangrijkste groeifactoren in de retail zijn gericht op multi- of omnichannel retail en winkel gerelateerde technologieën. Retailers moeten blijven investeren in hun winkelervaring en operationele efficiëntie. Door het inzetten van de juiste techniek kan de retailer beter inspelen op de veranderende behoeften van hun klanten om zo uiteindelijk meer uit hun bedrijf te kunnen halen.”

EINDE PERSBERICHT

OVER ZEBRA
De producten van Zebra (NASDAQ: ZBRA) hebben operationele voordelen en geven ondernemingen de mogelijkheid te groeien in de digitale wereld. Actuele informatie en visionaire oplossingen in hardware, software en services, geven bedrijven in het huidige mobiele tijdperk net dat beetje extra wat ze nodig hebben om hun operaties te vereenvoudigen, hun personeel te ondersteunen en op de behoefte van hun klanten in te spelen. Kijk voor meer informatie op: www.zebra.com. Om nieuwsberichten te ontvangen kun je je hier inschrijven. Volg ons op socialmedia via LinkedIn, Twitter en Facebook.

Media Contacts:
Valerie Berrivin
Zebra Technologies
Phone: +33 (0)607956 184
Valerie.Berrivin@zebra.com

Maxine de Wilde
Burson-Marsteller
+31703021100

ZEBRA en het logo zijn handelsmerken van ZIH Corp, geregistreerd in vele rechtsgebieden wereldwijd. Android is een handelsmerk van Google, Inc. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren. ©2018 ZIH Corp. en/of dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden.
Eerder van Zebra  
28 okt 2019 Zebra Technologies introduceert nieuwe oplossingen om retailprestaties te verbeteren

27 jun 2019 De opmars van de barcode

21 jun 2019 Een optimale winkelervaring door de inzet van technologie
Geplaatst:
Verstreken tijd: 702 dagen
Zebra contact  

Logo Zebra

  +31 513 612 200
  www.zebra.com
Zebra sociaal  


Zebra tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Cicerosoftware - INFORMA Europe
Logo Art Of Automation
Logo Copernicus
Logo Webhosters.nl
Logo Marcommit
Logo NEG-ITSolutions
Logo Maunt
Logo Ifective
Logo SoftApp-distribution
Logo MatrixMind
Logo TenderApp
Logo iUsed.nl
Logo SWOOP
Logo NewChannel
Logo DeltaFiber B.V.
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo Nalanda Technology
Logo Spryng
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Medius
Logo Levelfour
Logo Botz4U
Logo SecureLink Nederland B.V.
Logo Dutchitchannel.nl
Logo TJIP
Logo Cisco
Logo CRM Partners
Logo Thinkwise
Logo Eaton
Logo Pro Contact
Logo PA Consulting
Logo Newion
Logo Red Hat, Inc.
Logo Genesys
Logo Qualys
Logo SAP
Logo Eficode
Logo Cumulus Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87509 persberichten
- 5589 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7188 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Met foto/illustratie/logo
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.LVTPR.nl