www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nlContentbureau
2498 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (776 dagen geleden)
Bedrijf:

Veilig migreren naar e-mail in de cloud

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 verbetert beveiliging Exchange Online

Utrecht, 15 februari 2018 – Kleine en middelgrote ondernemingen stappen nog steeds op grote schaal over naar de cloud. Volgens de meest recente rapportage van Kaspersky Lab is voor de meerderheid de implementatie van een cloudgebaseerde e-mailomgeving, wereldwijd de meest gebruikte zakelijke cloudapplicatie, de eerste stap. Met een nieuw Security-as-a-Service-aanbod van Kaspersky Lab komen nu next generation detectietechnologieën beschikbaar voor e-mailsystemen in de cloud, mogelijk gemaakt door machine learning en real-time cloudgebaseerde dreigingsinformatie. Dit zorgt voor betere beveiliging van Exchange Online in Microsoft Office 365.Cybercriminelen hebben e-mail nog altijd in het vizier
Het verzenden en ontvangen van e-mails is een onderdeel van de dagelijkse routine van ieder bedrijf. Geen wonder dus dat cybercriminelen voortdurend nieuwe manieren zoeken om hier voor hun eigen doeleinden misbruik van te maken. Volgens het recente driemaandelijkse spamrapport van Kaspersky Lab is er sprake van een gestage groei van phishing- en spamcampagnes, die bovendien steeds sluwer worden. Met name voor het MKB betekent dit dat IT-beheerders meer tijd moeten steken in het verwijderen van irrelevante e-mails en het herstellen van per ongeluk verwijderde berichten, in plaats van zich te kunnen richten op belangrijkere IT-taken.

Daarbij zijn irrelevante e-mails niet alleen nadelig voor de efficiëntie van IT-middelen en de productiviteit van werknemers. Zodra er via deze mails wordt ‘gephisht’ naar personeelsreferenties of er met bijlagen malware wordt verspreid, gaan ze een serieuze bedreiging vormen voor het bedrijf. Bij 28 procent van de gerichte aanvallen die dit jaar plaatsvonden, speelde het gebruik van phishing of social engineering een belangrijke rol1.

Essentiële e-mailbeveiliging: op locatie en in de cloud
Om deze uitdagingen het hoofd te bieden en kleine en middelgrote bedrijven te helpen hun lokale e-mailsystemen te beschermen, biedt Kaspersky Lab beveiliging voor mailservers en mailgateways. Dit jaar wordt een nieuw product toegevoegd aan het MKB-portfolio – Kaspersky Security for Microsoft Office 365 - om de bescherming uit te breiden naar Exchange Online, de cloudgebaseerde e-mailservice van Microsoft Office 365.

Deze gecombineerde oplossing, die samenwerkt met de geïntegreerde beveiliging van Microsoft, beschermt gebruikers van Microsoft Office 365 beter tegen ransomware, kwaadaardige bijlagen, spam, phishing (inclusief Business E-mail Compromise (BEC)) en onbekende dreigingen. Het bereik van de toegepaste nieuwe generatie beveiligingstechnologieën omvat een anti-phishing-engine op basis van een neuraal netwerk, detectie op grond van machine learning, sandboxing, filteren van bijlagen en het wereldwijde netwerk voor dreigingsintelligentie van Kaspersky Lab. Deze technologieën worden bestuurd door HuMachine© van Kaspersky Lab, dat menselijke expertise combineert met dreigingsinformatie uit big data en machine learning om zo te beschermen tegen alle mogelijke digitale gevaren waarmee een bedrijf geconfronteerd kan worden. 

Systeemeigen integratie in de cloud en eenvoudig beheer
Het product van Kaspersky Lab wordt, net als Microsoft Office 365, gehost in de cloud. Dit betekent handig en flexibel cloudgebaseerd e-mail- én beveiligingsbeheer. Kaspersky Security for Microsoft Office 365 biedt kleine en middelgrote bedrijven tal van voordelen, zoals eenvoudige configuratie en systeemeigen integratie met Exchange Online, een dashboard dat in één oogopslag dreigings- en detectiestatistieken inzichtelijk maakt en de mogelijkheid om een back-up van verwijderde e-mails te maken en deze berichten te herstellen.

Het nieuwe product wordt, samen met Kaspersky Endpoint Security Cloud, beheerd met een enkele cloudgebaseerde console. MSP's/MSSP's en externe IT-beheerders hebben baat bij de multi-tenancy, die het beheer van de beveiliging van verschillende organisaties eenvoudig maakt. Er worden ook meerdere accounts van verschillende beheerders ondersteund, voor grotere flexibiliteit en meer gebruiksgemak.

"Tussen de miljoenen e-mails die dagelijks worden verzonden, hoeft er maar één met ransomware of een phishing-link te zitten om het bedrijf schade toe te brengen of zelfs volledig op de knieën te brengen”, zegt Martijn van Lom, General Manager Kaspersky Lab Benelux. “Met de release van dit nieuwe product kunnen we al onze naar Microsoft Exchange migrerende klanten nieuwe generatie beveiligingstechnologieën bieden om hun e-mailcommunicatie te beschermen, op locatie én in de cloud.”

Kaspersky Security for Microsoft Office 365 is vanaf heden wereldwijd verkrijgbaar. Ga naar cloud.kaspersky.com voor meer informatie over het product en een gratis proefversie met volledige functionaliteit voor drie dagen.

[1] Rapport ‘The Human Factor in IT Security: How Employees are Making Businesses Vulnerable from Within’ van Kaspersky Lab en B2B International, Juni 2017, URL: https://www.kaspersky.com/blog/the-human-factor-in-it-security/
Laatste van Kaspersky  
Kaspersky steunt zorginstellingen tijdens COVID-19 pandemie met gratis productlicenties

Coronavirus verandert het spel voor thuiswerken

Kaspersky behaalt ISO 27001 certificering
Geplaatst:
Verstreken tijd: 776 dagen
Kaspersky contact  

Logo Kaspersky

  030 752 95 00
  info@kaspersky.nl
  www.kaspersky.nl
Kaspersky sociaal  


Kaspersky tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Infinity IT B.V.
Logo QuandaGo
Logo True B.V.
Logo SiteLucent B.V.
Logo Alleeninkt.nl
Logo Bergler Software Solutions
Logo Xinno
Logo CPMview
Logo Kantoormeubelencenter.nl
Logo UvA Talen BV
Logo MyCademy
Logo Alleeninkt.nl
Logo PaperDigits
Logo Channext
Logo Botz4U
Logo PlanMen
Logo True B.V.
Logo Mansystems Nederland B.V.
Logo Dynatos
Logo Vcare connect
Logo Spryng
Logo Frontline Solutions
Logo Medius
Logo Spryng
Logo Botz4U
Logo Yenlo
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo OutSystems
Logo Pure Storage
Logo Diamanti
Logo OutSystems
Logo Visma | Raet
Logo CRM Partners
Logo Stocard
Logo Dell Boomi
Logo Sytac IT Consulting
Logo CompTIA
Logo Sharp Electronics Nederland
Logo Dutchitchannel.nl
Logo Conclusion
Logo Avit Group
Logo Extreme Networks
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 88039 persberichten
- 5638 bedrijfsprofielen
- 55 PR-bureauprofielen
- 7695 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.comwww.marcommit.nl