Datum: (100 dagen oud)
Bedrijf:

Nieuw bedrijf Intellify detacheert data-analisten en BI-consultants

Uitbreiding Bredaas software testbedrijf Testpeople met data detacheringstakBreda, 14 februari 2018 - Intellify is een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het detacheren van data-analisten en BI-consultants. Het is het derde initiatief dat is ontstaan vanuit de persoonlijke groei en ambities van de medewerkers van Testpeople, een software testbedrijf uit Breda.

“Iedereen weet dat de rol van data steeds belangrijker wordt. Bij de klanten van Testpeople klinkt ook steeds vaker de vraag om hierover mee te denken. Wij willen meer dan alleen meeliften op de hype. We willen onze klanten inzichten bieden die hun business echt verder helpt”, aldus Philippe Metz, eigenaar en oprichter van Testpeople en Intellify.

Compleet pakket aan diensten

Met de oprichting van Intellify ontstaat er een compleet pakket aan diensten via Testpeople en haar zusterbedrijven. Zo richt Valueminds het (agile) proces in, bouwt Codepeople de software, Testpeople test deze, en Intellify transformeert data in concurrentievoordeel. “Dit biedt onze klanten meerwaarde en onze medewerkers veel perspectief, die op deze manier uitstapjes kunnen maken naar aangrenzende vakgebieden”, zegt Metz.

Leuk, goed en echt

Wie de data-analisten en BI-consultants van Intellify in huis haalt, is verzekerd van intelligente, gedreven mensen met kennis van zaken. “Onze bedrijfscultuur straalt duidelijk af op onze medewerkers”, aldus Aldo Lufting, mede-oprichter van Intellify en mede-eigenaar van Testpeople. “De kernwaarden van Intellify zijn leuk, goed en echt. We streven naar een werkomgeving en werkzaamheden waar we echt blij van worden. Met een goed gevoel naar een opdrachtgever gaan, vertaalt zich dagelijks naar een hoge kwaliteit van het werk. Ook hebben we oog voor onze omgeving. Zo doneren al onze medewerkers een klein deel van hun salaris in een goede doelen-pot, waarmee we projecten steunen die dicht bij ons hart staan. Daarnaast zijn we authentiek en transparant; opdrachtgevers en collega’s komen nooit voor verassingen te staan. We doen wat we zeggen!”

Meer weten over Intellify? Kijk op www.intellify.nlVoor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Sanne Fraanje, tel. 085 273 19 54, mobiel 06 142 081 21, e-mail s.fraanje@testpeople.nlOver Testpeople
Testpeople is een specialist in het testen van software. Het bedrijf is opgericht in 2008, telt dertig medewerkers en had in 2017 een omzet van vier miljoen euro. Testpeople zorgt ervoor dat bedrijven een nauwkeurig inzicht krijgen in de kwaliteit van hun informatiesystemen. Testpeople levert kwaliteit op een menselijke manier. Specialiteiten van het bedrijf zijn: (agile) testen, testautomatisering en mobile testen. In 2017 heeft Testpeople nog twee andere zusterondernemingen opgericht: Valueminds en Codepeople.

Over Intellify
Intellify is ontstaan uit Testpeople. Het bedrijf bestaat sinds januari 2018 en is gespecialiseerd in het detacheren van data-analisten en BI-consultants. Intellify telt vijf medewerkers en is een initiatief van Testpeople-medewerker Pieter Gruyters. Het is de bedoeling dat het bedrijf de komende jaren doorgroeit naar zo’n 25 medewerkers.