Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.

Datum: (191 dagen oud)
Bedrijf:

ICT Media BV benoemt Barry van Beem tot COOVught, 9 februari 2018 - Sinds de oprichting in 2005 maakt ICT Media BV een structurele groei door. Inmiddels is het bedrijf marktleider op het gebied van media en evenementen, veelal gericht op specifieke C-levelfuncties. “Na tien jaar bouwen is onze organisatie toe aan verdere verdieping en ontwikkeling”, aldus Rob Beijleveld, CEO en DGA van ICT Media BV. “Door het aantrekken van een ervaren directeur creëren we een stabiele basis voor de volgende fase van groei.”

Barry van Beem (48) is per 15 januari benoemd tot COO van ICT Media BV. Hij oogstte eerder successen in diverse directiefuncties bij onder andere Fujitsu, IPsoft, HP en Accenture. De grote marktkennis van de nieuwe ICT Media-executive zal bijdragen aan de sterk doelgroep- en partnergerichte benadering. Van Beem wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele activiteiten, inclusief commercie en delivery. “ICT Media is een gezond en sprankelend bedrijf, waar ik al mijn kennis en opgebouwde ervaring kwijt kan”, verklaart de nieuwe COO zijn keuze voor het succesvolle media- en evenementenhuis.

Aansluiting
Rob Beijleveld is verheugd met de aanstelling van Barry van Beem: “Een goede aansluiting van ons portfolio en services op de veranderende marktvraag is extreem belangrijk. Voor mij als oprichter en directeur betekent dit soms dat ik met zorg grootgebrachte ‘kindjes’ moet loslaten. Met Barry als operationeel verantwoordelijke kunnen we met ons zorgvuldig opgebouwde ecosysteem van IT-dienstverleners en industrie Executives de stap maken naar de volgende fase.”

***

Noot voor redactie:

Neem voor meer informatie contact op met:
Rob Beijleveld – CEO ICT Media BV
rob@ictmedia.nl
06-51531551

Over ICT Media BV:
Opgericht 2005, gevestigd in De Villa, Laan van Voorburg 1 te Vught. www.ict-media.nl

Als ICT Media ontlenen we ons bestaansrecht al sinds de oprichting aan het op maat bedienen van community’s in het IT- en algemeen-bestuurlijke speelveld. Door oprukkende digitalisering, globalisering, veranderende besturings- en businessmodellen hebben CxO’s meer dan ooit behoefte aan een onafhankelijk en high-level platform. ICT Media is o.a. uitgever van bepalende tijdschriften, kranten en websites, organisator van industrie-leidende activiteiten met haar congressen, summits en sessies en initiator van o.a. de awards CIO of the Year, Timmies en Tommies en de Stichtingen CharITy en CIO Academy. Dit alles om uiteenlopende voor de doelgroep en technologiemarkt relevante zaken te stimuleren.