Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.

Datum: (192 dagen oud)
Bedrijf:

KONING & HARTMAN VOOR DE ZESDE KEER UITGEROEPEN TOT TOP EMPLOYER NEDERLANDAmsterdam,8 februari 2018 – Koning & Hartman is voor dezesde keer op rij door het onafhankelijke Top Employers Instituut gecertificeerd voor haar uitstekende personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden.

Het jaarlijkse internationale onderzoek van het Top Employers Institute erkent toonaangevende werkgevers wereldwijd: bedrijven die uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden, ondersteuning geven voor de ontwikkeling van talent op alle niveaus binnen het bedrijf en ernaar streven om de arbeidsomstandigheden constant te verbeteren.

In het kader van de Top Employers procedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreid onderzoeksproces doorlopen: het internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een audit onderworpen.

"Technologie alleen is niet onderscheidend: onze mensen zijn dat wel. Zij maken het verschil voor iedere klant en in ieder project. Om de juiste mensen aan te trekken en te behouden moeten we als bedrijf investeren in een aantrekkelijk HR-beleid waarbinnen ruimte is voor intiatief en persoonlijke ontwikkeling. We zijn erg trots dat we onszelf ook in 2018 weer Top Employer mogen noemen" aldus Rob van Os (Directeur Koning & Hartman).

Koning & Hartman heeft als doel zich te blijven ontwikkelen als toonaangevende werkgever.