Datum: (107 dagen oud)
Bedrijf:

ACEDS BENELUX CHAPTER PRESENTEERT UNIEKE DOCUMENTAIRE “ALPHAGO”

Spannende, award-winnende film toont grootste overwinning van Artificial Intelligence ooit8 februari, 2018 - De Benelux Chapter van de Association of Certified E-Discovery Specialists (ACEDS) presenteert op donderdag 15 februari aanstaande in Pathé Tuschinski de award-winnende documentaire “AlphaGo”. De film gaat over de wedstrijd tussen een spelcomputer en Lee Sedol, de wereldkampioen in Go, een eeuwenoud Chinees spel waarvan altijd werd aangenomen dat het niet te leren was aan een computer. De documentaire beschrijft de volledige aanloop naar het uiteindelijk toernooi in Seoul en vertoont een uniek kijkje achter de schermen. Toegang (na inschrijving) is gratis.

Het aantal mogelijke zetten in het spel Go is groter dan het aantal moleculen in het universum. Het spel is daardoor vooral gebaseerd op intuïtie. Google Deepmind’s AlphaGo leerde het spel door duizenden spelletjes te analyseren en werd daarbij geholpen door menselijke experts.

In maart 2016 kwam het in Zuid-Korea tot een ultiem treffen tussen Go en AI. Miljoenen mensen over de hele wereld keken toe hoe de legendarische Go-master het in een “best-of-five” wedstrijd voor de allereerste keer in de geschiedenis opnam tegen een onbewezen AI-uitdager.

Van deze wedstrijd is een bijzonder spannende en leerzame documentaire gemaakt. De film “AlphaGo” beschrijft de volledige aanloop naar het uiteindelijk toernooi in Seoul en toont een uniek kijkje achter de schermen.

Op 15 februari aanstaande (aanvang 16:00 uur) vertoont de ACEDS Benelux Chapter de documentaire in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Prof. Jaap van den Herik verzorgt de introductie. Als een van de pioniers op het gebied van kunstmatige intelligentie en intelligente juridische systemen, zal hij uitleggen wat deze mijlpaal op het gebied van AI betekent voor juridische technologie en de toekomst van het vakgebied.

Voor meer informatie over de vertoning kunt u contact opnemen met Annelore van der Lint (annelore.vanderlint@zylab.com/ T: +31 6 290 73 879). RSVP voor de screening van de documentaire “AlphaGo” kan ook hier.

Over de ACEDS Benelux Chapter

De Association of Certified E-Discovery Specialists (ACEDS), een BARBRI Professional Association, is een ledenorganisatie voor professionals uit alle sectoren die werkzaam zijn op het gebied van eDiscovery.

Het doel van de ACEDS-gemeenschap is eDiscovery-specialisten een platform te bieden voor de uitwisseling van ideeën, begeleiding, training en ervaringen. ACEDS Chapters zijn verlengstukken van ACEDS en opgericht om de algehele eDiscovery-activiteiten met betrekking tot educatie en training op regionaal en internationaal niveau te versterken. De ACEDS Benelux Chapter, is de eerste professionele eDiscovery community in de regio.

Voor meer informatie over het ACEDS Benelux Chapter kunt u contact opnemen met Annelore van der Lint, Vice President van de ACEDS Benelux Chapter (annelore.vanderlint@zylab.com/ T: +31 6 290 73 879).