Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.

Datum: (192 dagen oud)
Bedrijf:

The Rent Company en G DATA gaan samenwerking aan voor veiligheid op laptops voor leerlingen

Klanten van The Rent Company kunnen tegen een aantrekkelijk tarief kiezen voor G DATA Internet SecurityThe Rent Company, vooraanstaand verhuurder van leerling en docenten devices in het voortgezet en middelbaar onderwijs, en IT-beveiliger G DATA, kondigen vandaag, op de eerste dag van de vakbeurs IPON, hun samenwerking aan. Vanaf vandaag kunnen alle klanten van The Rent Company hun Windows en Android-apparaten, voor een zeer aantrekkelijk tarief, met de beveiligingssoftware van G DATA beveiligen tegen online gevaren.

Ronald van den Boogaard, oprichter en directeur van The Rent Company was al enige tijd op zoek naar een goede partner voor de beveiliging van zijn Windows devices: "Nederlandse kinderen zijn roekelozer online dan hun leeftijdsgenoten uit andere Europese landen, zo blijkt uit onderzoek van Opinion Matters. We zien dan ook dat veel leerlingen te maken krijgen met ransomware en andere virussen die ernstige schade kunnen aanrichten. Daarnaast kregen wij van ouders van leerlingen ook regelmatig de vraag voor een mogelijkheid tot ouderlijk toezicht. Een goede beveiliging met uitgebreidere functionaliteiten is dan ook erg belangrijk. Omdat G DATA Internet Security altijd goed wordt gewaardeerd bij tests van bijvoorbeeld de Consumentenbond, hebben wij gekozen voor G DATA als vaste IT-beveiligingspartner".

Jihane Abid, Accountmanager bij G DATA zegt over de samenwerking: "The Rent Company maakt digitaal leren voor iedereen mogelijk door het laagdrempelig aanbieden van een full service Easy4u abonnement voor gemak en zekerheid. De leerlingen -en hun ouders- en leerkrachten worden door de Easy4u-formule volledig ontzorgd wanneer er problemen zijn met de apparatuur. Dit gevoel voor service sluit naadloos aan bij de belangrijkste waarden van G DATA van gebruiksgemak en klantvriendelijkheid. Wij denken dan ook dat deze samenwerking heel succesvol zal zijn."

Hoe het werkt
Op de onderwijsinstellingen waarmee The Rent Company een contract heeft, kunnen leerlingen een laptop, chromebook of tablet huren met een mogelijkheid tot overname van de apparatuur aan het einde van de looptijd.  Met het Easy4u abonnement, wordt in geval van storingen of andere problemen, een leenlaptop ter beschikking gesteld aan de leerling, terwijl The Rent Company het apparaat repareert. Om het apparaat te beveiligen tegen virussen en malware kan er additioneel gekozen worden voor een abonnement van G DATA Internet Security dat aansluit bij het huurabonnement van de laptop.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen The Rent Company via www.rentcompany.nl, telefonisch via 085-0036150 of via email: info@rentcompany.nl

IPON
Beide bedrijven staan vandaag en morgen op IPON 2018, dé expertise summit over IT in het onderwijs. De IPON wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. The Rent Company staat op stand B069 en G DATA op A081.

Over G DATA
IT-beveiliging is in Duitsland uitgevonden: G DATA Software AG wordt gezien als de uitvinder van antivirus. Ruim 30 jaar geleden ontwikkelde het bedrijf, dat in 1985 in Bochum werd opgericht, het eerste programma dat de strijd aanbond met computervirussen. Tegenwoordig is G DATA één van ’s werelds leidende leveranciers van IT-beveiligingsoplossingen.

Testresultaten bewijzen dat “Made In Germany” IT-beveiliging internetgebruikers de best mogelijke bescherming biedt. Consumentenbonden over de hele wereld testen sinds 2005 internet security-oplossingen. G DATA won negen van de testen van de Nederlandse Consumentenbond. Ook internationaal werden vele overwinningen behaald, waaronder in Australië, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje en de Verenigde Staten.

Het productportfolio bevat beveiligingsoplossingen voor consumenten, kleine zelfstandigen, het MKB en grote ondernemingen. G DATA’s beveiligingsoplossingen zijn wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 90 landen.

Meer informatie over G DATA en zijn oplossingen is te vinden via www.gdata.nl en www.gdata.be.