www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 65 dagen geleden)
Bedrijf:

Tobania en Guardian360 sluiten partnership voor de Belgische markt

Tobania, Belgisch aanbieder van securitydiensten (o.a. via een full-OPEX model), en Nederlands security softwarehuis Guardian360 zijn een partnership aangegaan. Door het securityplatform van Guardian360 binnen haar dienstverlening te integreren is Tobania in staat om haar klanten nóg beter te ondersteunen met innovatieve securitydiensten. Ook hier geldt dat Tobania klanten geen voorinvesteringen hoeven te doen om zicht te wapenen tegen security incidenten.

Foto: Philippe Michiels (links) en Jan Martijn Broekhof
Foto: Philippe Michiels (links) en Jan Martijn Broekhof

Guardian360 ontwikkelt aan het beste securityplatform ter wereld. Doordat er verschillende diensten via dit platform geleverd worden, is Tobania in staat om haar klanten preventieve, mitigerende en curatieve informatiebeveiliging oplossingen aan te bieden. Daarbij wordt verder gekeken dan technologie alleen, ook bewustzijn van medewerkers wordt continu getoetst en verhoogd. Tot slot ondersteunt het Guardian360 platform compliancy met securitynormen en standaarden.

Het Guardian360 platform bestaat onder andere uit 9 Vulnerability Scanners, die constant in en om netwerken, servers en webapplicaties zoeken naar zwakke plekken, network vulnerabilities, zwakke wachtwoorden en configuratiemissers in netwerken en webapplicaties. Mocht er ondanks alle vormen van beveiliging en security scanning toch een kwaadwillende het netwerk of de applicatie binnendringen dan slaat de ‘Canary’ een stil alarm.

Strenge Security normen
Het Guardian360 platform is in staat om afwijkingen van normen en richtlijnen, zoals de ISO27001 en OWASP, in kaart te brengen. Alle gevonden security issues worden volautomatisch tegen meerdere normen en eisen van informatiebeveiliging gehouden. Mocht een security issue gevonden zijn, dan weet Tobania direct welke norm niet wordt gehaald of aan welke aanbeveling niet wordt voldaan en kan zij passende maatregelen treffen. Doordat het platform oplossingen, maar ook de mogelijkheid biedt om issues te accepteren, kunnen klanten met vertrouwen aantonen dat zij ‘in control’ zijn.

Partnership
Het Guardian360-platform controleert webapplicaties en IT-omgevingen continu op kwetsbaarheden en brengt in kaart of deze leiden tot een afwijking van de securitynormen. Jan Martijn Broekhof, directeur Guardian360: “Guardian360 heeft de ambitie om de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur te verhogen. Daarvoor is het nodig om internationale impact te hebben. Wij zijn blij dat we in Tobania een innovatieve partner hebben gevonden die niet alleen in staat is om onze securitydiensten aan te bieden, maar deze ook aan te vullen met security operations center diensten. Door haar specialisatie zal Tobania in staat zijn om klanten goed te ondersteunen en ons van feedback te voorzien, daar zal ons platform alleen maar beter door worden!”

Missende puzzelstuk gevonden
“Met de Guardian360 diensten vullen we nog belangrijke openstaande leemtes in ons portfolio op” vult Philippe Michiels, Manager Security Services van Tobania, aan: “Tobania wil een leider zijn op innovatief vlak met technologieën aan te bieden die de marktleiders van de toekomst zijn. De visie van Guardian360, de wijze waarop de diensten aangeboden worden en de continu productontwikkeling zorgen ervoor dat we geloven dat Guardian360 een van de belangrijkste vendoren gaat worden.”

Over Guardian360
Guardian360 is een Nederlandse securityspecialist, gevestigd in Rotterdam. Zij heeft hét centrale security platform ontwikkeld omdat zij merkte dat veel oplossingen zich vooral richten op grote organisaties in plaats van het MKB. Met 9 verschillende scanners worden webapplicaties en IT-omgevingen doorlopend gemonitord op kwetsbaarheden. Daarbij wordt in kaart gebracht welke kwetsbaarheden tot een afwijking van de gangbare informatiebeveiliging normeringen leiden. Mocht een kwaadwillende toch toegang krijgen tot het netwerk, dan slaat de Hacker Alert snel alarm. Meer informatie vindt u op https://www.guardian360.nl.

Over Tobania
Tobania is de digitale partner die u met haar expert services begeleidt in uw digitale transformatie. Ons recept voor tevreden klanten? De combinatie van slimme businessoplossingen en ervaren consultants. Samen met onze businesspartners duiken we in uw organisatie en leggen we de basis voor een duurzame samenwerking. Tobania is 100 procent Belgisch. Er werken meer dan 450 medewerkers bij Tobania. Samen met onze 330 freelancers staan zij klaar om uw onderneming digitaal te versterken. Meer informatie vindt u op https://www.tobania.be.


Contactgegevens voor de redactie

Jan Martijn Broekhof
Managing Director
JM.Broekhof@Guardian360.nl
T: +31 (0) 88 225 15 00
M: +31 (0) 62 456 55 02

Philippe Michiels
Manager Security Services
Business & Technical Support Services
Philippe.Michiels@tobania.be
+32 2 800 80 30
Laatste van Guardian360 bv  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 65 dagen
Guardian360 bv contact  

Logo Guardian360 bv

  +31(0)88 - 2251500
  www.guardian360.nl
Guardian360 bv sociaal  


Guardian360 bv tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.LVTPR.comHerken zakelijke websitebezoekerswww.lubbersdejong.nl