www.EVENTIVE.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 105 dagen geleden)
Bedrijf:

ACEDS BENELUX CHAPTER INTRODUCEERT RAAD VAN BESTUUR

Eerste professionele eDiscovery Community in de regio verbindt advocaten, bedrijfsjuristen, onderzoekers en leveranciers van LegalTech

1 Februari, 2018 - De Association of Certified E-Discovery Specialists (ACEDS) maakt vandaag de Raad van Bestuur bekend van haar Benelux Chapter, de eerste professionele eDiscovery community in de regio.

De organisatorische en logistieke taken voor de ACEDS Benelux Chapter liggen bij Jan Scholtes en Annelore van der Lint van ZyLAB. Als Chapter President en Vice President vormen zij de liaison met de overkoepelende ACEDS-organisatie in de Verenigde Staten. In deze functie zullen zij ook zorgen voor de promotie en de ledenwerving voor de Benelux Chapter.

De Raad van Bestuur van de ACEDS Benelux Chapter
  • Bart Bruin, mede-oprichter en directeur van Integis;
  • Yasmina Ben Daoued, litigation support specialist bij Allen & Overy;
  • Marcel Westerhoud, partner bij Ebben;
  • Olivier Aelterman, regionaal directeur bij Consilio;
  • Ruben Elkerboud, partner bij Stek;
  • Amy Hays, legal project manager bij NautaDutilh;
  • Robin Fiolet, forensisch onderzoeker bij Loyens & Loeff;
  • Manon Bovens, legal counsel;
  • Jan Scholtes, Chief Strategy Officer bij ZyLAB;
  • Annelore van der Lint, marketingdirecteur bij ZyLAB.
Meer informatie over de leden van de Raad van Bestuur vindt u onderaan het persbericht.

Met hun diverse achtergronden en ervaringen in eDiscovery, onderzoek, advocatuur en technologie hoopt de Raad een afspiegeling te zijn van de community in opbouw.

De Raad van Bestuur fungeert vooral als denktank en is verantwoordelijk voor de programmering van de activiteiten van de Benelux Chapter. Zij zullen hun vakkennis, ervaring en netwerk inzetten voor de educatieve agenda van de Benelux Chapter. Door regelmatig online en fysieke bijeenkomsten te organiseren, wil de Raad van Bestuur een platform bieden voor de uitwisseling van ideeën, begeleiding, training en ervaringen.

Volgende Benelux Chapter Bijeenkomst: De unieke documentaire “AlphaGo”

Op 15 februari aanstaande (aanvang 16:00 uur) vertoont de ACEDS Benelux Chapter de bijzonder spannende en leerzame documentaire “AlphaGo”. De film gaat over de wedstrijd tussen een spelcomputer en de wereldkampioen in Go, een oud Chinees spel waarvan tot dan toe werd aangenomen dat het niet te leren was aan een computer. De documentaire beschrijft de volledige aanloop naar het uiteindelijk toernooi in Seoul en vertoont een uniek kijkje achter de schermen.

Prof. Jaap van den Herik verzorgt de introductie. Als een van de pioniers op het gebied van kunstmatige intelligentie en intelligente juridische systemen, zal hij uitleggen wat deze mijlpaal op het gebied van AI betekent voor juridische technologie en de toekomst van ons vakgebied.

Voor meer informatie over het ACEDS Benelux Chapter kunt u contact opnemen met Annelore van der Lint (annelore.vanderlint@zylab.com/ T: +31 6 290 73 879). RSVP voor de screening van de documentaire “AlphaGo” kan ook hier.


Over de leden van de Raad van Bestuur

Bart Bruin
Bart Bruin is medeoprichter en directeur van het forensisch onderzoeksbureau Integis. Bart is een ervaren forensisch accountant die gedurende zijn loopbaan voor uiteenlopende opdrachtgevers opdrachten heeft vervuld vooral op het brede gebied van integriteit en veiligheid.

Yasmina Ben Daoued
Yasmina Ben Daoued is litigation supportspecialist bij advocatenkantoor Allen & Overy. Hier opereert zij op het snijvlak van business, recht en technologie. Haar expertise betreft onder meer grote (geautomatiseerde) onderzoeken naar fraude bij ondernemingen en advisering over uiteenlopende aspecten rondom de ontwikkeling en het gebruik van legal tech tools.

Marcel Westerhoud
Marcel Westerhoud is medeoprichter en partner bij onderzoeks- en adviesbureau Ebben Partners. Marcel is gespecialiseerd in digital forensics en eDiscovery en heeft ruime ervaring in het uitvoeren van en leidinggeven aan forensisch onderzoek naar fraude, corruptie en overige integriteitschendingen in de private en publieke sector.

Olivier Aelterman
Olivier Aelterman is de regionale directeur voor België en Frankrijk voor Consilio, leverancier van legal consulting en services. Daarvoor zat Olivier acht jaar bij het advocatenkantoor LinkLaters waar hij de internationale eDiscovery programma’s aanstuurde.

Ruben Elkerboud
Ruben Elkerbout is partner in de praktijkgroep Mededinging & Gereguleerde Markten van advocatenkantoor Stek. Zijn specifieke expertise omvat complexe kartelprocedures, clementieverzoeken, (interne) onderzoeken, audits en compliance.

Amy Hays
Amy Hays is legal projectmanager binnen het Legal Operations team en de Corporate M&A groep van advocatenkantoor NautaDutilh. Zij houdt zich bezig met het coördineren van due diligence alsmede procesoptimalisatie door middel van LEAN Six Sigma. Daarnaast managet en coördineert zij verschillende projecten en processen binnen Corporate M&A en kantoor breed.

Robin Fiolet
Robin Fiolet is criminoloog en forensisch onderzoeker en is werkzaam in het Corporate Investigations team van advocatenkantoor Loyens & Loeff. Hij is gespecialiseerd in het adviseren over en het uitvoeren van (interne) forensische onderzoeken naar fraude rondom ondernemingen.

Manon Bovens
Manon Bovens is legal counsel en heeft multinationale ondernemingen in verscheidene sectoren geadviseerd in complexe onderzoeken door de Europese Commissie en ACM. Zij adviseert over alle aspecten van het mededingingsrecht, waaronder kartelonderzoeken. Daarnaast adviseert Manon over mededingingsrechtelijke compliance en heeft zij ruime ervaring met het adviseren over interne onderzoeken en het gebruik van legal tech.

Jan Scholtes
Johannes (Jan) Scholtes is Chairman en Chief Strategy Officer van ZyLAB. Als ZyLAB’s President en CEO was Jan van 1989 tot 2009 betrokken bij het inzetten van eDiscovery software bij onder andere de Oorlogsmisdaden Tribunalen van de VN, de FBI-Enron onderzoeken, het Witte Huis en duizenden andere gebruikers wereldwijd. Scholtes bekleedt sinds 2008 de buitengewone leerstoel ‘Text Mining’ van de faculteit “Data Sciences and Knowledge Engineering” in de Artificial Intelligence groep van der Universiteit van Maastricht.

Annelore van der Lint
Annelore van der Lint is sinds 2010 de marketingdirecteur van ZyLAB. Samen met diverse klanten en partners ontwikkelt zij uiteenlopende marketingprogramma’s voor uiteenlopende doelgroepen in de wereld van eDiscovery en Information Governance.
Laatste van ZyLAB  
ZyLAB versterkt team met forensisch specialist Jelle Oorebeek

ACEDS BENELUX CHAPTER ORGANISEERT UNIEKE PANELDISCUSSIE OVER DE ZOEKVRAGEN VAN DE TOEZICHTHOUDER

ACEDS BENELUX CHAPTER PRESENTEERT UNIEKE DOCUMENTAIRE “ALPHAGO”
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 105 dagen
ZyLAB contact  

Logo ZyLAB

  +31 20 691 95 50
  info@zylab.nl
  zylab.nl
ZyLAB sociaal  


ZyLAB tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekers