www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 105 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: LVTPR

Nico Vierhout benoemd tot nieuwe CEO van Vamp.io

Nico Vierhout, voorheen VP Engineering en VP Product Development bij KPNQWest en Liberty Global, is aangesteld als de nieuwe CEO van softwarebedrijf Vamp.io

Amsterdam, 1 februari 2018 – Vierhout heeft uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van enterprisesoftware. Bij Liberty Global was hij verantwoordelijk voor alle software-development voor Ziggo, Virgin Media, Telenet, UPC en UnityMedia. In zijn nieuwe functie bij Vamp.io zal hij zich richten op de internationale uitbreiding van het bedrijf. Medeoprichter Olaf Molenveld gaat aan de slag als CTO en zal zich focussen op de product- en technologische visie van het bedrijf.

Vamp.io ontwikkelt en levert enterprisesoftware die bedrijven controle geeft over de uitrol en runtime-performance van op microservices gebaseerde applicaties in cloud- en on-premises-omgevingen. Daarnaast helpt de software bedrijven deze processen te optimaliseren. Drie jaar na de ontwikkeling van opensource-software voor canary releasing en autoscaling voor microservices staat Vamp.io op het punt een enterprise-editie op de markt te brengen.

Molenveld, oprichter en CTO van Vamp.io: “Ik ben er erg trots op dat we Vamp.io naar een hoger plan kunnen tillen. Onze software is de afgelopen achttien maanden opgepikt door verschillende Fortune 500-bedrijven in onder meer Azië, Europa en de Verenigde Staten en dat was het teken dat het schalen van onze organisatie de volgende stap zou worden. De komende maanden gaan we dit, samen met Nico, in gang zetten. We zijn blij met een ervaren professional als Nico in ons managementteam en kijken ernaar uit zijn expertise en ervaring te benutten.”

Vierhout: “De uitdaging voor Vamp is om bedrijven die begonnen zijn met cloud-native en microservices implementaties naar het volgende niveau van BizDevOps te brengen. Op deze manier profiteren ze van snelle innovaties en krijgen ze hun klantendoelstellingen en de DevOps teams op één lijn door gebruik van Vamp. Vamp.io’s software heeft de manier waarop bedrijven software ontwikkelen en implementeren radicaal veranderd door softwarereleasing en lifecyclemanagement te optimaliseren en smarts toe te voegen als auto-scaling en klantensuccesparameters. Gebaseerd op deze data zorgt Vamp voor real-time beslissingen waarbij software uitrol automatisch wordt aangepast naar klanten en klantsegmenten.”

Het canary-releasing-platform van Vamp werd drie jaar geleden als opensource-oplossing op de markt gebracht en wordt gebruikt door Nederlandse en internationale bedrijven als ING, Rabobank, NFM, Exact, Huawei, Enrise, Ziggo/Liberty Global, Trivento en Mijndomein. Vamp.io werkt samen met marktleiders als Mesosphere, Microsoft, Amazon en vele anderen. 

Investeringsfonds Volta Ventures heeft Vamp.io voorzien van nieuw startkapitaal om het bedrijf uit te breiden en het onboarden van enterpriseklanten te stimuleren.

Nico Vierhout
Nico Vierhout

###


Over Vamp.io
Vamp.io was voorheen bekend als Magnetic.io en is voormalig lid van StartupBootcamp. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam. Vamp biedt next-level DevOps- en CI/CD-tooling voor bedrijven die regelmatig software implementeren. Partners van Vamp.io zijn MijnDomein, Microsoft, Mesosphere, Trivento en Enrise. Bezoek voor meer informatie www.vamp.io.

Over Volta Ventures
Het Volta Ventures Arkiv-fonds investeert in Belgische en Nederlandse internet- en softwarebedrijven. Het team wordt continu ondersteund door 30 software-‘business angels’ en verwacht een significante impact te maken met ieder bedrijf waarin het investeert. De investeerder helpt de ondernemers nieuwe klanten en markten te identificeren, nieuw talent te werven en coacht daarnaast het team en biedt ondersteuning bij het opzetten van financieringsrondes. Het fonds beheert 55 miljoen euro en wordt ondersteund door EIF en ARKimedis-Fund II.

Note: zie bijlage voor foto Nico Vierhout

Perscontact:
Charly Lammers van Toorenburg
LVTPR
Telefoon: 030 - 65656070
Email: charly@lvtpr.nl
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 105 dagen
PR contact  

Logo LVTPR
Vamp.io contact  

Logo Vamp.io

  +31(0)88 555 33 99
  info@vamp.io
  vamp.io
Vamp.io sociaal  


Vamp.io tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Contentbureauwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl