www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl
2519 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 70 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Marcommit

Provincie Fryslân gunt ICT Beheer Kantoorautomatisering aan QNH Consulting

Netwerkbeheer aan Telecom Service Groep gegund

Groningen, 1 februari 2018 – De komende jaren blijft QNH Consulting, IT-dienstverlener en -kennispartner, de kantoorautomatisering van de Provincie Fryslân beheren. Middels een Europese aanbesteding is de opdracht net zoals in 2014 gegund aan QNH. Het betreft het beheer van alle werkplekken met de daarbij behorende server infrastructuur en het applicatielandschap voor een periode van twee jaar met de optie tot verlenging. QNH Consulting Noord, gevestigd in Groningen, zal deze werkzaamheden uitvoeren en werkt hierbij samen met Oracle DBA specialist Cygnis die de databases van de provincie beheert.

De afgelopen jaren heeft QNH de omgevingen waarmee de provincie werkt geoptimaliseerd. Dit betrof onder andere het terugdringen van de duur van de uitrol van werkstations van enkele weken tot anderhalf uur. Daarnaast zijn drie public key infrastructure omgevingen samengevoegd tot één, waardoor de foutgevoeligheid afneemt, de omgeving overzichtelijker wordt en daarmee makkelijker te beheren is.

QNH Consulting Noord mag dankzij deze opdracht wederom samenwerken met Telecom Service Groep. De Provincie Fryslân gunde hen namelijk de aanbesteding voor Netwerk Infrastructuur. De partij uit Leek mag het operationeel beheer van de netwerk infrastructuur op zich nemen.

Provincie Fryslân, Diederik Septer, hoofd informatievoorziening en facilitaire zaken: “Met QNH en TSG heeft de provincie Fryslân de ideale partners in huis voor het beheer en doorontwikkelen van de IT-infrastructuur, de kantoorautomatisering en het netwerk. Beide partijen zijn prima toegerust om de provincie op maat gesneden dienstverlening te bieden. Dit overstijgt het traditionele beheerwerk: ook op het gebied van innovatie worden belangrijke stappen gezet. Daarbij weten QNH en TSG elkaar goed te vinden, waardoor een waardevol partnership ontstaat. De provincie wil samen met deze betrouwbare en betrokken partijen de toekomstige technologische ontwikkelingen oppakken, gebaseerd op een solide en robuuste operatie.”

Gert-Jan de Volder, directeur QNH Consulting Noord: “De afgelopen jaren is er een hecht partnership ontstaan met de provincie en we zijn trots dat we onze samenwerking mogen voortzetten. De focus ligt de komende tijd vooral op innovatie. Gedurende de vorige periode is de omgeving al vereenvoudigd waardoor er meer ruimte beschikbaar is voor nieuwe technologieën en vraagstukken. Zo kunnen we straks nog beter verzoeken vanuit de Provincie Fryslân en de Mienskip (gemeenschap) technisch faciliteren.”

-------------------------------Noot voor de redactie: bijgevoegd een foto met v.l.n.r. Hen Snackers QNH Consulting, Diederik Septer Provincie Fryslân en André Pastoor TSG.

Over QNH Consulting

QNH helpt organisaties met het bijsturen en verbeteren van hun bedrijfsvoering door de inzet van slimme IT-oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties via IT innoveren en beter presteren. De dienstverlening van QNH richt zich op het optimaliseren van de informatievoorziening, onderliggende IT-architecturen, applicaties en mobiele toepassingen. Het bedrijf verbindt nieuwe technologieën met bestaande en is daarbij verantwoordelijk voor advies, ontwikkeling, implementatie en beheer. QNH is in staat een totale projectaanpak te realiseren en verbindt daarbij mensen, processen en IT. Er werken 470 mensen vanuit Nederlandse vestigingen in Amsterdam, Maastricht, Groningen en Eindhoven, en in België vanuit de vestiging in Hasselt. Meer informatie over QNH is te vinden op www.qnh.eu of volg QNH op Twitter via @qnh_nl.

Meer informatie:
Marcommit
Lotte Monster
+31 (0)35-5822730
qnh@marcommit.nl
Laatste van QNH  
Medewerkers in één op de drie organisaties innovatiemoe

Slechts 7 procent van de Nederlandse bedrijven innoveert nog op eigen houtje

Itho Daalderop schakelt QNH in voor nieuwe website
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 70 dagen
PR contact  

Logo Marcommit
QNH contact  

Logo QNH

  +31 20 460 9609
  info@qnh.nl
  qnh.eu
QNH sociaal  


QNH tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Tankpas-Aanvragen.nl
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo MCS B.V.
Logo Medius
Logo PQR
Logo Humanwave B.V.
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Medius
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo PlanMen
Logo Northwave
Logo PQR
Logo Schneider Electric
Logo Protime BV
Logo Pegasystems
Logo Thales
Logo Greenhouse Datacenters
Logo Unit4
Logo Extreme Networks
Logo ISBW
Logo Businesspark Nieuw-Vennep Zuid
Logo Citrix
Logo SurveyMonkey
Logo Ivanti
Logo Infoblox
Logo ROVC
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 90818 persberichten
- 5948 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10070 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlHerken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nl