Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlContentbureau
2513 volgen @ICTberichten
Deel dit nu
Datum: (3 jaar en 105 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: Zeekhoe Communicatie

TomTom Telematics lanceert nieuwe generatie fleet management

Amsterdam, 1 februari 2018 – TomTom Telematics heeft een nieuwe productlijn gelanceerd die sneller en efficiënter fleet management mogelijk maakt.

De Software-as-a-Service (SaaS) oplossing, WEBFLEET, is volledig opnieuw opgebouwd en aangevuld met gloednieuwe functionaliteiten en een frisse, intuïtievere gebruikersinterface die naar eigen wens kan worden aangepast. De vernieuwde software komt nog beter tot zijn recht wanneer deze wordt gekoppeld met de nieuwe serie TomTom PRO driver terminals. Met behulp van routeplanning, navigatie- en verkeersinformatie van wereldklasse helpen deze twee oplossingen samen bij een effectievere planning van opdrachten.

“Om deze nieuwe productgeneratie te ontwikkelen, hebben we meer dan 18 jaar ervaring in fleet management gecombineerd met feedback van onze 49,000 klanten,” aldus Thomas Schmidt, Managing Director TomTom Telematics.

“De eenvoudige en overzichtelijke WEBFLEET-interface biedt een superieure gebruikerservaring. Dankzij de vernieuwde opbouw kunnen belangrijke functionaliteiten sneller ontwikkeld worden. Daarnaast is het nu makkelijker om partnerapplicaties te ontwikkelen en toe te voegen, waardoor de technologie zich continu naar de wensen van de gebruikers kan blijven ontwikkelen en aanpassen.”

Eén van de verbeterde toepassingen stelt managers in staat op voorhand routes in te plannen binnen het Nieuwe WEBFLEET. De lijst met criteria die ze voor zo’n route in kunnen stellen is verder uitgebreid: zo kunnen managers ervoor zorgen dat bestuurders vastgestelde routes volgen, of bepaalde locaties ontwijken. Deze routes kunnen ze vervolgens direct versturen naar de bestuurders met de nieuwe TomTom PRO 5350/7350 driver terminals. Vooral voor bedrijven waarbij vooraf vastgestelde routes van groot belang zijn, zoals bij afvalwerkingsbedrijven, is dit een zeer gewenste verbetering. Ook kunnen gevaarlijke verkeerspunten zo eenvoudig ontweken worden.

De kaarten en rapporten in WEBFLEET kunnen uitgebreider worden toegespitst op individuele voorkeuren, waardoor sneller inzicht in het wagenpark verkregen wordt. De interface is nu ook geoptimaliseerd voor tabletgebruik, zo biedt WEBFLEET extra ondersteuning voor een flexibele manier van werken, door altijd, overal en op ieder scherm beschikbaar te zijn.

Het Nieuwe WEBFLEET is beschikbaar voor alle klanten van TomTom Telematics in 60 landen en in 13 verschillende talen. De nieuwe TomTom PRO zijn nu door heel Europa beschikbaar.

EINDEBijlagen
Thumbnail
1.6 MB jpg New WEBFLEET line-up

Thumbnail
4.9 MB jpg New WEBFLEET

Thumbnail
4.7 MB jpg TomTom PRO 5350_7350 in Car

Thumbnail
856 KB jpg TomTom PRO 5350_7350TomTom Telematics is een business unit van TomTom, die zich volledig richt op fleet management, voertuigtelematica en connected car-diensten. WEBFLEET is een Software-as-a-Service-oplossing (SaaS) die wordt gebruikt door kleine en grote bedrijven om de voertuigprestaties te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de wagenparkefficiëntie in haar algemeenheid te verhogen. Daarnaast levert TomTom Telematics diensten aan verzekeringsmaatschappijen, verhuurbedrijven, leasemaatschappijen, auto-importeurs en ondernemingen die zowel bedrijven als consumenten bedienen.

TomTom Telematics behoort tot de meest toonaangevende aanbieders van telematicaoplossingen in de wereld met meer dan 785.000 abonnementen wereldwijd. Het bedrijf ondersteunt bestuurders in meer dan zestig landen en biedt het krachtigste lokale supportnetwerk dat er is, naast de grootste keuze in sectorspecifieke applicaties en integraties van externe partners. Onze klanten profiteren dagelijks van het hoogste niveau wat betreft betrouwbaarheid, integriteit en beschikbaarheid van de ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde diensten die opnieuw geauditeerd zijn in november 2017.

Meer informatie is te vinden op tomtom.com/telematics.
Volg ons op Twitter @TomTomWebfleet

Over TomTom
TomTom ontwikkelde het gebruiksvriendelijke navigatiesysteem; één van de meest invloedrijke uitvindingen aller tijden. Sindsdien zijn we gegroeid van een start-up tot een wereldwijd technologiebedrijf.

We ontwerpen en ontwikkelen innovatieve navigatieproducten, software en diensten die honderden miljoenen applicaties wereldwijd mogelijk maken. Dit zijn onder meer toonaangevende location-based kaartentechnologieën, ingebouwde navigatieoplossingen voor auto’s, navigatiesystemen en -apps, en de meest geavanceerde telematics fleetmanagement en connected car-diensten.

Door onze R&D-expertise te combineren met organisatie- en technologiepartnerships, blijven we de toekomst vormgeven en leiden we op het gebied van autonoom rijden, smart mobility en slimmere steden.

Met een hoofdkantoor in Amsterdam en kantoren in 37 landen, bieden we geavanceerde digitale kaarten die 142 landen dekken. Onze zeer gedetailleerde en real-time TomTom Traffic-informatiedienst bereikt meer dan vijf miljard mensen in 69 landen.

Lees ons verhaal hier: www.tomtom.comTomTom Telematics Persdesk
Majoy Koetsier-Juriaans
e-mail: tomtomtelematics@yellow-communications.com
tel: +31 (0)23 555 34 24
tomtom.com/telematics
Laatste van Webfleet Solutions  
Geplaatst:
Verstreken tijd: 3 jaar en 105 dagen
Webfleet Solut.. contact  

Logo Webfleet Solutions

Webfleet Solut.. sociaal  


Webfleet Solut.. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken. Herken zakelijke websitebezoekers
 Spotlight  
Logo Maunt
Logo ESTG
Logo Adwise
Logo Webton
Logo Mulder-Hardenberg
Logo ValidSign
Logo eV-ict
Logo Klantcontact Partnership Studie (KPS)
Logo BIM4Production
Logo 123zakelijk
Logo Music in Brands
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Priemo
Logo Alleeninkt.nl
Logo Techone B.V.
Logo Xperit Solutions B.V.
Logo Cellnex
Logo Frontline Solutions
Logo Spryng
Logo Spryng
Logo BarTrack
Logo Techone B.V.
Logo PQR
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Cellnex
Logo PayIBAN BV
Logo Personio
Logo Thinkwise
Logo Flanderijn
Logo Pegasystems
Logo XpertHR
Logo ENGIE
Logo Zoom
Logo NTT Ltd.
Logo Poly
Logo Citrix
Logo VTKE
Logo Banking Circle
Logo Lightspeed
Logo Thinkwise
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg @ICTberichten
- Twitter

Zoek
- IT bedrijf
- IT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com, hét platform voor IT persberichten

In de database
- 91129 persberichten
- 5978 bedrijfsprofielen
- 60 PR-bureauprofielen
- 10279 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
Herken zakelijke websitebezoekerswww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com