www.marcommit.nlwww.LVTPR.comwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl
2489 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (758 dagen geleden)
Bedrijf:

Roxit kiest voor managed cloudplatform van Denit

Continuïteitsgarantie voor Nederlandse overheden

Amsterdam, 30 januari 2018 - Als het gaat om proces- en informatiebeheer, is Roxit dé softwareproducent en IT-dienstverlener voor Nederlandse overheden. Met slimme SaaS-oplossingen ondersteunt zij gemeenten, provincies, waterschappen, omgevingsdiensten en veiligheidsregio’s bij de informatiehuishouding van bijvoorbeeld bouwprojecten, vergunningsaanvragen, (brand)veiligheid, ruimtelijke ordening, toezicht en handhaving.

Sander van de Merwe, directeur bij Roxit: “Ieder van onze oplossingen is bedacht en gemaakt om generieke systemen uit te dagen. En met succes. Het werkt als standaard en voelt als maatwerk. Updates en innovatieslagen zorgen ervoor dat onze klanten continu kunnen werken met de specifieke functies waar hun vakgebied om vraagt”.

Een SaaS-oplossing vraagt om goede hosting, hosting waarbij veiligheid en continuïteit voorop staan. Dit geldt zeker voor oplossingen voor overheidsinstellingen. Van de Merwe: “De gegevens die onze klanten beheren en verwerken zijn kritiek. Deze moeten altijd benaderbaar zijn en de veiligheid moet gewaarborgd zijn. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een cloudpartner die deze twee eisen kan waarborgen.

Edwin Cornelissens, Managing Director van Denit: “Om de continuïteit van de door Roxit geboden SaaS-oplossingen te garanderen, zijn deze ondergebracht in ons eigen Cloud Computing Platform dat sinds de lancering in 2007 permanent beschikbaar is”. Het platform is opgebouwd uit enterprise servers, switches, routers en storage van marktleiders als Dell, Juniper, HP, IBM, NetApp en Tintri. De cloudomgeving is volledig redundant uitgevoerd en wanneer een serverhost onverhoopt uitvalt of onderhoud nodig heeft, neemt een andere host het automatisch en zonder downtime over.

Continuïteitsgarantie zit hem natuurlijk niet alleen in de techniek, een nog veel grotere rol is weggelegd voor het totale onderhoud van de gekozen systemen. Cornelissens: “We nemen Roxit de operationele lasten van de complete infrastructuur uit handen. Door ons te ontfermen over updates, benodigde backups en het 24/7 monitoren van wat er op de infrastructuur gebeurt, krijgt Roxit de ruimte om zich te richten op innovatie en het ontwikkelen van nieuwe oplossingen”.

Onderdeel van de managed hosting service die Denit biedt, is het actief ingrijpen bij incidenten, ook als het gaat om bijvoorbeeld een aanval van buitenaf. Overheden en gemeenten zijn de afgelopen jaren meer dan eens het doelwit geweest van cybercrime. Met een DDoS-aanval kunnen kwaadwillenden het bedrijfsproces – of een gedeelte daarvan - van een overheidsinstelling plat leggen.

Van de Merwe: “Het is voor ons onaanvaardbaar dat de infrastructuur waar onze software op draait wordt aangevallen en enige tijd onbereikbaar is voor onze klanten. Niet alleen onze klanten zijn dan gedupeerd, het heeft directe gevolgen voor de betrouwbaarheid van onze organisatie. Wij werken immers in een uiterst secure en door veiligheidsnormen gekenmerkte markt”. Denit plaatste daarom anti-DDoS bescherming voor de cloudomgeving van Roxit. In het geval van een DDoS-aanval op de servers van Roxit, wordt de stortvloed aan dataverkeer omgeleid en met centraal opgestelde anti-DDoS apparatuur geneutraliseerd. Deze methode wordt ook wel NaWas genoemd. Zo blijven de servers van Roxit altijd bereikbaar.

Van de Merwe concludeert: Onze software is voor klanten geen doel maar een middel. Een middel dat goed moet werken zodat zij zich kunnen concentreren op de inhoud van hun werk. Datzelfde geldt voor de hosting. Wij moeten kunnen vertrouwen op een cloudpartner die de continuïteit en veiligheid van onze SaaS-oplossingen net zo belangrijk vindt als wij zelf. Die partner hebben we in Denit gevonden”.

Over Roxit

We vormen als Roxit, samen met onze zusterbedrijven Green Valley, Crotec en PSMS de Roxit Groep. Met ingang van december 2017 behoort ook Brein tot de Roxit Groep. Als Groep zetten wij ons in om de informatievoorziening bij de overheid te professionaliseren en te innoveren. En dat kan – naar onze mening – alleen maar optimaal gebeuren door de technische basis van de informatievoorziening open te maken. Ieder bedrijf heeft zijn eigen focus en specialisatie en met elkaar bieden we een uitgebreid samenhangend portfolio.

Daarbij staat voor ons de keuzevrijheid van de klant centraal: geen gedwongen winkelnering, maar vrijheid om te kiezen. Daarom is het thema “de vrije ruimte” leidend voor alle bedrijven in de Roxit groep.

Meer informatie is te vinden op www.roxit.nl

Over Denit

Denit is een managed cloud solution provider uit Amsterdam. Klantgerichtheid, proactiviteit en ontzorging zitten in het DNA. Sinds 1999 helpt Denit softwarevendoren om hun bedrijfskritische applicaties 24/7 online en veilig te houden. Denit levert betrouwbare en veilige cloud oplossingen en het beheer daarvan. Ruim 50 enthousiaste specialisten werken elke dag aan één doel: succesvolle en tevreden klanten.

Denit heeft inmiddels al vele softwarevendoren geholpen met hun cloudtransitie. In de praktijk gaat dat vaak veel verder dan het inrichten van een solide infrastructuur. Enkele bekende klanten zijn: GreenValley, PerfectView, Valk Solutions, Ymor, Ticketscript, Obi4wan, Muis Software en The Others Online.

Meer informatie is te vinden op www.denit.nl

Noot voor de redactie:

Afzender van dit persbericht is Denit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Edwin Cornelissens (Managing Director), Tel: +31 (0) 20 337 1801.
Laatste van Denit Hosting Solutions  
David Hut nieuwe CTO van Denit

Denit en inQdo beginnen strategisch partnerschap

Unieke databeveiliging met Managed Security van Denit
Werkend Nederland ontevreden over flexwerken: vaste werkplek heeft voorkeur

Onderzoek toont aan dat 43 procent van alle IT-professionals hun IT-middelen nog steeds bijhouden in spreadsheets

Pantar selecteert PQR voor inrichting en beheer van ruim 350 ‘digital workspaces’

Banking Circle ontvangt bankvergunning

Ultimaker lanceert Ultimaker Cura 4.5 en maakt Ultimaker Marketplace online beschikbaar

Onderzoek NTT: connected consumenten verwachten hyper-gepersonaliseerde experience, maar organisaties spelen hier traag op in

Kwart Nederlanders krijgt nooit complimenten op het werk

NXP Semiconductors schaalt wereldwijd gebruik van het Workiva platform op voor efficiëntieverhoging en risicovermindering

VMware maakt uitgebreide workload- en netwerkbeveiliging economischer en eenvoudiger te bedienen voor datacenters en clouds

Securework en VMware brengen zichtbaarheid en beveiliging naar openbare cloud-implementaties
Release of Remain Software Milestone Enhancements Boost Efficiency and Productivity for Organizations on IBM i and Multi-platform

Infor en Snowflake werken samen om geautomatiseerde datawarehouses te bouwen met Birst analytics- en BI-platform

DATPROF en EPI-USE Labs maken consistent data anonimiseren mogelijk in SAP en non-SAP

1 op 5 maakbedrijven kent financiële consequenties van achterblijvende digitalisering niet

Coronavirus stevent af op wereldwijde afvalberg

Registratie voor eSports Platform Planet9 is geopend tijdens IEM in Katowice

Proofpoint introduceert eerste geïntegreerde oplossingen voor Business Email Compromise (BEC) en Email Account Compromise (EAC)

Fortinet lanceert FortiGate 1800F met NP7-processor voor datacenters

Miguel Milano aangesteld als Chief Revenue Officer bij Celonis, treedt toe als mede-eigenaar
Geplaatst:
Verstreken tijd: 758 dagen
Denit Hosting .. contact  

Logo Denit Hosting Solutions

  +31 (0) 20 337 1801
  info@denit.nl
  denit.nl
Denit Hosting .. sociaal  


Denit Hosting .. tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo Remain Software
Logo Synobsys
Logo Trade Cover Exchange
Logo Tilaa B.V.
Logo Fundaments B.V.
Logo Shift Office Support
Logo FLS Nederland B.V.
Logo LinQhost
Logo CommITment BV
Logo ICT-Partners
Logo SoftApp-distribution
Logo Luminis Nederland B.V.
Logo Alcadis
Logo KeenSystems
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo PQR B.V.
Logo Frontline Solutions
Logo Keeping
Logo PlanMen
Logo CONTACTCENTER4ALL
Logo Yenlo
Logo Spryng
Logo Belcentrale.nl
Logo Art Of Automation
Logo HPS Connectivity Solutions
Logo SCOS Software bv
Logo Belcentrale.nl
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo tradeinterop
Logo PEAK-IT
Logo Ivanti
Logo Banking Circle
Logo Ultimaker
Logo NTT Ltd.
Logo Protime BV
Logo Workiva
Logo Infor
Logo DATPROF
Logo Datto
Logo Cisco
Logo Workfront
Logo Lubbers De Jong
Logo WIBU-SYSTEMS
Logo HCC!genealogie
Tarieven
Publicatie eenmalig €49

Publicatiebundels
- 6 publicaties €199
- 12 publicaties €349
- Onbeperkt €499

Direct doen
- Persbericht aanleveren
- Publicatieabonnement
Contact
Persberichten.com
JMInternet
Kuyperstraat 48
7942 BR Meppel
Nederland
+31616371535
info@persberichten.com
KvK 54178096

Volg ons
- Twitter

Zoek
- ICT bedrijf
- ICT PR-bureau
Over ons
Persberichten.com is hèt platform voor alle ICT gerelateerde persberichten.

In de database
- 87817 persberichten
- 5618 bedrijfsprofielen
- 56 PR-bureauprofielen
- 7519 tags

Publicatiekenmerken
- Rijke tekstopmaak
- Responsieve weergave
- Met foto/illustratie/logo
- Met downloadbare bijlages
- Met bedrijfsprofiel
 
www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.marcommit.nl