www.marcommit.nlwww.EVENTIVE.nlwww.lubbersdejong.nlwww.LVTPR.com
2475 volgers blijven op de hoogte!
Datum: (622 dagen geleden)
Bedrijf:
PR: CheckTwice

Cisco komt met innovaties die het netwerk verder optimaliseren voor digitalisering

Met contextanalyses en wiskundige modellen tilt Cisco het zakelijke netwerk naar een nieuw niveau
  • Wiskundige modellering en contextuele inzichten vormen de volgende grote vooruitgang in de ‘intent-based’ netwerkrevolutie
  • Software-innovaties stimuleren de evolutie van netwerkportfolio naar een abonnementgestuurd model
  • Cisco levert een toonaangevend end-to-end ‘intent-based’ netwerkportfolio, dat het datacenter, de campus en alles daaromheen omvat
Amsterdam, 30 januari 2018 - Cisco komt met diverse innovaties voor zijn ‘intent-based’ netwerkportfolio, die ervoor zorgen dat het netwerk optimaal en veilig presteert. IT-teams hoeven niet langer bijna de helft van hun tijd te besteden aan het opsporen en oplossen van problemen. Deze nu aangekondigde innovaties maken gebruik van contextanalyses en mathematische modellen. Ze versnellen Cisco's strategie om opnieuw te bepalen wat het netwerk is en moet kunnen in het tijdperk van digitaal zakendoen.

De afgelopen jaren hebben de explosie van met elkaar verbonden IoT-apparaten, het toenemend gebruik van de cloud en de zeer sterke groei van internetaanvallen ervoor gezorgd dat de manier waarop we netwerken ontwerpen en onderhouden, sterk verandert. Cisco’s doel is om een netwerk te creëren dat voortdurend zelfstandig anticipeert op problemen, aanvallen tijdig afslaat, voortdurend blijft leren en zich continu aanpast aan veranderende behoeften. Om dit te bereiken zet Cisco het ‘intent based’ netwerk in. Daarbij worden alle netwerken getransformeerd, van het datacenter en bedrijfsterreinen tot aan bijkantoren en eindapparatuur.

Vandaag introduceert Cisco de tweede reeks innovaties op het gebied van ‘intent based’ netwerken, met krachtige producten die het hele netwerkportfolio omspannen.
  • In het datacenter controleert de Cisco Network Assurance Engine voortdurend het gehele netwerk om ervoor te zorgen dat alles blijft functioneren zoals bedoeld, zelfs als het netwerk dynamisch verandert.
  • Binnen netwerken voor bedrijfsterreinen en bijkantoren biedt Cisco DNA Center Assurance meer inzicht en transparantie. Daardoor is er veel minder tijd nodig om problemen op te lossen, zowel op vaste als draadloze netwerken.
  • Voor klanten met gedistribueerde IT-omgevingen helpt de nieuwe Cisco Meraki Wireless Health problemen op het draadloze netwerk sneller op te lossen, via uitgebreide analyses en gedetailleerde inzichten.
"Het netwerk is nog nooit zo cruciaal geweest voor zakelijk succes", zegt David Goeckeler, executive vice president, Networking and Security Business bij Cisco. "We zijn het netwerk opnieuw aan het uitvinden om een veilig en intelligent platform voor digitaal zakendoen te bieden. Vandaag zetten we opnieuw een grote stap in de richting van dat ambitieuze doel met ‘intent based’ netwerkinnovaties die zijn ontworpen om contextuele inzichten en zekerheid te bieden die IT helpen veranderen van reactief naar proactief."

Cisco’s ‘intent based’ netwerkportfolio is een fundamentele stap, die afscheid neemt van de handmatige en tijdrovende methoden waarmee netwerken tot nu toe worden beheerd. Deze nieuwe netwerken herkennen zakelijke behoeften en vertalen deze naar een optimaal netwerkbeleid, dat vervolgens over de hele infrastructuur wordt geactiveerd. Met de introductie van assurance-mogelijkheden kan nu voortdurend worden geverifieerd of het netwerk functioneert zoals bedoeld.

Innovatie in het datacenter en in enterprise networking
Cisco introduceert drie krachtige nieuwe assurance-producten. In het datacenter zorgt Cisco voor ‘always-on assurance’ met de Cisco Network Assurance Engine. Daarbij worden mathematische modellen van het netwerk gecombineerd met meer dan 30 jaar kennis. Dit stelt IT-teams in staat om onmiddellijk te detecteren wanneer het netwerk niet functioneert en tevens aan te wijzen waarom. Vervolgens worden suggesties gegeven om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Met Application Centric Infrastructure (ACI) en Tetration biedt Cisco de mogelijkheid om het doel van een applicatie te vertalen in beleidsregels en deze regels vervolgens binnen het hele netwerk toe te passen. Met de Network Assurance Engine levert Cisco nu het laatste element van ‘intent based’ netwerken: de voortdurende controle en zekering van de doelstellingen van de toepassingen die op het netwerk draaien.

In bijkantoor- en campusnetwerken maakt Cisco van ieder systeem en van iedere toepassing een sensor, door informatie te verzamelen over het netwerk, de applicaties, de clients en andere ‘dingen’ om zo IT-teams de beste mogelijke informatie te bieden. Zo kunnen problemen sneller worden opgelost.

Cisco DNA Center Assurance biedt een contextgevoelig 360-graden overzicht dat laat zien wie, wat, waar, wanneer en hoe met elkaar is verbonden. Het geeft een volledig, real-time overzicht van wat er gaande is tussen gebruikers en applicaties, met mogelijkheden om terug te kijken en te voorspellen. DNA Center Assurance helpt IT-teams bij drie belangrijke uitdagingen:
  • Problemen isoleren: vind de oorzaak van problemen in minuten in plaats van dagen of weken, door precies te bepalen waar een probleem zich voordeed.
  • Problemen repliceren: ga terug in de tijd naar het moment dat een probleem zich voordeed. Het IT-team kan een compleet overzicht oproepen van de status van het netwerk, de gebruiker, het apparaat en de applicatie op het moment dat een probleem zich voordeed.
  • Problemen oplossen: verhelp het probleem proactief, met behulp van heldere aanwijzingen.
Met Cisco Meraki Wireless Health zijn IT-teams ook beter in staat om draadloze problemen sneller op te lossen. Meraki is gebaseerd op de cloud en laat snel zien waar in het netwerk clients of access-points prestatieproblemen vertonen.

Beschikbaarheid
De Cisco Network Assurance Engine en Cisco DNA Center Assurance zijn vanaf nu beschikbaar. Cisco Meraki Wireless Health komt naar verwachting binnenkort op de markt en zal deel uitmaken van de standaard abonnementen voor Meraki Wireless Access Points.

Meer informatie:
-------------

Over Cisco
Cisco (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd leider in IT en helpt organisaties optimaal gebruik te maken van de kansen van morgen, door te laten zien wat er mogelijk is door zaken te verbinden die voorheen niet verbonden waren. Kijk voor het laatste nieuws op thenetwork.cisco.com. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com, www.cisco.nl en voor mobiele gebruikers via m.cisco.nl. Nieuws, achtergronden en foto’s vindt u op de EMEAR Network: ciscoemearnetwork.com of in de Cisco Newsroom: newsroom.cisco.com.

Cisco en het Cisco-logo zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Cisco en / of zijn dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen. Een lijst met handelsmerken van Cisco is te vinden op www.cisco.com/go/trademarks. Alle andere genoemde handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren. Het gebruik van het woord partner impliceert geen partnerschapsrelatie tussen Cisco en een ander bedrijf. Veel van de producten en functies die hierin worden beschreven, zijn in verschillende stadia van ontwikkeling en worden aangeboden op een tijdstip waarop en wanneer ze beschikbaar zijn. Deze roadmap kan door Cisco naar eigen goeddunken worden gewijzigd en Cisco is niet aansprakelijk voor vertragingen bij het leveren of niet leveren van de producten of functies die in dit document worden beschreven. Dit document is Cisco-openbare informatie.

Voor meer informatie:


Check Twice
Cisco Persdesk
Tel: 023 562 8208
E-mail: cisco@checktwice.nl
Tags bij dit bericht  
Deel dit bericht  
Twitter Facebook LinkedIn
Eerder van Cisco  


Reacties  
Er zijn nog geen reacties. Om te reageren moet u inloggen
Geplaatst:
Verstreken tijd: 622 dagen
PR contact  
Logo CheckTwice
Cisco contact  
Logo Cisco
  0800 0200 791
  www.cisco.com
Cisco sociaal  
Cisco tweets  

Marcommit is hét full service B2B marketing bureau van Nederland! Wij helpen jouw bedrijf met offline en online marketing campagnes die écht werken.
 Spotlight  
Logo PanCompany
Logo Maunt
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo NewChannel
Logo Belcentrale.nl
Logo Distology Nederland B.V.
Logo Leadgate Europe
Logo QuandaGo
Logo NewChannel
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo ZyLAB
Logo Insight
Logo Data Matters BV
Logo Intus Workforce Solutions BV
Logo Kopano
Logo RoSecure
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Medius
Logo Belcentrale.nl
Logo Vcare connect
Logo SCOS Software bv
Logo Spryng
Logo E-mergo
Logo Curvature
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Yenlo
Logo Software Improvement Group (SIG)
Logo Keeping
Logo PQR B.V.
Logo Rittal bv
Logo Conscia Nederland B.V.
Logo Flanderijn
Logo Uniserver
Logo Cisco
Logo Pegasystems
Logo Databricks
Logo Workday
Logo Altares Dun & Bradstreet
Logo IFS
Logo Liquit
Logo Accenture
Logo Databricks
Logo OutSystems
Logo Arrow Electronics
Logo Visma
 
www.marcommit.nlwww.marcommit.nlwww.lubbersdejong.nlwww.EVENTIVE.nl