Geachte bezoeker, wegens vakantiebezetting zal www.persberichten.com dagelijks minder vaak worden bijgewerkt.

Datum: (201 dagen oud)
Bedrijf:

Mendix kondigt Global Reseller Agreement met IBM aan en versterkt daarmee haar leiderschap in low-code platforms

Samenwerking stelt bedrijven in staat gebruik te maken van het low-code-platform van Mendix op de IBM Cloud met native integratie met AI, data-analyse en IoT-servicesROTTERDAM - 30 januari 2018 – Mendix, het snelste en eenvoudigste platform voor het ontwikkelen en continu verbeteren van mobiele en webapplicaties, heeft aangekondigd dat IBM het Mendix-platform op IBM Cloud zal verkopen en ondersteunen.

De snelheid en wendbaarheid van Mendix is nu beschikbaar op de IBM Cloud met AI, data-analytics en IoT-services en biedt IBM-ontwikkelaars de flexibiliteit om met één abonnement zowel Rapid Application Development (RAD)tools, cloudservices als cloud-runtimes te gebruiken.

"De samenwerking tussen IBM en Mendix biedt het gemak van de low-code omgeving van Mendix in combinatie met de geavanceerde services die beschikbaar zijn op IBM Cloud, inclusief AI, blockchain, data analytics, mobiel en Internet of Things (IoT)-diensten," zegt Don Boulia, General Manager van Cloud Developer Services, IBM. "Dit verhoogt de snelheid waarmee ontwikkelaars met uiteenlopende achtergronden - van zeer ervaren programmeurs tot business gebruikers die hun rol uitbreiden - cloud-native applicaties kunnen bouwen en implementeren aanzienlijk.”

Klanten die gebruikmaken van Mendix op IBM Cloud profiteren van:
  • Versnelde time-to-value, waardoor applicaties tot tien keer sneller worden afgeleverd
  • Native integratie van IBM Watson IoT- en AI-services
  • Cloud-native architectuur die out-of-the-box hoge beschikbaarheid en schaalbaarheid ondersteunt
  • Flexibele cloud-implementatie voor alle IBM Cloud-opties – zowel publiek, private als hybride - gebruikmakend van Cloud Foundry of Docker/Kubernetes
  • Meer samenwerking en wendbaarheid tussen business- en technologieteams
"De apps van de toekomst kunnen niet worden gebouwd met de tools uit het verleden. Bedrijven in alle sectoren vinden nieuwe manieren om te innoveren en de huidige marktleiders stellen low-code ontwikkeling centraal in hun digitale strategie", voegt Derek Roos, CEO van Mendix hieraan toe. "De samenwerking tussen IBM en Mendix stelt onze klanten in staat hun time-to-value te versnellen, waardoor ontwikkelaars ongeacht hun achtergrond applicaties kunnen bouwen en implementeren."

Mendix zal de gezamenlijke propositie presenteren op IBM's THINK Conference in Las Vegas van 19-22 maart a.s.

Extra informatiebronnen:
Over Mendix
Mendix is het snelste en eenvoudigste platform om op grote schaal mobiele en webapplicaties te bouwen en continu te verbeteren. Erkend als marktleider door vooraanstaande analisten, helpen we onze klanten hun organisaties en industrieën digitaal te transformeren door apps te bouwen, te beheren en te verbeteren met een ongekende snelheid en schaal. Meer dan 4.000 vooruitstrevende ondernemingen, waaronder KLM, Philips, Koninklijke DSM en de Universiteit van Pennsylvania, gebruiken ons platform om bedrijfsapplicaties te bouwen die hun klanten verrassen en de operationele efficiency verbeteren.

Word lid van de Mendix community door Mendix op LinkedIn en Twitter te volgen. Start gratis met het bouwen van apps op www.mendix.com/try-now/.

IBM, IBM Cloud en IBM Watson, evenals hun respectieve logo's zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van IBM. Zie https://www.ibm.com/legal/us/en/copytrade.shtml voor aanvullende handelsmerkinformatie en kennisgevingen.

Alle andere vermelde product- en servicenamen zijn de handelsmerken van hun respectieve bedrijven.

Neem voor meer informatie contact op met:
Cristina Samaniri
Content & Communications Manager
(+31)6 12 606 278
cristina.samaniri@mendix.com